вторник, 29 апреля 2014 г.

P'päť zložiek dobre postavený dom 2011-07-18 11:08:51

Výstavby a rekonštrukcie.

P'päť zložiek dobre postavený dom
2011-07-18 11:08:51


Zvyčajne, keď svetský človek objednávky na akékoľvek zhotoviteľ stavby elite chaty, je to len stará sa o konečný výsledok, a nie zložitosti a detaily procesu. A v tejto dobe by sa venovať pozornosť p'päť bodov, ktoré určujú, ako dobre postavený dom.

1. Architektonický projekt. To je aj priamy návod na činnosť stavebného a je dôležitým právnym dokumentom. Niektorí ani nevedia, že bez schválenia projektu v príslušných štátnych orgánov, nie je možné postaviť dom. Ak nie, tak si jednoducho nebude môcť získať majetok pripravený chata. Okrem toho, architektonický projekt a musia byť napísané pomerne dobre.

2. Konštrukcia Nadácie. Výstavba murovaných domoch, Penology a stromy'drevené chaty začína s ktorým Nadácia. To je základom budúcej štruktúry. A preto sa na jej kvalitu pred', sú zvlášť vysoké požiadavky. To je veľmi dôležité, aby doprava bola vybraná nielen typ Nadácie, ale aj kompetentne vykonané práce na jeho zariadenie. V niektorých prípadoch nevyhnutné a dodatočné hydroizolácie základov, ktoré umožňujú zvýšiť spoľahlivosť celej konštrukcie. Preto pred začatím výstavby je potrebné prerokovať s dodávateľom všetky možné varianty, technológií a spoločne si vybrať najlepší spôsob, ako záložku.

3. Kvalita materiálu. Bez ohľadu na to, aký typ materiálu použiť na konštrukciu domu rám trámy, tehly, pena betón, a tak ďalej - musí mať najvyššiu kvalitu. Samozrejme, zákazník môže mať na všetky otázky výberu a nákupu. Však, to je lepšie veriť nákup materiálov priamo dodávateľovi. Ako pravidlo, veľké stavebné spoločnosti, ktoré už majú nadväzovali kontakty so spoľahlivými dodávateľmi, čo umožňuje kúpu vysoko-kvalitných materiálov za viac ako priaznivú cenu.

4. Ovládanie funguje. V tomto zmysle je veľmi dôležité, že oblasť bola zúčastnili ľudia, ktorí budú dohliadať na výstavbu stromy'drevený dom. Táto služba sa nazýva architektonické dohľad a predpokladá, že špecialista pravidelne cestuje na stránkach'predmet a zabezpečuje, aby sa primeraným spôsobom, a bolo vykonané všetky práce na už vypracované.

5. Podmienok. Samozrejme, keď priebehu výstavby elite chaty, postupujte je dobré. Ale v špeciálnych prípadoch je lepšie obetovať čas na dosiahnutie najlepšej kvality. Napríklad, ak chcete odmietnuť pracovať v daždi.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика