вторник, 29 апреля 2014 г.

Dizajn záhrady cesty

Dizajn záhrady cesty

dizajn záhrady cesty Cesty by mali byť na záhrade je nielen funkčné, ale aj estetické odvolanie a nie pozrite časť "zvonku", takže dizajn záhradné chodníky by mali byť vybrané s osobitnou starostlivosťou.

Na jar, keď príde čas opraviť utrpela po zimnej záhrade pozemku, okrem plánovanie práce v záhrade, je potrebné premýšľať o štruktúre jedným zo základných prvkov krajiny, krajinný dizajn - stop.

Vhodne usporiadané, skladby sa perfektne dopĺňajú dizajn záhrady, pomoc pri starostlivosti o dekorácie a stromy, bude robiť s ľahkosťou na záhradný plot'douche celej cestnej siete prvkov záhrady a všetky budovy na vašej nehnuteľnosti.

Okrem toho správne usporiadanie skladieb sa bude skrývať mnohé nedostatky krajiny projektu.

Funkčné požiadavky pre záhradné chodníky

Na cesty v záhrade podáva tak dlho, ako je to možné, budete musieť zvoliť materiál na ich výrobu, tvar, dĺžka a šírka.

Popísať štandardné požiadavky pred'sú vo cesty:

  • nemali by sa užívať, keď zalievanie trávnika alebo v daždi, a bez prachu v období sucha;
  • mali by byť aj pružné a elastické;
  • nemali by byť vyvolané aktívne horúce slnko;
  • tam by mali byť zaujatosť pre tečúcej vody.

Typy pokrytie záhradné chodníky

návrh skladby, ktoré sa v záhrade

Skladby z umelého kameňa

Ak chcete sledovať v záhrade boli originálne a svetlé dekorácie, je potrebné vybrať typ poistenia.

Prírodných materiálov ako sú štrk, mramoru a podobne, bude vyzerať prirodzenejšie v krajine záhrada s pravidelným záhrada ideálne rovnú trať, omowienie vyložená z kameňa alebo dlaždice. To je jeden z najčastejších varianty návrhu záhrady.

Poznámka : zoznam najčastejšie používaných pre záhradné chodníky materiály:

  • Umelý kameň je trvalé a krásne poschodí, ktoré je hodné súťaže prírodného kameňa. Zvyčajne takýto materiál je liatina vo formách, takže kameň má v tie správne cesty, uľahčenie jej uzavretia. Vzhľadom na relatívne nízke náklady, vysokú estetickú a výkon, umelého kameňa je veľmi populárny v záhrade objektu.
  • Prírodný kameň - prakticky "večný" podlahy. Na dlažba záhradný cesty použitie žula, vápenec, mramor, Pieskovec, čadič a iné. Prírodný kameň sa bude dať poschodí prirodzenosť a bude dobre zapadajú do akéhokoľvek štýlu záhrady stránky. On je v dokonalej harmónii s ostatnými prírodných a umelých materiálov a vegetácie.
  • Okruhliaky, cobbles, kamenivo. Použitím týchto materiálov sa môžete ľahko vytvoriť ilúziu mora. Často používané zariadenia skladby v rekreačnej oblasti. Tieto skladby sú zvyčajne spojené s blízkosťou mora. Každý z týchto materiálov môže byť použitý na tratiach so vzorom pre iných návrhu rozhodnutia. Na dlažba je tiež považované za ideálne pre zakrivené dráhy.
  • skladby z dlaždíc

    Skladby z dlaždíc

    Cestnej premávky alebo slinku tehla. Takýto materiál nemá žiadne obmedzenia na použitie v záhradách a parkoch s rôznymi krajiny. Správny tvar a širokú škálu farieb, aby to nevyhnutné pri vytváraní mozaikové vzory a rôzne spôsoby, ako ktorým.

  • Betón a dlažba dlažby - silný, trvanlivý, odolný mrazu materiál, ktorý je vhodný pre vytvorenie auto pod'kongresy a záhradné chodníky.
  • Asfalt je lacná a jednoduchá na čistenie podlahy pre bežné záhrady.
  • Sypkých materiálov (drvený kameň, štrk, piesok, žula a mramor) je atraktívna cena, jednoduché zariadenie, zaujímavé textúry a praskanie pod moje nohy materiálov.
  • Strom (rezali stromy, kôra, piliny, staré väzby) je všestranný materiál, s ktorým si môžete usporiadať mosty v záhrade, clony a záhradné chodníky.

Na Palube! Ak vaše webové stránky je umelá vodná nádrž, najlepšie je použiť stromy'impregnácia dreva, ako je to najprirodzenejší vzhľad je v blízkosti jazier.

Prístroj záhradné chodníky

záhrada cestu z dreva

Záhrada cestu z dreva

Návrh skladby, ktoré sa v záhrade predpokladá dodržiavanie určitých pravidiel, ktoré im umožňuje vzhľad najviac prirodzene atraktívny a uložiť funkcie:

  • Šírka. Závisí od cieľovej sledovať. Hlavné pešie "diaľnici" by mali byť široké a priestranné - o 1-1, 2 m, ktorá bude zabezpečovať možnosť pohybujúcich sa po nich súčasne dvaja ľudia, ktorí idú vedľa seba. Pre ďalšie skladby, bude celkom dostatočná šírka 0, 5-0, 9 m
  • Hrúbka podkladového materiálu. Pre stredné cesty, založené na jednotku, na dospelých s full košík dobrý materiál hrúbky 4-6 cm, položený na piesočnatej base. Pre hlavné, Parkovanie a firmy by mal byť vybraný materiál, hrubší - 7-10cm.
  • Oblúkoch trate. Cesta zákrutách zložitejšie zariadenia obyčajné ploché povrchy, ale viac pozemku zakrivené dráhy, estetický vzhľad pozemku. Samozrejme, všetko by malo byť s mierou, a osobitne na krivky track, ktorý je jednoduchšie, aby sa položiť rovné, nemali by ste.
  • príklad záhrada cesty, prestávky

    Príklad záhrada cesty, prestávky

    Umiestnenie povlak. V závislosti od typu použitého materiálu, záhrada cesty môžu byť tuhé a prestávky. Solídne výsledky často konajú v miestach s najväčším prietokom cross-country trate s prestávkami zase sú zahrnuté vo viac vzdialené a blízke prírode miestach. Ako na správne miesto vyzerať veľmi atraktívne.

Na Palube! Pri použití sypkých materiálov ako je povrch vozovky na okrajoch trate by mali byť stanovené hranice. Tým sa zabránilo rozliatiu materiálu mimo trať v priebehu času.

Na záver treba poznamenať, že oba materiály pre záhradné cesty, a jeho farba by mala byť zvolená v súlade so Všeobecnými zariadenia vo svojej oblasti, a to tak, aby zodpovedali dizajn záhradný plot 6 sotok.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика