среда, 30 апреля 2014 г.

Rolety, 2009-09-01 09:51:29

Výstavby a rekonštrukcie.

Rolety
2009-09-01 09:51:29

Závesy na oknách by vždy chceli mať neobvyklé. Ak vážení jemné záclony nezhodujú štýle domov inter'interiérové a univerzálny žalúzie cítite, že je vhodné iba v kancelárskom prostredí, vedieť toto: máte veľmi zaujímavú možnosť, okenné dekorácie, jemné kombinácie dekoratívne a funkčné začiatku.



To bude vrátená závesy (nazývaný tiež Rolston), rastúca popularita, ktorá podporuje bližšie pozrieť na tento nový produkt, ktorý s'objavil sa na ruský trh, nie je to tak dávno. Záujem o ne vzhľadom na eleganciu a sofistikovanosť, s ktorou žalúzie plniť svoje úlohy, ak chcete zablokovať prúdenie svetla.

Rollo - celej látky, vystrihnúť, aby sa zmestili konkrétne okno. Keď minimalizovaný, skrýva v kovové dekoratívny box. Pomocou rôznych mechanizmov upevnenia rolety, môže byť inštalovaný v okenný otvor, cez okno alebo na strop. Riadenie žalúzií je tiež multi-variant: pomocou špeciálneho mechanizmu (pripútaný, jar alebo kazety) alebo automatické. Potom zníženie rolety na akejkoľvek požadovanej výšky, bude stačiť stlačte tlačidlo na diaľkovom ovládači alebo kliknite na položku elektroveniku.




bavlna, ľan, polyester, impregnované, dáva žalúzie vlastnosti, ako sú antistatické, pyleottalkivayuschie, odolnosť voči vyblednutiu na slnku. Na základe roll obrazy sú textílie bavlna, ľan, polyester, impregnované, dáva žalúzie vlastnosti, ako sú antistatické, kormidlovni, odolnosť voči vyblednutiu na slnku. Sú ľahko čistia vysávačom alebo kefou, mastné škvrny sa dajú odstrániť stain remover alebo mydlový roztok. Všetky tieto výhody, ktoré v kombinácii s ekologicky šetrné materiály použité, používať rolety vo všetkých životných oblastiach. v navrhovanej spotrebiteľa zbierky. A tu rozhodujúce, samozrejme, má rôzne farby, vzory, textúry textílie v navrhovanej spotrebiteľa zbierky.



Veľkosť a dizajn závesy môžu byť prakticky akéhokoľvek druhu. Štandardné špecialisti zvážte nasledovné rozmery:
• minimálna šírka: 40 cm (kazeta mechanizmus), 50 cm (pripútaný mechanizmus);
• maximálna šírka: 250 cm;
• štandardná výška: 165 - 185 cm (ako je stanovené v šírke tkaniny).


Avšak, ak chcete zavesiť okno valcované záclony na zem, to je tiež reálne. Obrazy sú spojené o dĺžke a mieste s'jednota pôsobivo zdobené pridaním skončil verzia originalita a elegancia. Mimochodom, veľkosť príčiny a náklady valcované záclony, ktoré, samozrejme, závisí od ceny vybraných obrazov. A ona je veľmi atraktívny.



Nový variant okenné dekorácie, ktoré je atraktívne nielen pre svoju praktickosť. Dnes popularita navi odtiene do značnej miery spôsobené záujem dizajnérov, ktorí vytvoriť obytné inter'kariéru. Rolety, dať veľa nových nápadov pre štylistické rozhodnutia interiér'jer. Rôzne nádherné kolekcie umožňuje uspokojiť chuť a funkčné potrebné. Rôzne farby, vzory, textúry obrazy umožňuje použitie žalúzie ako štylistické dôraz a minimalistický, high tech, a v klasickej Baroka.


pre Rolston, sú veľmi odlišné. Textílie pre Rolston, sú veľmi rôznorodé. Štíhly, elegantný, pastel tkaniny s elegantným obrázok, módne teraz popálil tylu pridať kúzlo inter'RAM spálne a obývacia časť. Jasné žiarivé farby tkaniny s tematické obrázky vyzerajú skvele v detskej izbe a kuchyni. . Domáce kino úspešne slúžiť úplne prekrývajú svetelný tok, zatmenie rolety, s presne odráža ich podstata sa nazýva zatmenie. plain white je často používaný ako obrazovka pre demonštrácia filmov. Mimochodom, zatmenie plain white je často používaný ako obrazovka pre demonštrácia filmov. Teplotná odolnosť - nielen ich ľudskú dôstojnosť. úspešne sa vyrovnať s ich druhý - dekoratívne účely. Monofónne, rôzne kovové farby, záclony displej úspešne sa vyrovnať s ich druhý - dekoratívne účely. , variant pre nich nie nájsť. Ak je vaša kúpeľňa má okno, lepšie než obrazovke, možnosť pre nich nie nájsť.


Napriek tomu, konštruktívne conciseness (plátno, a kanálov), neumožňuje Závesy, rolety je veľmi atraktívna súčasť interiéru. prišiel okraj záclony, garnižaopakovanie geometria tvarované hrany, dať na plátno čaro a estetickú dokonalosť obrazu. Spracované vrkoč prišiel okraj záclony, garniža, že sa opakuje geometrie tvarované hrany, dať na plátno čaro a estetickú dokonalosť obrazu. Ale to neznamená, že valcované do role záclony by mala byť pripísaná "estestvo jedného". Oni a vynikajúce partnerov v dekoratívny záves skladby, najmä v spojení s módne dnes, priehľadnej látky. Romantický tylu, taft, jemná organza cloud okolí okna, vyplniť priestor vzduchu a slnka.

Rolety v ich dizajn je veľmi funkčný: môžu byť inštalované v okne clony, na stenu alebo aj na strop. Perfektné v kombinácii s záclony, budú sa vytvárať príjemnú atmosféru v obývacej izbe a príjemný odtieň v spálni. Tiež nachádza aj v miestach, kde je používanie záclony nie je možná, ako napríklad presklené lodžie alebo kuchynské okno. Vďaka rôznorodosti materiálov používaných pre žalúzie, môžete v širokej škále ak chcete upraviť intenzitu svetla v miestnosti. Ak systém Windows pozrieť na svetlé stránky, odporúčame použitie slnko odrážajúce materiálov.

Rastory seba manastirli partnerov. Je potrebné Svetozara - idú dole, prekvapujúce, vznešenosť a harmóniu s prostredím. A nič z toho nie je potrebné - vyzdvihnúť plátno hore a užiť si slnko a svetlo.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика