вторник, 29 апреля 2014 г.

Zabezpečenie na stránke

Pri plánovaní na výsadbu živých plotov na pozemku, zelený palec vždy pýta, ", čo a ako rastlín". Na to odpoveď, musíme pochopiť, prečo je potrebné poistiť. Priložiť stránky, vytvoriť pozadie na záhrade, blízko pred zvedavými očami, držať sneh na stránke - tam môže byť mnoho variantov.

Podľa odborníkov, najlepším riešením môže byť listnatých stromov. Ak chcete vytvoriť husté, prísne zabezpečenie potrebných tesnosť a výbava formy v budúcnosti. V tomto prípade skúste strihať kríky alebo stromy s pyramída, husté lístie, vysoko vetvené od samého základu. To všetko bude plot live spoľahlivú ochranu pred zvedavými očami a neoprávneným prístupom.

Ak miesto pod plot je obmedzený, a musíte stenu do výšky väčšej ako tri metre, najlepšou možnosťou je jednotný plot. V kvalite sadivového materiálu vhodné javor, vápna, topoľ a iných stromov s vetvami rastie od spodku kufra.

S neobmedzený priestor môže byť usporiadané viazané zabezpečenie: v prvom rade zasadiť stromy s pravidelným kufor, v druhej a tretej kríky rôznych výšok. Spravidla sa tieto ploty sú uvádzané podľa prevládajúcich vetrov. Na plot, aby vyzerali dobre, stromy a kríky, vybral tak, aby rastliny nepatrí sebe, kombinovať farby, podarilo navzájom kvitnutia a plodová.

V najvyšší počet (2. 5-3 m) môže byť vysadené dráč, sea-rešetliakový bobule, shadberry, trnka, čerešňa, Derain, horský jaseň, lieska, orgován, guelder rose, zimolez, javory. Stredný rad (1. 2-2 m) vhodné ruží, egreše, ríbezle, metle, cotoneaster, dráč. Tieto rastliny môžu izolovať sa od susedného pozemku, alebo zdieľať svoje pásmo.

Pre nízke živé ploty alebo prvé číslo z mnohých-tier (1-1. 2 m) vhodné trpasličie odrody Goji bobule, čerešne, orgován, Spiraea, Potentilla, mandle.

Veľkou výhodou je, rezaná plotov. Napriek kompaktnosti čas, stáva sa veľmi hustá a nepreniknuteľné. Takýto plot vyžaduje viac starostlivosti bude musieť znížiť jeden alebo dva krát za rok. Zotavenie po orez na požadovaný regulatee kŕmenie. Pre skrátené živé ploty sú výber stromov a krov s vysokou palagonitic schopnosť, big-list-ložisko strieľa: Lipa, cotoneaster, hloh, zimolez, caragana, barberries, kanady a Berlíne javory.

Výber rastlín pre oplotenie definovať a podmienky na stránkach: pôdy, vlhkosti a svetla. Väčšina rastlín, ktoré sú vhodné pre tvorbu zabezpečenie, rastie aj na piesočnatých pôdach. Karaga, cotoneaster, zimolez, spirea, dráč, Cornel, rakytník rešetliakový, mnoho druhov topoľa nie je náročné na zloženie pôdy. Pre oblasti s suchých piesočnatých pôdach vhodné stepi mandle, kalani, piesku, čerešňa, strieborné Jazero. V oblastiach s vysokou vlhkosťou bude rásť dekoratívne formy willow a jelša. Na tieňovanom paneli môže byť vysadené tatárske javor, zimolez, viburnum Gotovina, hazel, Euonymus. Na Výslnných a suchých pôdy dobrý plot bude pochádzať z caragana, Zlaté ríbezle, dráč, Elaeagnus angustifolia.

Živé ploty a zdobiť a chráni vaše stránky.

Materiály na tému

Japonská záhrada v štýle Zen
Japonská záhrada: krajina v miniatúrne


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика