среда, 30 апреля 2014 г.

HYDROIZOLÁCIE PRENIKÁ 2007-02-20 14:23:22

Výstavby a rekonštrukcie.

HYDROIZOLÁCIE PRENIKÁ
2007-02-20 14:23:22

posledné roky bol možnosť uhradiť ready-made vzory póry a trhliny sú k dispozícii pre vodu, a predložiť konkrétne tesné, "večný" kameňa. V posledné roky s'mali možnosť eliminovať ready-made vzory póry a trhliny sú k dispozícii pre vodu, a predložiť konkrétne tesné, "večný" kameňa. Najmä sa to týka konkrétne deje konštrukcie základov, ložiskovej a cestných stavieb, ktoré sú často obklopené vlhkosti zo všetkých strán.

Hovoríme o špeciálne nepremokavé omietky pozostávajú z vysoko-kvalitného Portlandského cementu, kremenného piesku danej frakcie a upravené chemicky aktívne prísady. Aktívne zložky tieto doplnky sú distribuované v póroch betónu. Ako výsledok chemickej reakcie tvoria nerozpustné kryštály, úplne vyplnenie prázdnoty, póry a microcracks. Molekuly vody v póroch nie preniknúť, ale priepustnosťou pary a vzduchu je zachovaná, t.j. betón, nestráca šancu "dýchať".

Zároveň sadrových foriem na povrchu vysokej pevnosti betónu povlak hrúbka 2-3 mm, na ochranu betónu a bránia vymývanie účinných látok, dokonca aj na značný tlak vody. V procese využívanie dizajnu, ak je nový kontakt s molekuly vody, reakcia je opäť, a proces tesniaci materiál sa vyvíja v hĺbke. Tak to je "self-healing" microcracks.


Použitie takýchto štruktúr je obzvlášť sa odporúča na vnútorné hydroizolácie podzemných stavieb alebo pol-prehĺbiť typ betónu, železobetónových a iných Kam'drevené materiály na konštantnej výver podzemnej vody: suterény, garáže, sklady, tunely, bane, kanalizačných zariadení, bazénov, nádrží, priehrad, atď.,

Tieto štruktúry umožňujú hydroizolácie podzemných priestorov zvnútra, bez drahé externé zariadenie a hydroizolácie. Používajú sa ako na novú výstavbu, opravy a ako prísada do betónu, na vytvorenie vodorovnej hydroizolácie vrstvy v homogénnych hrubé steny. Kompletné nepriepustnosti vody a iných kvapalín pod vysokým tlakom-odolný, trvanlivý, odolný voči priesaku, agresívne médiá, UV -, požiarne a nevýbušné. Tvoria jeden celok so spracovávaným materiálom, plastové, technologických, ekologicky čisté, vhodné pre manipuláciu s pitnou vodou cisterny. Ošetreného povrchu je vhodný pre čelia dlaždice, nátery a omietky.


Všeobecné technické aplikácie

Povrch by mal byť vyčistené konštrukčne pevný Základ s otvorením kapilárne póry. Odstránené voľné povrchovej vrstvy starého betónu s rozbité štruktúry, prach, cementu film. Oleje môžu byť odstránené s rozpúšťadlom alebo 10-30% roztokom kyseliny chlorovodíkovej. Kĺby murivo, betónové tvárnice sú riešené na hĺbka nie menej ako 5 mm, nahé posilnenie upratané kovový Lesk, spoje konštrukcií, švov a trhliny sú riešené a sú utesnené s cementovou maltou s prídavkom hydroizolácie zmesi. Zapečatené úniku. Dôkladne odstraňuje prach a stopy čistenie.

Povrch je navlhčiť čistou vodou pred nasýtenia, ale bez film vody a kaluže. Zloženie sa zmieša s vodou v súlade s receptu a dôkladne premiešajte, kým homogénne plastové riešenie. V budúcnosti je možné miešať, ale nepridávajte vodu. Kým súťažných pokrytie (2-3 dni) nevystavujte aplikovaná vrstva stresu a hydratujú, nie supposing sušenie.

Analógové preniká hydroizolácie je "silicatization" betónové konštrukcie. Použité na výstavbu tekuté sklo, spolupracuje s vápnik, chlór, ktorý je súčasťou betónu, s tvorbou silikátovej, ktoré vypĺňa póry betónu a zvyšuje jej odolnosť voči agresívnemu prostrediu. Avšak, tento proces prebieha len v tenkej povrchovej vrstvy. Moderné skladby zabezpečiť, póry sú vyplnené do hĺbky až 150 mm Po prvé, v Rusku začali byť vyrábané na základe licencie od firmy Struktural ochranu podnikania (USA) - marks "Kalmatron" a "Penetron", potom'objavil niekoľko značiek domácich zmesí.

ZDROJ: "Budovanie store"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика