среда, 30 апреля 2014 г.

Strop v kúpeľni 2009-11-11 11:22:13

Výstavby a rekonštrukcie.

Strop v kúpeľni
2009-11-11 11:22:13

kúpeľňa strop Ako je známe, kúpeľňa opravy, ktoré je potrebné byť obzvlášť opatrní, musíte zvážiť veľa rôznych faktorov, od krásy dizajn funkčnosť. strop v kúpeľni

Po všetkých, kúpeľňa stalo a ostré poklese teploty a vlhkosti, a môžu akumulovať vlhkosť, a všeobecne vaňa, miesto, ktoré môže byť často postihli záplavy susedov. Preto, materiál by mal byť vybraný s ohľadom na všetky možné nepriaznivé vplyvy.
A ak steny sú viac-menej jasné, tu, väčšina použiť dlaždice, ale s strop v kúpeľni, tam sú ďalšie ťažkosti. Strop v kúpeľni priamo závisí od úrovne nákladov, ktoré plánujete robiť. Najjednoduchší a najlacnejší spôsob opravy stropom môže byť len jeho farbu, up na jednoduchý olejové farby. Ak chcete použiť viac atraktívna možnosť, môžete použiť moderné materiály. Napríklad, môžete použiť kazetových podhľadov, povinné'nevyhnutne odolný proti vlhkosti. Sú odolné voči vysokej vlhkosti, nestratili ich vzhľad aj v prípadoch, úniku od susedov.
strop v kúpeľni Ďalšou dobrou možnosťou by bolo strop, plastové panely, ale on príde v tom prípade, keď je veľkosť vašej kúpeľne umožní ukradnúť pár centimetrov, ako v procese prepravky plíží až 10 cm vysoké stropy, v závislosti na tom, hladké steny. Plastové panely sú skvelá voľba na použitie na strop, je odolný voči vlhkosti, dokonale čistý, má obrovský rozsah farieb. Takže voľba pre majiteľov!

Prečítajte si diskusiu na fóre Inštalácia akryl kúpele


ZDROJ: http://www. stroymart. com. ua/

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика