среда, 30 апреля 2014 г.

Kritériá výberu klimatizácia 2011-03-23 13:04:52

Výstavby a rekonštrukcie.

Kritériá výberu klimatizácia
2011-03-23 13:04:52

Skúsme pochopiť, kritériá výberu klimatické zariadenia a značiek a typov.

Zvážte hlavných výrobcov. Na túto otázku možno vysledovať dva protichodné trendy. Kupujúci sú v prvom rade o v lacných značiek, medzi ktoré patrí LG, Samsung, Haier, Gree, atď., Druhý je, že záujem spotrebiteľov je high - kvalitné vybavenie, air-kondicionéry Panasonic, Daikin, Mitsubishi Heavy, a Fujitsu general (Všeobecné). To umožňuje urobiť záver, že na jednej strane potenciálnych kupujúcich rozhodujúcim faktorom pri výbere tovaru je cena a iné kvality. Ponúkame vám predbežné hodnotenie výrobcov klimatických zariadení podľa kritéria "kvality výrobkov". Pokiaľ ide o cenu, myslím, že by ste mali byť schopní rozhodnúť o ich vlastné, vzhľadom na sumu, ktorú ste ochotní minúť na svoje pohodlie.

Lídrom v oblasti kvality klimatických zariadenia sú produkty spoločnosti Daikin. V sortimente spoločnosti predstavuje všetky možné druhy klimatizácia v súčasnosti. Všetky zariadenia sú vyrobené v Japonsku a v Európe, ktorý je ďalšie potvrdenie vysokej kvality. Pre ruský trh produkty, ktoré prešli špeciálne certifikátu, ktorý potvrdzuje prítomnosť ikonky na obale. Tieto produkty sú plne prispôsobené na prácu v našej drsné podnebie, a prechádza cez všetky normy GOST a OKOMENTOVAŤ.

Ďalším dôležitým ukazovateľom kvalitné klimatizačné zariadenia Daikin je koeficient účinnosti (EER), ktorá odráža energetickej triedy. Tento koeficient sa rovná pomeru kapacita chladenia vzduchu na množstvo elektriny, ktorá je potrebná jednotka na výrobu chladu, ktorý je, celkový príkon. Čím vyššia je hodnota EER, efektívnejšie jednotka používa elektriny. Pre porovnanie, model LG ART Cool C09AW koeficient vzduchu je 4, 05 a v modeli Daikin FTXR 28 obrázok je 5, 0.

To znamená, že klimatizácia Daikin viac hospodárne využívanie elektrickej energie v porovnaní s podobnými modelmi od iných výrobcov. Ale v tomto prípade sa domnievame, invertory, že je, zariadenia s kompresory novej generácie, ktorý pracuje s variabilným výkonom. Táto technológia umožňuje klimatizačné zariadenia úspornejšie, pokojné a pohodlné na používanie. Pred vynálezom táto technológia klimatizácia pracoval v dvoch režimoch: kompresora a produkuje studenú, kompresor vypnutý a studený nie je. Invertor plynule reguluje kapacita chladenia. Avšak, Daikin klimatizačné zariadenia aj so starým kompresora mal viac vzduchu, než podobné modely iných výrobcov. Tento obrázok takýchto modelov je v 3, 5-3, 6. Trieda zodpovedá vzoru s ucho, ravnom viac 3, 6, trieda B - model s 3 EUR, 4-3, 6. Tento faktor je veľmi dobrým ukazovateľom pre domáce spotrebiče.


Ďalšou výhodou je klimatizácia Daikin je dostupnosť širokú škálu modelov, ktoré pracujú v režime chladenia prispôsobené na nízke teploty. Otázka je o sérii FTKS. Napájanie a chladenie v dátových modelov je v rozmedzí 2-5 kW, a rozsah prevádzkových teplôt dosiahne -46 ° N To môže prekvapiť. Koniec koncov, prečo patrí klimatizácia, ak je mimo, je zima a vy môžete otvoriť okno. Ale nie. Tam sú niektoré oblastiach, kde to nie je možné. To môže byť izbu, kde je zariadenie, ktoré neumožňuje jednoduché vetranie, bezpečnostné miestnosť alebo pivnici bez Okien. Napríklad server, kuchyňa, archívy, atď, by mali byť Tiež poznamenať, že inžinieri Daikin vyvinula špeciálny prístroj RDD, ktorý dáva možnosť výrazne rozšíriť až na -15 C - teplotný rozsah prevádzky klimatizácia, ktoré nie sú súčasťou riadku FTKS a je konvenčné split-systém. Ak chcete nainštalovať popísané zariadenia môžu byť vyrobené na pracovné zariadenie. Treba poznamenať, že to je určené len pre klimatizácia Daikin.

Teraz poďme hovoriť o údržbu, servis a opravy zariadení Daikin. Pre zariadenia tohto výrobcu ponúka 3 ročnú záruku, ale iba v prípade, ak inštalácie našimi špecialistami. Klimatické technológie výroby táto spoločnosť funguje počas celého záručného obdobia a ešte dlhšie, za predpokladu, že služba bola vykonaná včas. Táto technika je veľmi spoľahlivý.

Prakticky to isté sa dá povedať aj o technike, výrobe spoločnosťou GENERAL Corporation. Výroba zariadení pre klimatizáciu domáce a priemyselné účely, spoločnosť sa zaoberá od roku 1960. Kondicionéry " Všeobecné " je elita klimatické zariadenia. To môže byť súdení podľa parametrov ako sú cena, kvalita, širokú škálu modelov, vývoj opráv a údržby v base.


Invertory Všeobecné majú nižšiu energoeffektivnosti ako podobné modely Daikin. Napríklad, model ASHA7LC má kurz EUR rovná 4, 4. Avšak, toto je dobrý ukazovateľ. Okrem toho, že sú vysoko spoľahlivé. Tiež má zariadenie duálny systém čistenia vzduchu. Tieto sú funkcie ion dezodoračné filter a elektrostatický filter, vyrobené z Apple catechin. Nepopierateľným konštruktívne výhodu možno pripísať 3D chladenie a kúrenie. Chladný vzduch je vykonávané po strop a teplý vzduch klesá k podlahe. Domácnosti klimatizačné zariadenia " Všeobecné " môže pracovať v režime chladenia pri prevádzkovej teplote rozsah dosiahne 10C S. Ak chcete rozšírenie tejto ponuky je potrebné Doplniť špeciálne klimatizačné zariadenia Vašek alebo Arwen.

Všeobecné vybavenie záruka 3 roky. Ak zariadenie pracuje v bežných bytových priestorov, povedzme, v obývacej izbe, to by bolo celkom postačujúce na vykonávanie preventívnej údržby raz za rok. Ale stále by ste sa mali uistiť, že výmenníky nachádza vo vnútornej a vonkajšej bloky, nie je upchaté prachu, topoľ úlety, atď., Ak ste si starostlivo starať klimatizácia a postupujte podľa jeho čistoty, bude pracovať efektívne v rámci obdobie presahujúce dobu záruky.

Do hornej rozdelenie klimatické zariadenia, zastúpené v našom trhu, sú klimatizácia Mitsubishi Heavy a Toshiba. Mimochodom, model tejto značky RAS10SKVP má koeficient ucho rovná 5, 1. Tento nový invertor, 2007. Avšak, produkty v našej odhaduje hodnotenie vyhral len striebornú medailu a dvoch dôvodov. Prvý je slabší prezentácia výrobkov na ruský trh, druhý - modelový rad týchto spoločností sú oveľa nižšie uvedené vyššie Daikin a Všeobecné. Ale to neznamená, že tieto výrobky sú horšie. To je len naše sub'objektívne stanovisko, s ktorou máte právo nesúhlasiť. Našou prioritou bolo, aby potenciálny kupujúci nejaký nápad, výrobcov klimatických zariadení a na čo by ste mali venovať pozornosť v prvom rade.

Teraz poďme hovoriť o jednoduchší model, ktorý sa vyznačuje optimálny pomer ceny a kvality. Chcem začať s popisom vzduchu-kondicionéry Panasonic. Táto značka je takmer totožný obľúbený u tých zákazníkov, ktorí hľadajú malé cenu, a tých, ktorí uprednostňujú kvalitu.


Ak vezmeme do úvahy energetickú účinnosť Panasonic modely, to je takmer rovnaký ako v invertora Všeobecné, a v rámci 4, 27-4, 48. Ale tam je model - CS-XE9EKE s koeficientom ucho rovná 4, 56. ale to nie je len výhodou tohto klimatizácia. Stále má moderný dizajn predného panelu vnútornej jednotky a nízka hlučnosť, rovná 26 dB. Môžete bezpečne volať na jeho dosiahnutie Panasonic spoločnosti. Pre porovnanie, tichý šepot ľudské ucho počuje, keď 30-35 dB. Ako pre nové produkty v domácich klimatizácia, je potrebné poznamenať, technológie AC Robot. Jeho charakteristickým rysom je prítomnosť funkcie pravidelné čistenie filtra sa nachádza vo vnútornom bloku, ktorý samostatne vykonáva klimatizácia. Zatiaľ čo prach a nečistoty špeciálnou hadicou, ktorá má priemer 3 cm, odstránené na ulici spolu so vzduchom. Táto funkcia je veľmi hlučný, ale nebudete mať na vyčistenie filtra, keďže prístroj sa o seba postará sám. Tiež by ste mali venovať pozornosť na čistenie vzduchu systému pomocou aktívnych ionizácie a snímač Snímač Hliadky. On je aktivovaná, ak je vzduch znečistený a patrí klimatizácia. Aj Panasonic spoločnosť na trhu našej krajiny predstavuje značné množstvo rôznych typov delené systémy. Medzi nimi, steny, strop, kazety, potrubia, rozsah výkonu, je veľmi široký. Takže, aby som to zhrnul vyššie, dá sa povedať, že táto značka si zaslúži pozornosť. A ešte, v našom trhu môžete nájsť klimatizácia, povolený pod Panasonic značky, ale vyrábajú v Malajzie a Číny. Navyše kvalita ten je oveľa horšie. Klimatizačné zariadenia Panasonic naša spoločnosť ponúka dve-ročná záruka, ale, samozrejme, za predpokladu, inštalácia našimi špecialistami.

Rozprávanie o priemere divízie kvalita je klimatizácia, nehovoriac kórejská spoločnosť Hyundai, techniku, ktorá je vysoko rešpektovaný doma a nedávno začala dobývať ďalšie krajiny. Spoločnosť neustále pracuje na rozšírení škálu modelov, výroba kompresorov a príslušenstva taktiež pracuje nezávisle. Toto je poctený plus. Okrem toho, klimatizované Hyundai sú relatívne lacné, servis a opravy a technickej podpory spoločnosti sú dobré, takže môžeme bezpečne povedať, že vyhliadky pre tento produkt v trhových našej krajiny je veľmi sľubný. Hyundai sa zaoberá výrobou split, multi split systémy, montáž na stenu, kazetové a kanálové bloky tuzemských sérií údajov, a invertor modely. Aj Hyundai sa môže pochváliť dobre vyvinutý produkt riadky vzduchu-úroveň triedy a ekonomiky izby, ktorých cena je minimálna, ale zároveň všetky požadované možnosti sú prítomné.


Do tretej divízie sú vo vlastníctve firmy, s cieľom minimalizovať náklady na výrobu. To je, cenovej politiky a inžinierske modely sú zamerané iba na túto úlohu. Ukazuje sa, že zlepšenie kvality, nie je hlavný problém, že sa vypláca maximálnu pozornosť. Ale to má svoje výhody. Kvalita klimatizačné zariadenia Daikin žiadne sťažnosti, ale cena je príliš vysoká. Preto, pre inštaláciu do kaviarne alebo reštaurácie, Riaditeľ uprednostňujú jednoduché, Midea, ktoré nezodpovedá, má mnoho pokročilých funkcií, je pomerne nízka uchu a akustického tlaku ponecháva veľa byť požadovaný, záruka je platná na dlho. Ale rozhodujúcim faktorom v tomto prípade je jej nízka cena. A nie je nič zlé. Existuje veľa oblastí, kde sú ľudia, na dlhú dobu, s tepelným na ich zdravie ovplyvňuje to najlepší spôsob. Pre nich v tejto situácii je lepšie najjednoduchší klimatizácia, než nič. Ceny Midea je veľmi lojálni. Avšak, tam sú klimatizácia lacnejšie. Hovoríme o ochrannej známky Samsung. Ale v tomto prípade je potrebné povedať, že veta cena úmerná kvalite, relevantné, ako kedykoľvek predtým. Preto je lepšie uprednostňovať produkty LG. Dôvodom je, že ak náklady na opravu systému je takmer rovná náklady na samotný systém na opravu absolútne nerentabilné. Ukazuje sa, že zariadenie bolo pôvodne opraviť. Nakreslite si vlastné závery. Ja by som chcel povedať o nverter LG ART series Cool. Jeho parametre sú celkom dobré: EUR je 4, 05 a úroveň hluku 22 dB. Tento a zapamätať si ho'nezapominam vzhľad ho urobil obľúbené u spotrebiteľov. Ďalší stojí za zmienku, je originálny a jedinečný námestie vnútorného bloku s indexom A. To je unikátna, pretože jeho lineárne rozmery na obzore - 57 cm a viac. To je oveľa menej, ako väčšina tradičných stenu delené systémy. Niekedy táto jednotka je jediná možnosť. LG produkty, na ktoré sa vzťahuje záruka 1 rok, ak je inštalácia vyrobené od našich zamestnancov.

S značiek sa naučili niečo. Teraz zvážte typy klimatizačných jednotiek. Na výber typu závisí od viacerých kritérií - konfigurácia priestor a počet priestorov, existujúce možnosti komunikácie, požiadavky inžinierstva, atď najlepšie je kontaktovať zamestnanec spoločnosti, ktorý vám pomôže urobiť správne rozhodnutie. Tak, zvážiť možnosti, vyberte typ zariadenia.


Hlavné kritériá pre výber nástenné jednotky je jednoduchá montáž a rýchle uvedenie systému do prevádzky. Je to nevyhnutné pre chod kancelárie alebo izby, kde je priestor tesný a tam je zavesený strop. Ak dávate prednosť tohto typu, potom si vyberiete maximálnu jednoduchosť a rýchlosť. Ak niekoľko oblastí, môžete si vybrať multiblock. To je systém, v ktorom jeden externý blok je obsluhované niekoľko interných. Ak v miestnosti nie je pozastavené strop, ktorý môže byť ľahko odstránené, je tu možnosť vybrať kazetu alebo kanál klimatizácia. Kazetová jednotka je dobre rozdeľuje tok vzduchu. To je skoro neznateľné a riadne inštalácia, dlhá životnosť a spoľahlivé. Táto voľba sa najčastejšie používa v obchodných hál, obchodov, výstavných halách. Kanál blok lepšie vyrovnať s distribúciou vzduchu toky v oblasti, skryté kanály. Tento systém je namontovaný dlhšie a je náročnejšia v tejto súvislosti, projektových a inžinierskych prác by malo byť vykonané tak správne, ako je to možné. Ale to plne dokazuje sám, pretože budete mať zabudovaný systém regulácie klímy v miestnosti. Toto riešenie optimálne, ak máte viacero kancelárií, od seba oddelené pomocou falshstena. Preto, inštalácia takéhoto systému bude stáť viac. Zborník z možnosti inštalácie vnútorné bloky, môžete vybrať steny, strop, podlaha klimatizácia, stĺpec klimatizácia. Všetky z nich môžu byť kombinované s inými, v závislosti od dostupnosti oznamuje, že sa skladá z viacerých vnútorných jednotiek.

Na výber zariadenia pre priestoroch ovplyvnené viacerými faktormi: pomer cena a kvalita, vzhľad zariadení, technických možností jeho inštaláciu, náklady na inštaláciu a iné Dôležité v tejto veci, aby sa brali do úvahy poradenstvo zamestnanca klímy v spoločnosti. Najlepšou možnosťou je obrátiť sa na veľké firmy, ktoré má v jeho štruktúre a Montáž odbory a služby. Ak spoločnosť nie je zodpovedná a neručí zariadenia a inštalácie, je lepšie, aby sa jej veriť inštaláciu klimatizácie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика