вторник, 29 апреля 2014 г.

Zdobiť dom... svetlo! 2011-06-29 15:27:02

Výstavby a rekonštrukcie.

Zdobiť dom... svetlo!
2011-06-29 15:27:02


Svetelný dizajn vtrhli do nášho života a pevne obsadené svoje miesto. On je svetelný dizajn, osvetlenie dizajn inter'náladové osvetlenie interiéru. Mnoho historicky a architektonicky významné stavby už vybavené špeciálne osvetlenie prvky. Toto je robené tak, že dokonca aj v noci, aby vynikli všetky funkcie a výhody konštrukcie. Použitie rôznych typov osvetlenia, budovanie osvetlenie, osvetlenie fasády alebo jednoducho dekoratívne osvetlenie. V každom prípade, by ste mali zvážiť veľa faktorov.

Podľa osvetlenie verejných budov je veľmi dôležité vytvoriť výber svetlom niektoré architektonické detaily, najmä víťazný položky. Keď sú osvetlené budovy v centre, historická časť mesta, je veľmi dôležité vziať do úvahy jeho geografická poloha a okolitej krajiny. Je pam', aby si historické charakteristiky o'objektu, jeho štylistické vlastnosti a celkové architektonické riešenie fasády.

Dekoratívne osvetlenie je navrhnuté tak, aby sa zabezpečilo komplexné architektonické zloženie budovy, aj v noci by zapôsobiť na turistov a okoloidúcich. Preto, ak chcete použiť túto osvetlenie budov, vziať do úvahy niekoľko parametrov:

- Architektonické formy, štruktúry, proporcie

- Funkcie prechodu jeden z architektonických časť fasády na iné

- Farebné budovy

Teda, architektonické osvetlenie, spolupracuje s duchovné hodnoty obsiahnuté v budove, a zároveň slúži ako doplnkový zdroj svetla. Zároveň podsvietenie je určený len načrtnúť siluetu budovy s neobmedzenou vzhľadom na jeho architektonické prvky svetelné škvrny. Pri svetelných dizajnérov vytvoriť osvetlenie fasády budovy, môžu byť použité ako jednoduché svetelné zdroje, a farebné svetlá, tzv. "obrázok" lampy rôznych tvarov.

Zvlášť atraktívne správne osvetlenie budovy vyzerá v zime, vo večerných hodinách, keď svetlo je veľmi malá. V hustej tmy obvyklého tvaru budovy sa menia a my s'je stredoveký hrad, viacvrstvového tortu so sviečkami, alebo rozprávkový Palác.

Keď vytvoríte fasády osvetlenie môže byť farebné osvetlenie, tzv. "obrázok" lampy rôznych formách, a ďalšie zdroje svetla. V tejto časti lampy, "brány" je stanovená na fasádu budovy, a iní, reflektory s smerový lúč namontované na prednej časti domu. Osvetlenie fasády by opakujte jeho kontúry, ktoré dáva kúzlo'objektu.

Tiež vyzerá veľmi atraktívne krajiny osvetlenie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика