вторник, 29 апреля 2014 г.

Neškodné poradenstvo, alebo ako nie kaziť pozemku, na šírku dizajn

Každý domu chce, aby bol príjemný a pohodlný odpočinok. Avšak, vykonávanie komplexných prác-kompatibilita'spojené s krajinného dizajnu, ešte nie je zárukou úspechu. Navyše, terénne úpravy a môžu byť škodlivé, ak sa nebude brať do úvahy mnoho dôležitých nuansy. Ako urobiť lokálne a vyhnúť sa bežným chybám? Toto je náš dnešný rozhovor.

Landscape design poskytuje komplexné zlepšenie pôdy: tvorba a dizajn Alpských kopcov, pešie chodníky, trávniky a kvetinové záhrady, nádrže, umelé osvetlenie a pod., So všetkými rozmanitosť položky musia byť v jednej zloženie, ktoré dáva človeku určitú (určite pozitívna nálada.

Záhrada koncept

Postaviť dom a kvalitatívne dokončiť ho vnútri nemožné bez jasného plánu. Rovnaké, a ešte viac obáv a krajinnej architektúry. Pozemok je v skutočnosti, obývacia systém, čas kolíše (pozri jar a na jeseň v záhrade - dve úplne odlišné "telo"). Ak tento systém je navrhnutý správne, bude žiť a poteší oko, alebo sa stať bremeno vlastník, ktorý je kreslenie v časti rodinného rozpočtu.

Nie je surer spôsob, ako zničiť váš stránky, ako vybaviť jeho chaotické, ako je vznik voľný čas a peniaze. Ak ste sa rozhodli vytvoriť Lodge je obklopený mimoriadne krajiny, má zmysel plánovať svoje činnosti a realizácie programu krok za krokom.

Projektu úspech je lepšie, aby od odborníkov. Samozrejme, nikto popiera svoje vlastné nakresliť na papier rozloženie budúcnosti "o strategických'predmety", a potom aby to život, ale v tomto prípade je riziko straty dôležitých. Skutočne, počas procesu návrhu je potrebné zabezpečiť správnu polohu kanalizácie, pouličné osvetlenie, zvážte plánu výsadby. V tomto prípade autor povinnosti'musieť navštíviť stránky. Korešpondencia komunikácia nebude dosť, a to aj vtedy, ak mu dáte celý album s fotkami z vášho pobytu a podrobný plán popis.

Mal by byť vopred so Všeobecnými štýl záhrady. Samozrejme, fragmenty záhrady môžu byť vyrábané v rôznych štýloch, ale tam musí byť určitý nápad, ktorý v'kombinuje všetky prvky dohromady.

My, naše, budeme budovať nový svet...

Materiály na tému

Landscape design pre leniví ľudia
Landscape design
Štvorcový formát "druhá prirodzenosť"
Landscape design
Zásadne nesprávny prístup k dizajnu stránky - túžba, obrazne povedané, vybudovať nový svet, na troskách starého. Často hosťuje prvý, potom zrovnané so zemou dostupné výška, vzrástli znížiť na okrajoch priestoru pre storočí stromy, nalial zarastené Tina prírodných nádrží a až potom začať sadiť rastliny, dohodnúť rockery a zaviesť ďalšie prvky na zlepšenie, sa snažia, aby "ako suseda" alebo "ako v lesklý časopis ".

Najväčšia chyba, že môže umožniť zákazníkom, je trvať na tom, že stránka vznikla analogicky s niečím, čo predtým nevidel alebo, ešte horšie, počul.

Musíte byť schopný oceniť prírodné prvky územia, a využívať ich na maximum. Dizajnéri často hovoria, že práca s úplne rovnom pozemku nezaujímavé nikde predstavivosť, aby sa otočil. Prírodné hory a priekopy, dub-čarodejníci a kaluže s žaby, môžete tak porazil, že hostia potom budú sa pýtať, koľko náklady na vyplnenie taký nádherný kopec posiaty rozprávka kvety.

Samozrejme, mnohé parametre a vlastnosti budúcej záhrady sa často klient má už premyslené - ako sa veci majú. Ale počas dizajn nevyhnutných životných konštruktívny dialóg medzi klientom a expert. Inak nie je možné postrehnúť a poraziť jednotlivca (a niekedy jedinečné) funkcie lokality, dávajúce existujúce stereotypy.

Všetko tečie, všetko sa zmení

Vážne poškodiť krajinu, život, môže, ak sa príliš uniesť estetické strane krajinného dizajnu, nevenoval náležitú pozornosť praktické. Ak bizarné, ale klzkej v daždi skladby bude nebezpečné chodiť, tri bude prekliatie ohromujúci krásu okolitej krajiny. Ak sa zasadil na pozemku veľkolepé rastliny budú počas kvitnutia na saturovanie air'dlewo peľ, budete musieť sedieť doma a vychutnať si scénu z okna.

Vážne, mal by si prísť až zariadenia nádrží na mieste. Skutočnosť, že vody telo je systém, ktorý môže úspešne fungovať len vtedy, ak sú splnené určité podmienky. Napríklad, z hľadiska komfortu rybník alebo jazera, je žiaduce, aby sa zariadiť podľa baldachýn stromy, potom budete môcť relaxovať v tieni, sa teší na chlad vody. Ale, na druhej strane je silnejšie ako tieňované rybník, omnoho horšie pre vodné ekosystémy. Takže musíte niečo v strede, a zostatok môže nájsť len špecialista.

Krajinný dizajn - veda dynamický. Každý strom rastie, životy, kvety a nakoniec zomrie, vyschne. Zmena výšky tónu, zmena krajiny komponentov. Je to živý proces. A krajina je nažive, príliš - nie mrazené obrázok. Tak kompozičným techniky používané dizajnéri sú neustále aktualizované.

Musíte pochopiť, že krajina nie je vytvorený raz a pre všetkých. Samozrejme, profesionálny bude robiť a vybaviť pozemku, tak, že on potrebuje minimálnu údržbu (každý chápe, že prenajímateľ nemá čas na udržanie záhrada v poradí - má sa uvoľniť a nie práce). Ale stále potrebujú pam'uvedomiť, že to, že pod Windows dielo, z času na čas musia najať špecialistu pre jeho občerstvenie a obnova.

Mimochodom, je potrebné rozhodnúť, koľko času ste ochotný venovať sa záhrade. V skutočnosti, krátke vlasy-cut trávniky si vyžadujú pravidelné a dôkladné starostlivosti (a niektorí záhradkári na tento účel používajú). Ak váš voľný čas je bolestne chýba, snáď viac vhodný divoká záhrada, ktorá, mimochodom, je teraz v Móde.

Veľmi častá chyba - zle krajinná architektúra potrebuje sedem'th. Sedem'jamy s malými deťmi pravdepodobne potrebovať veľký trávnik, kde sa deti môžu hrať a neviazanosť. Ak máte staršie deti, môže byť mimochodom športové ihrisko (dospievajúcich trávnik dosť na pár dní - a potom bude musieť byť nahradený). Ktorí potrebujú aktívny odpočinok, a niekto je viac skryté pred zvedavými očami miest na rozjímanie. Každý členský sedem'y musí byť oblasť, v záhrade, kde bude ako pohodlné je to možné.

Krajinná architektúra potrebuje pozornosť, pretože následný predaj domu, ak sa predpokladá) vám môže pomôcť a poškodenia. To nie je vtip. Všetky realitné vám povie, že dom s profesionálne navrhnuté záhrade môžete predaj 5 až 10 (alebo 20) percent drahšie.

Pohodlné zariadenia sa môžu stať aj argument v prospech rozhodnutie o kúpu domu, takže potenciálny kupujúci priaznivý dojem. Okrem toho, s pomocou krajinného dizajnu môže zdôrazniť výhody chata a skryte vady.

Vadim ALEKSEEV, konzultant: Andrej Bashkiria, spoločnosť "Sakura"

Zdroj: zagorod. spb. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика