вторник, 29 апреля 2014 г.

Sklenené podlahy: blahoželáme v oblakoch

Rodové otázky (vo všetkých významoch) sa už dlho strašiť ľudstva, a preto sa o rôzne typy podlahy môže byť takmer nekonečne. Ak nemáte atraktívne parkety, a chcete niečo viac pôvodnom, poznámka newfangled technológie: sklenené podlahy.

Priehľadná podlaha môže cítiť vznášajúce sa nad priepasť - veľmi zmiešané pocity, ale to je nepravdepodobné, že by niekto bude nechať ľahostajným. Pod sklenené panely môžu byť inštalované real akvárium a stráviť čas chôdza po vode. Ale, samozrejme, najčastejšie možnosť, ktorej môžeme uvažovať na pódium a tanečný parket sú malé panely, svetelné z nižšie rôzne farby. Takže, s veniec Led skutočne podzemné svetelnú šou.
Pozostáva z podlahy z kovu nosnú konštrukciu s bunkami, v ktorom je vložená table vrstveného skla (viac skla, plechov, zvárané spolu tvoria jeden sklo blok s vysokou pevnosťou). Panely môžu byť zvolený najviac optimálnu veľkosť a počet.

Okrem toho, tieto podlahy môžu byť farebné - priehľadné alebo nepriehľadné. Ak máte v úmysle použiť podsvietenie odporúča používať len matný možnosť rozptýli svetlo a nie je odhaliť všetky tajomstvá veselá svetle. Na vašu žiadosť, sklenené panely môžu byť použité v jednom alebo iný obrázok. A, ktoré si môžete objednať panel so zrkadlom povlak. Bolo by lepšie, keby skúsený dizajnér bude vyzdvihnúť vám kombinácie panely, že najlepšie bude vyzerať v miestnosti.

Chyby v skle dve poschodia. Po prvé, sú veľmi klzké, a po druhé, sú škrabance. Oba problémy odstránené sandblasting povrchu. Jednoducho povedané, sklo, aby drsné. Avšak, táto metóda šetrí nás veľký pohár transparentnosť, čo spôsobuje pocit z letu. Od nuly, môžete tiež zbaviť, merkaptánov kalenie skla, zároveň sa zvýši jeho životnosť. Ale tu ste stále v ohrození zlomiť jeho nohy, a po vzlietať v niektorých piruety, ale, pretože "tance nad priepasťou" by malo byť vykonané s maximálnou starostlivosťou.

Samozrejme, táto podlaha je určené skôr pre nočný klub, než na obytný priestor - ale čo bráni tomu, aby ste na stavbu takej krásy v obývačke? Iba ak nedostatok Financií: sklenené podlahy je povinné'nevyhnutne kus práce, ktoré zahŕňa účasť mnohých odborníkov a cena bude veľmi draho! Ale krása nároky obetí, však?

Anna Fonareva

Znalecký posudok

Jan Laterna, psychológ: "Určite, sklenené podlahy je veľmi krásny, veľkolepý pohľad. Ale nezabudnite, že niektorí ľudia sa môžu cítiť nepríjemne, že na šmykľavých povrchoch, podľa ktorých viac a môžete vidieť prostredie, v ktorom ľudia sú nejako bojí pádu (najmä ak je prirodzené strach z výšok). Samozrejme, tieto výbuchy adrenalín pre niekoho dobré, ale pre niektorých to môže byť nepríjemné, aby cítili, že zem išiel z pod jeho nohy ".

Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика