среда, 30 апреля 2014 г.

Omietky SUCHÉ ZMESI 2007-02-20 14:20:15

Výstavby a rekonštrukcie.

Omietky SUCHÉ ZMESI
2007-02-20 14:20:15


forme omietky, bol používaný už od staroveku, vápna, hliny, cementu... V niektoré formy omietky, bol používaný už od staroveku, vápna, hliny, cementu... V posledných rokoch došlo druh technologickej revolúcie a hmotnosť žiadosti prijaté suché zmesi so komplex polymérnych prísad. Článok sa zaoberá omietky suché zmesi 16 značiek súčasnosti v súčasnej dobe na trhu, Saint-Petersburg, z ktorých každá môže byť vyrábaná v niekoľkých zmien.

Niektoré systému v tejto odrody umožňuje, aby sa klasifikácia zmesi na hlavnej'agocomoo, na stabilitu riešenie vlhkosti a cena. Klasifikácia výsledky sú prezentované v tabuľkách.


Omietky suché zmesi. Analógy a compliance


Technický popis betónových zmesí, pripravené výrobcom, povinné'uistite sa, že zahŕňajú technológie ich použitia. Avšak, väčšina z týchto požiadaviek na rôzne zmesi sa opakuje. Hoci tento článok je venovaný materiálov, nie je technológia, niektoré pozornosť Všeobecné požiadavky pomôže lepšie pochopiť povahu a účel omietok, ich rozdiel od iných riešení pre budovy.

Technológie. Všeobecné požiadavky

Povrch by mal byť očistený od prachu, náterov, delaminations, štrku, špinu, mastnoty a vosku škvrny, atď., a tiež z nestabilných staré omietky. Nikdy nepoužívajte roztoky na mrazené dôvodov. Windows a iné non-obrábaných plochách by mali byť chránené. Na oshtukaturivanii základe sadry je potrebné, aby prvý náter. S'dovolni šev medzi doskami DSP by mali byť uzavreté v kovovej mriežke.

Suché zmesi vyplňte čistej vody izbovej teplote (studený - teplý) a zmiešajte v mixéri. Niektoré zmesi, po hnetenie si vyžaduje trpezlivosť a krátke re-čínštinu pre rozpúšťanie a distribuovať doplnky.

Keď priložíte prebytok omietka je odstrániť a znovu použiť. Každý vysušené vrstvy omietky je leštený. Ďalšie vrstvy omietky uplatňovať po zatuhnutí predchádzajúcej. Mali by ste chrániť omietky pred dažďom a sušenie na slnku.


Nástroje a vybavenie, okamžite po použití umyte teplou vodou. Vody, ktoré zostali po čistení nástroj používať na prípravu riešenia nemožné. Použitie znečistené nádoby a nástroje skracuje čas práce s riešením.


Omietka "Sertoli"


Podnik "211 KGB", vybavený najmodernejším zariadením, vyrába širokú škálu suchých zmesí. Najmä, cement vápno omietky, cementové omietky s syntetické prísady, a vápno, omietky. Služieb v petrohrade LLC "Sertoli". Omietky dodávané vo forme pripravená suchá zmes vo vreciach 25 až 35 kg Skladovateľnosť 6 mesiacov.


Cement vápno omietky

Sa vzťahujú na povrchu muriva, betónu, sýtené betón, keramické tvárnice, cement, omietky: marek M-25 - na stenách v suchých priestoroch, M-50 - na vlhkých priestorov, M-75, M-100 - pre fasády a mokré miestnosti. Zložené z cementu, vápna, suchý piesok (zlomok 1, 2) a špeciálnych prísad na zlepšenie odolnosť voči poveternostným vplyvom a plasticity. Vyrobené podľa TU 5745-001078284890-97. Okrem silu a mobilitu charakteristiky riešenia sú takmer rovnaké.


Pri príprave dôvody, pre nich to je odporúčané výkopu vo forme "lomka"grid. Dôkladne premiešajte s vodou vo výške 0, 16-0, 2 litrov na kg zmesi. Riešenie je nastriekaný na základe, alebo sa nanáša ručne s lyžicou alebo oceľové pravítko.


ZDROJ: "Železiarstva"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика