среда, 30 апреля 2014 г.

Prístroj v suchu poschodí sadrokartónové listy

Prístroj v suchu poschodí sadrokartónové listy


Prístroj v suchu poschodí sadrokartónové listy Tzv. suchej výstavby už dlho používajú profesionáli na celom svete. Na rozdiel od mokré metódy, pričom na použitie takýchto stavebné malty ako omietky, tmely, cement-piesok malty, a tak ďalej, suché metóda eliminuje tvorbu nečistoty, prach a iné nepríjemné následky po oprave.

Jedným z najviac používaných materiálov pre suchú výstavbu je sadrokartónu. Listy tohto materiálu je skvelý spôsob, ako vytvoriť, napríklad oblasť v miestnosti a rýchlo, jednoducho a bez vzdelania nečistoty. Aj nedávno, stavitelia sú široko používané iný materiál - sadrové listy. Tento materiál má širokú škálu aplikácií v porovnaní s gipsokartonnymi listy.

Na podlahy a strop povrch mokrý spôsob výstavby prináša aj väčšie problémy, než na vybaviť stien. Dôvod, prečo sme vyvinuli novú technológiu, zariadenia, podlahové, konštrukcia stien, stropné konštrukcie - suché stavby. Pomocou listov s mesovolume na podlahy, to môže byť vykonané súčasne a krásne, čisté a jednoduché starať sa o, a silný, a poskytuje primeraný stupeň tepelnej ochrany, a samostojni. Okrem toho, inštalácia slotu a erb dosky, pričom uplatnenie je rýchle a jednoduché.

Ak chcete lepšie pochopiť výhody a podlahové konštrukcie, sadrovca, plechy, poznať štruktúru a vlastnosti existujúcich typov podláh. Tak, drevené podlahy, dlaždice,-záznamy priamo na ktoré priľnavé Dosky. Potom v priestore medzi doskami zásobník izolačného materiálu - keramických alebo iný tepelný izolant. Nevýhody poschodí sú veľké hrúbky podlahy, praskaniu a hniloby dosky, chýbajúca zvuková izolácia a tepelné izolácie, a nie je dokonale hladký povrch podlahy. Je to preto, že tieto nedostatky, tento typ sexu sa zriedka používa v modernej bytovej výstavby.

Ďalším spôsobom, podlahy zahŕňa ktorým niekoľkých vrstvách. Po prvé, na prízemí je umiestnená vrstva z izolačného materiálu (polystyrén), potom dať vrstvu cementového-piesočnatá riešenie, a top - konečná úprava podlahy. Nevýhody zariadenie, na poschodí sú: vznik veľkého množstva nečistôt (od práce s použitím mokrých procesov)je potrebné čakať na spevnenie riešenie v priebehu niekoľkých dní alebo týždňov, pre podlahové povrchy. S pomocou suchý proces podlaha je lepšie - rýchlejšie, jednoduchšie, a ukázalo sa, podlahy s najlepší výkon.

Sadrovec a sadrové listy

Gipsokartonnye listy dlho používané v stavebníctve. Sú vyrobené zo sadry na oboch stranách natieraný kartón. Sadrokartón je často nazývaný suché omietky. Používa sa na riešenie rôznych stavieb (stromy'drevené steny, betónové alebo murované povrchy), namiesto použitia náter omietka tmelom. Tmel dať na povrch steny, a potom držať to sadrokartónových. Práca je vykonávaná rýchlo a ľahko, a je aj krásne povrchu. Tento materiál má nevýhody, na ktoré sa len zriedka používajú na podlahy. Tieto zahŕňajú krehkosť materiálu a nízka vlhkosť vzduchu.

Pre tento dôvod na podlahy suché metóda je lacné, rýchle a jednoduché - uplatňovať sadrové list. Tento materiál v sebe spája pozitívne vlastnosti dreva-fiber dosky a sadrovec lepenky. Je vyrobený zo sadry, do ktorej sú pridané drevených vlákien. Ukazuje sa, odolné a ekologicky bezpečné, odolné proti vode a nepodporuje napaľovanie materiálu.

Príprava podkladu podlahy GVL

Pre zariadenie, podlahové zo sadry listov sa musí najskôr odstrániť starý kryt a čistenie betónu základne z výstavby nečistoty a prach. Ak Základ je zložený z viacerých dosiek, potom rozdiel medzi nimi, a iné trhliny medzi stenou a podlahou by mala byť blízko do cementu mortal.

Na prípravu roztoku sa môžete používať suché montážne alebo maltové zmesi alebo cement značky z M100. Po tom, Nadácia opäť jasné, prachu a trosiek a začať realizovať hlavné etapy procesu prístroj v suchu podlahe.

Izolácia pre podlahové

Na zariadenie na suché podlahy je potrebné použiť tepelný izolant. Môže to byť ktorýkoľvek z troch typov izolácia - EPS, plnenie alebo vlákna. Nabíjanie ako tepelno-izolačný materiál môže byť použitý haydite piesku, kamennej drte, piesku. Nevýhodou použitia ako tepelný izolant je nedostatočný stupeň tepelnej ochrany, a značnou výhodou je nízka cena.

Expandovaného polystyrénu je efektívny tepelný izolačný materiál, ako svoje teplo-tieniace vlastnosti desať krát prevyšujú vlastnosti väčšinu tepelný izolant. Výhody táto izolácia je odolná voči plesne, hniloba, vysokej vlhkosti, odolnosť a trvanlivosť. Nevýhody polystyrénovej izolácie sú Horľavosť materiálov a skvelú cenu.

Pre vláknité tepelný izolant patrí minerálnej a sklenej vaty. Stráviť materiálov z roztaveného žuly a skla. Kvalitatívne vzorky materiálu (hlavne vyrobené v zahraničí), ktoré neobsahujú nebezpečné látky, a preto je bezpečný pre zdravie'ja som človek. Teplo-tieniace vlastnosti vláknitých materiálov je vysoká. Oni tiež nájdete ohňovzdorné materiály.

Odborníci nedávajú jednoznačnú odpoveď na otázku, ktoré z izolačných materiálov je lepšie použiť, keď je prístroj v suchu zemi, ako minerálna vlna a expandovaného polystyrénu majú podobné tepelnej ochrany a výkonových charakteristík.

Výber a výpočet materiály pre prácu

Na zariadenie na suché podlahy z listov mesovolume výpočet materiálu spotreba je cca. Ak podlahovej plochy v miestnosti oblasti, napríklad, 100 štvorcových metrov, pomocou dosky s mesovolume veľkosť 150 x 50 cm musieť kúpiť 135 takéto listy.

Budete tiež musieť kúpiť tepelný izolant a 120 štvorcových metrov plastových fólií.

Podporné materiály pre prácu, ktorú musí mať lepidlo-skrutky, tmely a okraj pásky. Na mieste určenom území približne 1200 self-vŕtanie skrutiek, sto metrov kromochnoy pásky, p'päť kíl lepidlo a p'pätnásť kilogramov putty. Ak práca nie je ich vlastné, a využiť služby profesionálov, budú náklady, pripočítavame na výšku menej než celkovej cene materiály potrebné pre prácu.

Výpočet potrebného počtu všetkých materiálov, v závislosti od spotreby pre každý typ a veľkosť pracovnej plochy, môžete ísť do železiarstva. Polyetylénový film je uvedené v zozname potrebných pre prácu s materiálmi, aby sa zabránilo dostať vlhký izolačný materiál. Je tiež dôležité zvážiť pri rezanie plechov s mesovolume odbavenie na kromochnoy pásky. Poter sa skladá z dvoch vrstiev základného materiálu a s'jednoty medzi doskami je nutné použiť špeciálne lepidlo. Po nalepení dosiek sú tiež priskrutkovaný pomocou skrutky s korózii odolný náter.

Technologické inštalácie suché sex nie je ťažké, ale to môže byť zjednodušené. Stačí kúpiť ready, ktorým prvky suché sex s drážkami a vláknité výčnelky na oboch stranách. Môžete si tiež kúpiť sadrovca v kombinácii listy, na ktoré je pripojené vrstvy izolačného materiálu. Avšak, s použitím pripravené sady pre prístroj v suchu sex, je dôležité, aby sledovala všetky etapy technológie, zariadenia, podlahové.

Zariadenia, technológie-suché podlahy z listov mesovolume

Na poschodí mesovolume vyžaduje nielen dodržiavanie procesu technológií, ale aj správny výber materiálov pre prácu. Ak to chcete vykonať, je dobré vedieť, pre suché podlahy sú malé sadrové listy, ktorých veľkosť je 1, 5 x 1 m, hrúbka týchto dosiek až desať milimetrov. Je tiež dôležité, pam'nezabudnite, že pre prístroj v suchu poschodí je potrebné vložiť dve vrstvy dosiek s mesovolume. Preto pri výpočte materiálu, povrchová oblasti by sa vynásobí dvoma.

Okrem toho, teraz vyrába sadrové listy vyrobiť aj niekoľko druhov. Sú rozdelené do GVL určené pre podlahy a steny, ako aj vlhkosti a newlistobj. Odolný proti vlhkosti impregnovaných sadrokartónových s mimoriadnym vodu odpudzujúce štruktúry.

Dôležitý stupeň technológie balenie suché podlahy GVL je rezanie materiálu. Pre správne rezanie by mali zvážiť nielen veľkosť rovine a v priestore, ale aj medzery na okraj pásky. Cricova pásky má hrúbka a šírka sa rovná jeden centimeter. To je rez z minerálnej vlny je umiestnený na obvode poschodí. Cricova pásky potrebné absorbovať hluk, a tiež plní funkciu dilatačné škáry.

Po tom, rozloženie výšky podlahy vzhľadom dvuhsantimetrovoy (alebo viac) vrstvy izolačného materiálu. Ak tepelnej izolácie s použitím minerálnej vlny alebo polystyrénu, to je dosť, aby ležal 2 cm vrstva izolácie. Pri použití skla hrúbky musí byť zvýšená až tri centimetre. Preto, výška podlahy (s konto, ktorým dvoch vrstiev dosiek s mesovolume) výška 4 cm.

V ďalšej fáze, ktorým sa z polyetylénovej fólie, ktorá chráni izoláciu pred vlhkosťou. Film by mal byť položený prekrývajú, a hrany na spustenie nad úroveň novú sex asi dva centimetre. Je potrebné, aby film bol nachádza nielen z nižšie otepľovanie vrstvy, ale aj na bokoch. Tak polyetylénový film je umiestnený na betónový základ. Ak je základ stromy'Yang, namiesto filmu sa odporúča použiť bitúmenu alebo voskovaného papiera. Tieto materiály a udržiavať si vlhkosť a nechajte stromy'rustikálny poschodí dýchať.

Potom sme pristúpiť k inštalácii izolácie. Pec tepelný izolant len vyplniť pripravený na základe pohlavia a úrovne. Iné typy izolácie je nakrájame na malé taniere a dať ich tesne k sebe. Zatiaľ čo na obvode podlahe je položený hranovacie pásky.

Po tom, štart, ktorým sa GVL. Pri použití nabíjacieho tepelný izolant začať pracovať doporučené od dverí, a izolačné dosky umiestnené na stene oproti dverám. Prvá vrstva listy sú pokryté lepidlom, a potom dať druhá vrstva. Aj písmená z dvoch vrstiev, v, medzi, pevné skrutky, ktoré sú proti korózii odolný náter. Na všetkých miestach, kde boli nastavovacie skrutky, ako aj škáry medzi dokončovacie listy musia byť začlenené tmel, potom okraji hranovacie pásky, vyčnievajúce nad podlahou, odstránené. Treba odrezať vyčnievajúce nad nové podlahy polyetylénový film.

Na podlahy v mokrých priestoroch, na obvode mal by sa ustanoviť vodotesná páska a proces celá podlaha asfaltové hydroizolácie. Tiež, prácu je možné urýchliť, ak používate ready-made predmety na podlahe. Sú zlepené dohromady dvoch obytných list veľkosť 150 x 50 x 2 vidieť Hotové podlahové prvky sú prehĺbenie a zložiť, čo uľahčuje montáž dosky. Na inštaláciu týchto prvkov zliav na jeden list zahrnuté v prehĺbenie druhý list a inštalačný proces je urýchliť a zjednodušiť.

Okrem toho, môžete použiť a montované podlahy. Táto podlaha je ľahko urobiť z prvkov, ktoré predstavujú dva tavené vlákien dosky s izolačné vrstvy. Tak suché podlahy môže byť vykonané rýchlo, a pre samostatná práca a pre začiatočníkov to môže byť najlepšou voľbou.

Správne výpočtu a výberu GVL, presne dodržaní všetkých fázach technológie, zariadenia, podlahové s gesolita písmená a postupnosť ich realizácie, aby high-kvalitné a odolné podlahy v byte alebo v dome je hračka.

Prejsť na: Suché stavebné → sadrové list


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика