понедельник, 28 апреля 2014 г.

Dizajn miestnosti dieťa je vážne podnikanie

Dizajn miestnosti dieťa je vážne podnikanie

Dizajn miestnosti dieťaťa je vážna vec. Je nemožné, aby sa podľa svojich vlastných žiadostí. Každý dizajn krokom musí byť odôvodnené. Prečo? To vám povie, detským psychológom.


Pavol

Často u detí na poschodí môžete vidieť podlaha pokrytá kobercom s dlhým VLASOM. Ako odôvodnené takýto výber? Skutočne, na poschodí v miestnosti dieťaťa, ktorý najprv spí veľa, a čoskoro - veľa naskakuje husia koža, často blízko m'ako koberec alebo koberec. Skúsenosti však ukázala, že deti sa vyvíjajú lepšie a rýchlejšie začnú ísť, ak máte prejsť naboso na tvrdé podlahy (parkety alebo laminátové).

Pole

Dekoratér radí pre dieťa izba denim záclony s kožušinou záves na okno. Nie príliš odvážne? Na okenné dekorácie prístup veľmi opatrne. Toto je hlavný zdroj svetla v detskej izbe, a on bude študovať to, usilovať sa o to. Radšej ticho teplé farby, prírodné tkaniny bez vzoru. Ak v miestnosti nie sú žiadne žalúzie, záclony by nemali byť transparentné, pretože chrániť spanie vytvorenie jasného slnečného svetla. Nie je potrebné zavesiť a husté, ťažké závesy, ktoré sú ťažké, vymazať a je prekážkou čerstvý vzduch. Umelé osvetlenie by malo byť tlmené. Luster v šiestich lampy je príliš veľa na dieťa, ktoré leží na chrbte. Použite miestne osvetlenie.

Steny

Teraz je tak veľa rôznych Tapety, pozrite sa na prvý. Aké farby a textúry vybrať za izbu novorodenca? Steny by mali byť pokryté s Tapety m', ktoré tóny, nie dráždi oči. Príliš svetlé a tmavé farby s dekorácie izby sú vylúčené. Bohužiaľ, často som si všimla, že sa pripraviť na svoje budúce detskej izbe rodičov vybrať kotúčoch žltá medvede, fialová zajačikov s úsmevom obrovské stroje.

Novorodenec nie je iba povinná'nutne, ale je kontraindikovaný denne dodržiavať tieto pevné farebné škvrny, rušivo. Vyhnite sa čisto biely. Príliš svetlé a farebné pre dieťa, on sa odporúča len ako okrem základných odtieňoch. Steny by mali byť dokonale hladký. Poznámka : Tapeta s povrchom pripomínajúcim z hrubého plátna. Pomocou dotykových vnemov, cez dlane a prstov, dieťa dostáva informácie o svete. Nech v jeho izbe sú materiály s rôzne textúry.

Farba

Pre novorodenca dievča sa rozhodol kúpiť veno v ružových tónov, pre chlapcov v modrom. Možno v inter'Yeri požadovanú farbu rozdiely? Farba je niečo, čo pomáha vzdelávať nálady a emócie, ktoré lepšie využiť to na účel. Dieťa začína cítiť rozdiel medzi dievča a chlapec troch rokov. Ale ak sa vám zrazu v jeho izbe sa zmeniť farbu závesy z modrej na ružovú (alebo naopak), môže nepriaznivo ovplyvniť jeho štátu. Okrem'jer izba s'Latino dievčatá, už musí mať charakteristické vlastnosti rozdiely z inter'izba interiér chlapec. Dokonca som sa priznať existenciu zrkadlo s tabuľkou, kde môžete ležať hrebeň s kolíkmi. S riadne vzdelanie, ktoré bude len prispieť k rozvoju prírodných ženský.

Hračky

Škôlky

Každý si myslí, že ich nutne'komunikácia priniesť darček hračka. Sú veľmi zdobiť detskej izbe. Ale ako bohatstvo, vplyv na psychiku dieťaťa? Zabrániť hromadeniu mnoho zvierat a bábiky na policiach, v postieľku pre dieťa, aj keď to vyzerá, podľa vášho názoru, je krásne. Dať dieťaťu možnosť pobytu na jeden predmet, študovať to, aby si ho spoznať, je lásku k nemu. Potom, po určitom čase, ukázať ostatným. Avšak hračky vykonávať v inter'vnútorné dôležitú úlohu. Pretože svetlé objekty povinné', musí byť prítomný v miestnosti. Ich úlohou je sústrediť pozornosť dieťaťa, naučiť sa rozpoznávať známe. Akcenty také, ako pravidlo, tam sú hračky.

Miestnosti rastie

Ako "Dozrieva" izba novorodenca do dvoch p'päť rokov? A čo je najdôležitejšie, v miestnosti mladšie dieťa nemôže zabezpečiť náhle drastické zmeny. Môže to spôsobiť stres. Pam'mať na pamäti, že ak sa rozhodnete vykonať opravy v byte. Dieťa vstúpi do miestnosti, kde sa má zmeniť farbu stien, s'tam sú nové položky, zmizla, a nemohol rozpoznať svoje. Ona by mohol byť niekto iný, a vaše opravy bude prvý psychickú traumu. Transformovať postupne. Začnite tým, že inštalácia športový areál. Už vo veku dvoch, deti sú schopní chodiť po schodoch hore a dole. Vytráca prebaľovací stôl. Podlaha sa stáva hlavným hry oblasti. Až do troch rokov detská postieľka zmeniť na a viac "dospelých", a ak dieťa v spánku dobre, miesto posteľ na zmeny. V detskej izbe s'je prvé pracovisko malý stolík, kde sa dieťa prvých 5 minút, a potom už maľovať, tvarovať, na dokončenie puzzle. Umelé svetlo sa stáva jasnejšie. Na obyčajný závesy môžu byť so svojim dieťaťom na šitie rôznych obrusov. Steny zdobia jeho prvý samostatný diel. To bude znamenie povzbudením a dobrým podnetom pre ďalší tvorivý rast.

Umenie

Je možné, aby dieťa kresliť na steny v izbe? Dnes je módne - permissiveness. Avšak, dajte nám dôvod spolu uvážlivo: kresba na stene, na chladničku, na stoličke je stále "škoda na majetku". Na konci, aby dieťa čerpať nikde jednoduchšie, ako vysvetliť (pochopiť), že kresba je na špeciálny papier. Tam je krásny spôsob, ako von - ak chcete použiť papier v kotúčoch, ktoré môžete úsek pozdĺž celej steny: kresliť, toľko, koľko chcete.

Tínedžeri milujú zavesiť svoju izbu štítky a plagáty. Keď to má vplyv na stenu. Je možné sa mu vyhnúť? Nečakajte kým sa vaše dieťa sám uviazol v stene ihly alebo dať na lepidlo nemysliteľné plagáty. Ak viete, že on je rád ryby (alebo Britney Spears, alebo "Pán prsteňov"), a spoločne nájsť dobrý plagát, dajte ho do rámu a zavesiť spolu nad stolom. Ponúkajú tínedžer z času na čas, aby sa izba permutácie, ak chcete zmeniť záclony, čalúnenie gauč, konečne. Všimnite si, aké farby priťahujú to: ak tme a Boh chráň, čierna, znamená to, že niečo nie je dôvod na obavy. Ak tínedžer neoprávneným maľované skriňa v izbe black, poraďte sa s psychológom.

Permutácie

Potrebujem poradiť sa s vaším dieťaťom pred usporiadať nábytok v jeho izbe? Je žiaduce. Inak ich "zradné" invázie na jej právneho územie môžete získať negatívny postoj k svojej činnosti. Akcie by mali byť spoločné, a skôr začnete, poraďte sa so svojím vlastné dieťa, tým lepšie. Všetko by malo vyzerať ako návrhy: "no... " Začal poradiť s trojročné dieťa, ste sa vyhli konfliktu, keď mu bolo 12. Hlavná vec je, aby sa pokúsili predvídať to možné želanie, vedel, v akom veku sa chce maľovať na steny, v vidiny v malom uzavretom priestore

Zdroj: proxima. com. ua
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика