вторник, 29 апреля 2014 г.

Nápady pre parkety

Parketové podlahy, elegantné a luxusné, stále s'sú v našich domovoch, predstavovať rôznych druhov, ich vlastnosti a náklady.

Kus parkety oprávnene zaujíma jedno z popredných línií v hodnotení popularity a kvalitu. Podlaha je latou dĺžky 200-450 mm, 40-70 mm, šírka, hrúbka 14-22 mm

Stráviť kus parkety z dreva cenné druhy: jaseň, dub, buk, javor, čerešňa, orech, jelša, mahagón, atď Pre lepšie SV'ASCI v príprave dosky sú korunou a otvorov na stranu a na konci tváre. Životnosť náteru je určená vzdialenosť od prednej ploche popruh na gombíky, tzv. hrúbka pracovnej vrstvy. Podlahy hrúbky 15 mm pracovná vrstva je zhruba polovica, že je takéto krytie je 50 rokov.

Výhody umelé podlahy možno pripísať ekológie a estetiky, rôzne možnosti tvarovania účesu, od jednoduchých ("palube", "strom,", "štvorcov,") s umením, jednotnosť, dlhý život. Medzi nevýhody je citlivosť na zmeny vlhkosti, teploty, mechanické namáhanie; zvýšené požiadavky na inštaláciu a údržbu. Výber kus parkety, by mali zostať ako "miestne" dreva, ktorý sa správa lepšie v ruskej klimatické podmienky.

Štít parkety, je vyrobené z odpadového dreva a menej bežné na trhu. Na základe (ihličnaté substrát) tvár lepené parkety lamely s čerpaním cenné plemien dreva. Výsledkom je námestie billboardov, rozmery, ktoré v strane - 400-800 mm, hrúbka - 20 až 40 mm (pracovná vrstva - 5-15 mm). Je to podlaha lacnejšie parkety, masívne drevo, ale málo nižšej kvality, na druhom estetiku, kvalitu a odolnosť.

Umelecké parkety - najkrajší pohľad na parkety. V jeho komplikované mozaika s ozdôb, rôznych plemien z dreva, a vyžaduje odbornú inštaláciu a nepretržitú prevádzku. To je najviac luxusné a prestížne, ale aj najdrahší typ podlahy. Výhodami ako ostatné druhy kus parkety, patrí ekológie a estetiky, odolnosť, nevýhodou nízka odolnosť voči vlhkosti zmeny, komplexnosť starostlivosti.

Iný druh stromov'drevené podlahy - pevné parketové Dosky. Je tvorený z veľkých dosky z masívneho nakleeny drevo cenné a exotické druhy. Dosky rozmery: dĺžka 2-2. 5 m, šírka 12-20 cm, hrúbka je 18-22 mm Stranu a na konci tváre majú tŕne a závity pre Montáž. Vzhľadom na veľké rozmery lamely týchto parkety vysokej kvality, estetiky a odolnosť. Na zadnej strane výhodou je zložitosť inštalácie a vysoká cena, parketové Dosky, vyžaduje viac masívneho dreva pri jeho výrobe.

Laminované parkety, je na poschodí viacvrstvové (často tri vrstvy) štruktúru. Nižšej a strednej vrstvy sú vyrobené z ihličnatého dreva, hore (o 4 mm) - z cenné plemien. Veľkosti tabúľ: dĺžky 2-2. 5 m, šírka 18-20 cm, hrúbka 14-22 mm Stranu a na konci tváre majú tŕne a závity pre Montáž. Vzhľadom na presnosť výroby je ťažké dosiahnuť s'jednotu medzi dosky a absencia kroky na prednej strane. Lepené dosky odolnejšie voči zmenám vlhkosti a teploty (horná vrstva z jemného malé), zatiaľ čo lacnejšie kus parkety a menej náročné na starostlivosť. Mínus tenká vrchná vrstva je neschopnosť časté škrabanie a nižšia životnosť.

Špecialisti nie odporúčajú zvoliť ako podlahovej krytiny na pravidelné apartmány kus umenia masívne parkety alebo parkety Stravovanie: je to drahé a nepraktické. Ak základe pohlavia bude "chodiť" (, ako sa deje v nových budov), parkety, môžu popraskať. Najlepšou možnosťou je tu parketové Dosky. Ako vrchnú vrstvu, vyberte si plemeno, ktoré je bežné v Rusku (dub, jaseň), alebo exotické drevo, v póroch, ktorý obsahuje olej, ktorý robí dreva pružnejšou.

Kompozitné podlaha je jedným z nových druhov podlahových krytín. Stromy'Jan dlaždice, 90% dreva pri vysokej teplote a tlaku sa zmieša s živicou a pokryté z dvoch strán, svetlý lak. Povlak má vysokú pevnosť a odolnosť (ako keramická dlažba), s teplou a drsné na dotyk (ako strom). Niekoľko stráca na iné typy podláh v oblasti ekológie a estetiky, kompozitné podlahy výhry v rezistencie na zmeny vlhkosti a teploty, jednoduchú starostlivosť.

Niekoľko tipov na starostlivosť. Udržiavať priestory potrebné vlhkosť vzduchu (50% + -10%) udržiava špeciálnych zariadení - zvlhčovače. Keď vlhkosť vzduchu je nízka podlaha bude vyschnúť a zmenšovať veľkosť, s high - mokré a rozšíriť. Aspoň raz za pol roka je potrebné, aby prostriedky pre starostlivosť. Umývanie parkiet zvláštny agent s neutrálnym pH dobre wrung sa s vlhkou handričkou.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика