среда, 30 апреля 2014 г.

Povrchová úprava kúpeľňa s rukami

Povrchová úprava kúpeľňa s rukami

Povrchová úprava kúpeľňa s rukami Aj napriek svojej relatívne malej veľkosti, kúpeľňa je dôležitou súčasťou každého domu alebo bytu. Toto je miesto pre takže ráno a večer hygienické postupy, takže by to malo byť veľmi pohodlné a praktické. Okrem toho, ak ste dokončiť kúpeľne s ich ruky, nezabudnite o estetické strane problém.

Akéhokoľvek dôvodu rozhodnete opravy v tejto miestnosti sám, ale pre úspech jej vykonávania, je potrebné mať aspoň základné zručnosti, budovanie a len si predstavte, postupnosť všetkých operácií.

O absolvovaní kúpeľňa v poradí

Príručka k akcii.

Najprv rozhodnúť, čo chcete pridať a zmeniť aj v kúpeľni, na účinnejšie plniť svoju úlohu "centrum hygieny" z domu. Musíme rozšíriť priestory vymeniť rozvody a vodovodné armatúry, položte dlaždice, atď.,

Aby povinné'uistite sa, že odhad a projektové práce, pochopiť, koľko peňazí budete potrebovať na opravy a ich potrebné množstvo, inak oblasti zostanú nedokončené.

Vopred nakúpiť všetky potrebné materiály. Potom triezvy hodnotenie ich skutočnú nezávislosť opravy. V opačnom prípade budete musieť najať odborníkov pre spracovanie všetkých, že budete mať čas na korisť pred. Na konci, môžete vložiť ďalšie značné množstvo peňazí.

Predchádzajúce práce.

Takže ste sa rozhodli self-oprava. Teraz musíme vytiahnuť von z miestnosti, vaňa, rozobrať umývadlo, atď. ak vodovodné je vám zmeniť na nové zariadenia. Ak to nie je plánované, že všetky práce sú veľmi opatrní, nie zlomiť alebo poškodiť.

Potom môžete začať odstránenie starej stropné, stenové a podlahové krytiny. Pred odstránenie starej omietky alebo hit dlaždíc, to nie je zbytočné, aby si vŕtačka s tryska-špachtľou odstrániť starý náter, sa špachtľou.

Pre výmenu kanalizačných systémov je lepšie kúpiť PVC rúr, oni e flexibilný, takže je odolné a pohodlné v inštalácii.

Príprava povrchov.

Skôr ako začnete dokončovacie práce, budete musieť zladiť strop, podlaha a steny. To sa vykonáva pomocou omietka, poter, alebo odolný proti vlhkosti, sadrokartón a iné Povrchy, po omietky, steny s ich ruky, montáž sadrokartónu a iné operácie by mali byť veľmi hladký, bez Bugrov, nárazom a poklesy.

Dekorácie.

Ak chcete vykonať funguje najlepšie, hore-dole, tak začnite s konečná úprava stropu, ak on Baltica, alebo maľované s vodotesný náter. By pam'nezabudnite, že alebo sadrokartónových podhľadov nainštalovaný až po konečnú úpravu stien.

Opravy kúpeľňa v Chruščov alebo iné budovy by mali byť vykonávané s vysokou vlhkosťou. Protiľahlých stien je potrebné použiť navlhčenú odolných materiálov.

Posledné vziať podlahovej krytiny. Lepšie pre neho, vybrať si podlahy, keramická dlažba, žulové dlaždice alebo kvapalné dekoratívne podlahy.

Dokončenie práce.

Na konci základné diela odstránené všetky nečistoty, miestnosti dôkladne vypraného zo všetkých znečistenia. Inštalovať nové vodovodné zariadenia sú namontované zrkadlá, skrutkované polotentsesushitel, montáž zariadení na osvetlenie a súbory regály, police, všetky držiaky a okuliare pre hygienu.

Všimnime podrobne voľby, ktorým čelí kúpeľňa.

Maľovanie a whitewashing

Maľované kúpeľňa

Maľované kúpeľňa

Táto metóda je tradičný druh plátované kúpeľne. Veľmi ziskové, napriek jeho nízkej cene, ale je platné len vtedy, keď všetky povrchy sú v perfektnom stave a nevyžaduje ďalšie školenia, napríklad - zarovnanie steny s omietkou alebo re-omietky alebo shpaklevanii.

Uistite sa, že farba / omietky bol odolný voči vlhkosti, mal schopnosť ich odpudzovaním tuk a nečistoty. Všetky prípravné materiály : omietky, penetrácia, tmel musí byť tiež povinné'povinné mať vodu-odpudzujúce vlastnosti.

Podľa odborníkov je najlepšie pre kúpeľňa vhodné farby na báze latexu. Majú širokú škálu farieb, majú vynikajúcu odolnosť proti vlhkosti, maľované ich steny vždy možné maľovať znova.

Tiež veľmi často pokryté dekoratívne omietky s rukami steny a stropy v kúpeľni sú použité akrylové, na báze vody a vodné emulzie kompozície. Hlavné výhody maľby kúpeľňa - ľahká údržba, malé peňažné presídlenie pokrytie nákladov, dobré para priepustnosť, a schopnosť vytvárať exkluzívne vzory a kresby.

Wall-papier a samolepiace fólie

Aj lacný a jednoduchý spôsob, ako čeliť kúpeľňa. Je dôležité, pam'nezabudnite, že je vhodné len umývateľný Tapety, vinylové alebo akryl. Papier jednovrstvové a dvojvrstvové partnermi stratí svoj vzhľad a kvality v priebehu niekoľkých týždňov.

Vyberte si produkt, ktorý má ikony, informujúce tri vlny na pečiatky výrobcu. Uviedol, že Tapety sú odporu. Ale napriek tomu, Tapety lepšie byť kombinované s viac odolný voči vode a materiály vložiť cez nich tie časti steny, ktorá sa nedotýkajte priamo s vaňou alebo sprchovacím kútom.

Špeciálny polymér film o pracovnom strane lepiacou vrstvou a na prednej strane ozdobné lakovanie. Paleta farieb a rôzne obrázky s veľmi rôznorodé.

Prosím, rešpektovať! Polymér filmy majú jednu podstatnú nevýhodu. Tento materiál neprechádza cez vzduch.

Keramické dlaždice a vytvoriť mozaiku

Kúpeľňa dlažba s mozaika

Kúpeľňa dlažba s mozaika

V posledných desaťročiach sa tento druh čelia je najčastejšie kúpeľne. Krásny vzhľad, výborné vlhkosť ochrany a jednoduchú starostlivosť a vyrobené keramické dlaždice tak populárne.

Tu sú najčastejšie varianty, ktorým dlaždice:

1. Základné alebo šev šev. Najpopulárnejší spôsob, naznačuje náhoda kĺbov dlaždice vo všetkých smeroch medzi všetkými z radov

2. "Uhol pohľadu", "diagonála". V skutočnosti je rovnaká základná možnosť, ale všetky dlaždice sú správne, kĺbov diagonálne. Výhodou tejto metódy je dokonale skrýva nerovné steny, nedostatok zvýšené surovín, spotreba materiálu a je nutné rezať všetky okraj dlaždice.

3. "Hodnotenie" - táto metóda je najviac jednoduchá exekúcie. Cíti najlepšie, ak sú obdĺžnikové dlaždice. Pripomína tradičné murované steny - dlažba dať kompenzovať ďalšej série na podlahe je dlažba.

4. "Šach". Dlaždice sú umiestnené, ako v základnej spôsobom, ale s hrou, kontrastné farby - ľahšie dlaždice, po ktorom nasleduje tmavšie, vytvoriť simuláciu šachovnici.

5. "Šach v uhle" - variant túto možnosť, ktorá sa chystá diagonálne. Vyzerá najlepšie, ako podlahová krytina. Na stenách je lepšia voľba nebudete reprodukovať, pretože to bude únavné pre oči.

6. "Line". Metóda s string striedanie rôznych farbu alebo odtieň dlažby. Môže pásy umiestniť vertikálne alebo horizontálne.

Nedávno sa stáva viac a viac populárne výhľadom z kúpeľne s mozaikami. V súčasnosti sa štandardné veľkosti dlaždíc 2 x 2 cm, ktoré sa prilepia na elastický polymér oka, veľkosť plechu - 30 x 30 cm. Dokončovacie moderných domov a bytov tohto typu materiálov je možné, na podlahy a steny.

Môžete prísť s rôznymi skladby, ak chcete vytvoriť prvky interiéru, výber rôzne farby strihacie mozaiky.

Priestor pre fantáziu zvýšiť a výrobcov, uvoľňuje viac nový rad výrobkov vyrobených z tradičných keramika, kameň, sklo, smalt a exotické kovov, kokosové škrupiny, kotlov, kožušiny, kože a dokonca aj semi-drahé a drahých kameňov.

Ale napriek tomu, najviac prístupné a praktické smerom materiál je sklo majolika.

Sklo nie je čas, preto, mozaiky, že má absolútnu odolnosť proti vlhkosti. Ona má nulovú nasiakavosť, nie absorbovať vodná para, nie je deformovaný z nadmernej vlhkosti a neprispieva k rozmnožovanie húb, plesní a iných mikroorganizmov.

Materiál má tepelný odpor, nie je strach z vplyvu chemikálií a technické sklady.

Veľmi zaujímavé odrody dokončiť kúpeľňa zrkadlo dlaždice. To rezané geometricky kúsky skla. Sú pomerne ľahko stanoviť na stenách, len musíte byť opatrní, pretože materiál je krehký.

Vo všetkých veciach, technológie, ktorým čelí tento materiál podobných transakcií s riadnym keramická dlažba. Hotové podlahy vyzerá elegantne, drahé a vizuálne rozširuje priestor.

Plastové panely

Tento typ povlakové materiály distribuované ako podlahy až k stropu v kúpeľni. Ale to môže byť použitá na steny. Jeden má len upozorňujeme, že pre tieto povrchy sú vyrábané rôzne druhy panelov. Listy na steny majú vo vnútri viac rebier a plast sa trochu hrubšie.

Na Palube! Vyberte si materiál, ktorý má svetlé farby - tak kúpeľňa bude zdať väčší.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика