среда, 30 апреля 2014 г.

Často kladené otázky o fekálneho.

1. Alebo chcete, aby obnimku piesku alebo postanovlenii zmesi?

Nie je fekálneho z laminátu na rozdiel od fekálneho s Poelten nízky tlak alebo septikov nádrž vyrobená z plastu nevyžaduje posypať, pretože na prvý pohľad veľmi trvanlivé.

2. Na akej hĺbky je potrebné spravovať fekálneho?

Hĺbka, do ktorej vykopali fekálneho môžu byť rôzne. V ideálnych podmienkach, fekálneho je pochovaný do hĺbky bodom mrazu. Ale na vysokej podzemných vôd, septikov nádrž môže byť inštalované v jednej rovine s povrchom zeme a izolované.

3. Čo robiť, ak vaše stránky vysokej podzemnej vody?

Ak pozemku, vodu spustí, aby sa dospelo v hĺbke 0, 5 až 1 meter, musíte nainštalovať fekálneho so sporákom. A fekálneho je nainštalovaný na železobetónovej doske a s ním ide dole do jamy. Táto činnosť vedie k výraznému nárastu nákladov na inštaláciu.

4. Ako ďaleko od domova si môžete nainštalovať fekálneho?

Vzdialenosť od domova, môžu byť rôzne. Z troch metrov, až na to, že vzdialenosť, ktorú potrebujete. Ale zvýšené dĺžka trasy vedie na pochovávanie a fekálneho, pretože trasu, musíte sa uistiť, že sklon 2 cm na 1 meter. Ako každých 15 metrov trasy je potrebné inštalovať drenážne aj na čistenie v prípade zanesenia.

5. Aký čas je inštalácia fekálneho?

Zvyčajne žumpy stredné a malé množstvo (1, 5 m 3 -6 m 3) sú inštalované v jednej alebo dvoch dní.

6. Pôjde vody, ak vaše stránky vysoká hladina spodnej vody?

Tak, ako hladina vody v dome je vždy vyššia, ako úroveň filtrácie polia. Je tiež možné, nútené vysťahovanie odpadových vôd.

7. Ako kúpiť si fekálneho?

Zavolajte nám. Povedať hlasitosti fekálneho a kde dodať. Prinášame vám fekálneho. Nemáte svoje platobné a poplatkov za doručenie. Každý je šťastný. Alebo nám zavolajte. Prísť na našu základňu zaplatiť fekálneho. Take away tovaru. Každý je šťastný.

8. Ako objednať inštalácia fekálneho?

Zavolajte nám. Povedz mi, čo a kam dať, (pýtame van hlavné otázky). Prišli sme k vám na webu pre kontrolu. Po kontrole hlas vaše suma, čo potom nemení. Menovaný inštalácie deň. Naznachenii deň sme prišli k vám a nastaviť miestnu kanalizáciu. Môžete nám peniaze. Každý je šťastný.

9. Ako často treba vyprázdniť fekálneho?

Ak chcete zavolať auto na čerpanie obsah prvá časť, ktorú potrebujete, nie skôr ako v 1, 5-2 rokov. Ak žijete v dome, nie neustále, ak chcete čerpadlo z fekálneho bude mať viac ako raz za 4-5 rokov. Za predpokladu, že výška fekálneho zvolený pravilno.

10. Koľko vody monospecialty v fekálneho v čase?

Raz v fekálneho, môžete obnoviť objem vody sa rovná 1/3 objemu fekálneho.

11. Žúmp, septikov, koľko potrebujem?

Objem fekálneho môže byť ľahko vypočíta na základe denná spotreba vody na osobu (200 litrov) a počet ľudí žijúcich v dome. Vynásobte počet ľudí, ktorí o objeme dennej spotreby a môže zvýšiť hodnotu trikrát. Napríklad, pre rodiny päť prijaté: HH = 3000 l = 3 m 3.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика