среда, 30 апреля 2014 г.

Výber a inštalácia hardvéru pre dvere

Výber a inštalácia hardvéru pre dvere


Výber a inštalácia hardvéru pre dvere V záujme zachovania funkčnosti nedávno zakúpili a nainštalovali dvere, musíte starostlivo prístup výber kovania na dvere. Okrem toho, boxov a panelov, počas inštalácie budete potrebovať slučky, ako aj ochrany a uzamykacie zariadenia, ak sa pýtajú na predné dvere. Kľučky na dvere, zatváranie dverí, oči, závory a zámky stať net'objemnú časť dverí systém.

Neponáhľajte nainštalovať rukoväte. Po všetkých, prvá vec, starať sa o slučky. Po všetkých, nainštalujte krídla dverí môže spolu s krabicou, a už nainštalovaná v clony poľa. Ale pripojené na plátno bude v každom prípade pántov.

Dverové závesy

Okná a dvere a pánty majú rôzne veľkosti, hlavne možnosti rozmedzí od 50 do 200 mm Špecialisti rozdeliť závesov dverí na tri hlavné skupiny: štandardné, miniatúrne a varianty vyšších dimenzií. Univerzálnych pántov, ktoré sú vhodné pre Okná a dvere sú štandardné závesy. Windows vhodné kompaktný Neros'objemnú zariadenia. Vchodové dvere vyžadujú spoľahlivosť, a tak sa bude prístup veľkú slučku. Avšak preteky'objemnú možnosť je veľmi vhodné použiť, a Neros'objemnú slučky môžu byť poskytnuté protivooterne tŕne, ktoré zvyšujú spoľahlivosť prevádzky dvere.

Pri výrobe závesy použiť metóda za studena kované, zahraničných výrobcov radšej metóda lisovania. Ale kovanie má niekoľko výhod. Po prvé, kované výrobky sú podobné vo všetkých miestach slučky. To zvyšuje pevnosť a spoľahlivosť produktov.

Slučky sú rozdelené do dvoch skupín: závesy a záclony. Závesné možnosti sú vľavo, vpravo a univerzálny. Ak ľavej a pravej upevnené na závesoch sú ruže'objemnú, univerzálny vydané v Neros'stručný verziu. Pre ľahké závesov dverí sa používajú slučky. Jeden valec je potrebné skrutky do dverí, a druhá - v rubrike.

Závesy sú vyrobené z mosadze, ale môže mať tiež chrome leštené oceľové, aj modrá oceľ, hliník, skôr, zo zliatiny s jej obsahom. Tam sú tiež lecouna slučky, ktoré sú vyrobené z legovanej ocele alebo zinok, ale sú pokryté zloženie mosadze.

Mortise závesy môžu byť dodávané so zámkom. Tento hrad má v tvare l forma, je aplikovaný na inštaláciu ťažkých utierky, okenice, keď potrebujete opraviť plátno otvorené. Keď otvoríte takýto ťažký plátno automaticky požiare uzávierky, a plátno je stanovená v jednej polohe.

Obyčajne výrobcovia poskytujú odporúčania pre výber slučky. Koniec koncov, je potrebné vziať do úvahy hmotnosť látky, intenzitu využívania, na dvere, alebo interiéri, ako aj šírkou dverí. Najčastejšie obrazy, ktoré už majú kompletnú slučky. Vchodové dvere môžu byť záves mechanizmus, proti odstránenie krídla dverí.

Ak chcete určiť, koľko slučky je potrebné zavesiť na plátne, musíte zmerať jej dĺžku. Na dvere až 200 cm fit dve slučky, ak dĺžka je 200-250 cm, potom zavesiť tri slučky. Ak dverí je vyrobený z bukového alebo dubového dreva, potom, keď inštalácia môže trvať až štyri zosilnené závesy. Hmotnosť a veľkosť plátna vám povie, koľko očiek a aký typ, ktorý chcete použiť.

Dvere západku

Zámok alebo zámky na dvere sa používajú na nábytok, skrinky, interiérové dvere. Sú mechanické a magnetické. Západky sú rozdelené na otvorené a skryté. Ak otvorená možnosť môžete vidieť celý mechanizmus, vrátane, a poistná prút, v skrytej, je možné považovať len tú časť úlovku, ktoré je predložené. Skryté možnosť je stále často používané spotrebitelia, to je dôležité najmä v prípade, ak sa v dome nachádzajú malé deti. Skryté západky sú viac v bezpečí, nie je možné chytiť prstami v tejto verzii prístroja.

Dvere bližšie

Zatváranie dverí sa používa na reguláciu otváranie a zatváranie dverí. Vďaka nim môžete spomaliť rýchlosť uzávierky alebo naopak zvýšiť. Dvere bližšie NIE hádzať príliš náhle, ona robí brzda je otvorené. V priestoroch so zvieratami, malé deti dvere bližšie pomáhajú predchádzať zraneniam pri ostrej sekretah dvere. Ak chcete dvere sami sa sústredí na hrad, zvyšuje rýchlosť zrútenia.

Zatváranie dverí sú rozdelené do niekoľkých typov. Pre posuvné dvere pomocou špeciálnych zatváranie dverí. For arch konštrukcií použitých zariadení pre upevnenie dolnej časti. Ak cievky sú nainštalované v dverách na konci, nie je možné sa pozerať so zatvorenými dverami. Zatváranie dverí môže byť koleno-typ. V tomto prípade, zariadenie na koleno je pripevnený na dvere, a čím bližšie je nainštalovaný na rám. Lineárne modely zatváranie dverí sú žiadne pokolenia, ktoré kazia vzhľad systému.

Prejsť na: Dvere a kovania


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика