вторник, 29 апреля 2014 г.

Návrh domu: vyberte ekonomickou verziou

Návrh domu: vyberte ekonomickou verziou

dizajn záhrady malý dom V lete mnohí z nás ísť na letné domov pre oddych a prácu v súkromnej záhrade-zeleninové záhrade. Veľmi často spolu s hlavnou stavbou na pozemku je postavená malá ďalšie budovy. Aký by mal byť návrh záhrady, malý dom, a budeme hovoriť.

Celkový dizajn domu

Sú potrebné pre letnú dovolenku, ale ak chcete, aby sa dom môže byť postavený tak, že žiť v ňom rok. Avšak, vo SV'vzhľadom k svojej malej veľkosti, náklady na výstavbu bude pomerne malý.

Steny budovy sú spravidla vyrobené z guľatiny, bary, populárne rám a panel voľby.

Design záhrada a budova bola atraktívna, materiály, vybrali by mali ísť aj s ostatnými. Je pam'nezabudnite, že exteriéru by nemali užívať viac ako dva druhy. Najviac často, altánku s obložením z umelého kameňa alebo z vlečky.

Prosím, rešpektovať! Je dôležité, aby farby domu - ak farieb na výber negramotných, jeho estetika bude narušené. Odborníci odporúčajú budova je maľované v jednej farbe, druhý je použitie na okno / dvere otvory a oplotenie veranda / terasa.

Pred výstavbou budovy poznámka : počet členov jeho sedem'po druhé, to bude závisieť na počte miestností v dome.

V každom prípade, tam musí byť, kuchyňa, obývacia izba, špajza, miestnosť pre odpočinok a spánok. Od leta ľudia trávia veľa času vo vzduchu, štruktúra povinné'musí mať terasa alebo veranda.

Pre systém Windows môžete urobiť záclony hrán z dreva kruglaja malé časti. Cez otvory v nich, nakreslite čiaru. To nanizhite bývanie od starších guľôčkové perá, striedavo s gaštany a žalude. Klinec linka na bare v podobe rímsy.

Nie menej dôležité, a vzhľad dverí v záhrade domu. Ich silách, aby sa v kombinácii s antirolovacím sklíčkom. Takže dom sa vzťahuje lepšie.

Dizajn vnútorných priestorov

konštrukcia zimnej záhrady v dome

Záhradný dom, kožené obloženie.

Vo vnútornej atmosfére v blízkosti pozornosť chodby, šatníka, chodby. To je v altánku tieto izby majú osobitnú úlohu, ako by mala byť maximálne prispôsobené pre práci na zemi.

V hale, aby štátny stojan. Aby to zo samostatných lamely a priložiť na stenu v intervaloch 5/10 cm od seba.

Háčiky môžu byť vyrobené z plastu, dreva, alebo dávať im vzhľad okrúhle tlačidlá. Na pokrytie vešiak môžu nábytok lak alebo farba farba farba.

Škatule na topánky môžete urobiť ako otvoriť a s dverami. Všetky z nich', aby jednoty na skrutky alebo shkantov a nábytok lepidla.

Pre stanovenie rollaway dvere trvať rojalnoj slučky typu, dĺžka 45 cm.

Nainštalujte podľa pracovný odev rack Skrine.

Najviac racionálne riešenie je použiť ako úložné skrine-oblasti, ktoré môžu byť umiestnené v dome, a hospodárskej platformy záhrady.

Ako kompaktný, ale priestranné vstavané skrine úspešne nahradiť ste ťažkopádne stodoly. Môžu obchodu č hrable, lopaty, kosačky na trávu, ale aj vybudovať zásuvky pre hnojivá, jedlá pre rastliny a kvety, pracovné odevy a ostatné

Vybavenie skrine, posuvné skladací stôl, môžete ho použiť na prácu s semená, sadenice, cibule. Poskytuje špeciálne priehradky na ukladanie nástrojov a chemikálií.

Ak strom, ktorý Kabinet kvality a krásne, je možné kryt s bezfarebným lakom stupeň nižšie na impregnovanie antracénového oleja.

To sa bude dať materiál, estetický šedivo-hnedý tón, a bude chrániť sa pred škodlivými účinkami.

Starostlivosť o dizajn budovy, nezabudnite o plot. To je dôležité najmä vtedy, ak je veľmi malý. Napríklad, starostlivý prístup by si dizajn záhradný pozemok 6 hektárov.

Čo by malo byť malé záhrady

dizajn malá záhrada

Malé záhrady v malom priestore.

Malá záhrada má istú výhodu v porovnaní s veľkými podobné: to je explicitné formy a hraníc.

Prosím, rešpektovať! Terénne malom priestore, to je veľmi dôležité vybrať si jeho geometrické formy a definovať ciele, pre ktoré je vytvorený.

Napríklad, oblasti alebo terasu, by sa mala objaviť ako neoddeliteľnú súčasť architektonické zoskupenie oblasti a pokračovať v téme Exter'interiéru domu.

V tomto prípade, design malá záhrada musí byť prísny, a jeho forma geometricky správne.

Svojvoľné krivky a línie sa bude dať prírodnej krajiny a zmysel pohybu. To môže dať vo vašej záhrade meandered spevnené alebo štrk trať, alebo rozbiť záhony mať ľubovoľný tvar.

Ak máte v pláne stráviť v záhrade voľnom čase, má tiež skladby a rastliny by mali byť vybavené miesta pre relaxačný altánok, lavice, lavičky, atď.,

Pre malý priestor, dobrým riešením je výstavba zadržiavania terasy, steny, alebo zvýši terasa. Môžete poškodiť zdvihol rôzne kvetinové záhony, dávajú pôvodnej krajiny a dať jej hĺbku.

Potrebuje trochu pochopiť základy krajinného dizajnu.

Výber rastlín, ktoré na vedomie, aká bude veľkosť dospelých Ker, strom, urobiť ho stupeň osvetlenie priestoru, pôda, atď. V malej záhrade je lepšie sadiť len jeden nie je veľký strom. To je dostatok tieňa, rez, ale stane sa zamerať na zloženie.

Výber farby, vzhľad nie je iba na odtiene inflorescences: pouţitie v dizajn a farby, listy, kôra aj plody rastlín.

Farba môže vizuálne zmena veľkosti vašej záhrady. Studené farby: fialová, modrá, modrá, vizuálne odstrániť položky a urobiť priestor viac.

Teplé farby vytvárajú atmosféru pohodlie a súkromie. Pamätajte si, že s obrovskú škálu odtieňov, v každej záhrade dizajn by mal dominovať zelená.

Na Palube! Je lepšie sadiť rastliny, ktoré v priebehu času budú výrazne rásť a break podiel a rovnováha v malej záhrade. Je tiež dôležité, v malom priestore, pravidelné formatívne prerezávanie záhradné rastliny.

Ak si nechcete nechať v lete celoročne, ktoré vám pomôžu s touto zimnou záhradou.

Zimná záhrada - letné celoročne

zimná záhrada v klasicistickom štýle

Zimná záhrada v klasicistickom štýle

Umiestnenie rastlín v zimnej záhrade, pam'si o tri hlavné aspekty, ktoré musí spĺňať. To je optimálna teplota v zime a v lete, na vysokej úrovni osvetlenia je dostatočná vlhkosť.

Strop a steny by mali byť vyrobené z priehľadného materiálu. Miestnosť by mala mať dobrý ventilačný systém.

Osvetlenie rastlín polani, ktoré budú mať zodpovedajúce spektrum osvetlenia. Otvorený priestor musí mať vynikajúce tepelne izolačné vlastnosti a vykurovacieho systému - schopnosť regulovať teplotu.

Odporúča sa, aby sa zmestili do konštrukcie, zimné záhrady, v dome, umelá vodná nádrž, alebo na mount zvlhčovač.

Aby záhrada, môžete použiť tri typy výsadby. Toto je umiestniť ich do hrnca a hrnce, vysadené vo veľkých stacionárnych kvetinárstvo alebo vyplniť izba väčšinu pôdy a vysadené v jej rastliny.

V druhom prípade, pozor, vodovzdornú úpravu celej výsadieb.

Dizajn záhrady v určitý štýl zahŕňa výbere hrncov a rastliny, ktoré by zodpovedali vybranú tému.

Moderné záhrady, spravidla je vyrobená v štýle fusion alebo high-tech. Často miestnosť má šikmé strechy a hornú časť steny trojuholníkové a obdĺžnikové segmenty priehľadného plastu alebo skla.

Odporúčané príslušenstvo na použitie s veľkým množstvom kovových častí.

Podrobnosti môžu byť valcovité nádoby, moderné sochárstvo, vodopád, aktuálne v obdĺžnikových sklo, led osvetlenie, rastliny, voda a sochy.

Zimná záhrada v štýle minimalizmu je veľa priestoru a malý počet príslušenstvo. To môže byť vysoké keramické džbány, ktoré majú prísne formy a farby, antické sochy z kameňa, plavky z bambusu a dreva bonsai.

Klasický štýl si vyžaduje použitie pravidelné, t.j. symetrické plánu. Aby záhrada uličke s sadenie. Sú umiestnené na oboch stranách hlavnej uličke s o'objemnú a vyššie rastliny.

Bude vyzerať dobre fontány v štýloch Baroka a Ríše. Dekor je možné pridať omietky, sochy, kované železo, stromy'drevené alebo Kam'drevený nábytok s ušľachtilý proporcie.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика