среда, 30 апреля 2014 г.

Právo na nákup siding

Právo na nákup siding


Právo na nákup siding Správne organizovaného procesu akvizície obklady, berúc do úvahy niektoré funkcie, pomáha ušetriť čas a peniaze. Aby sa zabránilo chybám pri nákupe obklady, musíte vykonať vhodné kontroly a správne výpočty, byť schopný identifikovať kvalitný materiál a právo na uzavretie zmluvy s stavitelia, a tiež viem, že o funkciách platby a doručenia.

Funkcie nákup siding

Prvá vec, ktorú urobiť pri nákupe obklad na určenie množstva potrebného materiálu a náklady na inštaláciu. Je potrebné vykonávať presné merania doma. Ako pravidlo, špecialista výstavby spoločnosť návštevy na stránkach'objekt a vykoná všetky potrebné merania. Je platená služba, ale po uzavretí zmluvy so stavebnou spoločnosťou na vykonanie inštalačné práce, platbu indemnified.

Je tiež dôležité, aby pochopili, že správne vypočítať počet potrebných základných materiálov a ďalšie položky môžu len organizácie, ktoré budú vykonávať inštalačné práce. Činnosť takýchto organizácií nastaviť každú položku, alebo jednotky podľa svojich vlastných pravidiel a postupov, preto bude schopný lepšie a efektívnejšie pre výpočet množstva materiálu.

Ďalším krokom je vybrať spoločnosť, ktorá predáva obklady materiálu v dobrej kvalite. Na základe výpočtov odborníkov, takáto spoločnosť by mala byť vybraná obklady, príslušné spotrebiteľské vlastnosti - značky, farby, záruka, cena, vzhľad, atď., odporúčame nákup materiálu vykonávať v prítomnosti zástupcu organizácie, ktorá vykonáva výpočet a dosiahli špecifikácia. Stáva sa, že súbor siding niektorí výrobcovia je mierne odlišné, takže budete musieť vyjasniť alebo správne zložené špecifikácia. Špecializované stavebné firmy, aby to jednoduchšie.

Okrem toho, dobré kúpiť nielen obklady, ale všetky ďalšie prvky upevnenia a montáž hardvéru od jednej spoločnosti, aby sa ušetril čas. To nie je zbytočné žiadať o možnosť ďalšieho vrátiť zostávajúceho materiálu, ako aj lehoty a podmienky takýchto vrátiť.

Po získaní požadovaných množstvách a ďalšie inštalačné detaily, je potrebné uzavrieť zmluvu so stavebnou firmou. Skôr nie vždy je to možné, pretože mnohé stavebné firmy nákladov na inštaláciu prác sa vypočíta ako určité percento z hodnoty materiálu. Preto na výpočet nákladov na inštaláciu funguje len po zakúpení celého objemu materiálu. V zmluve s stavitelia sú špecifikované a náklady práce a podmienky ich chovu.

Potom v kancelárii alebo telefonicky musí byť doručený na stavbe materiálu a platiť za nákup. Doručenie je možné urobiť niekoľkými spôsobmi: tým, že vlastné sily spoločnosti-predávajúci, podľa vlastných prepravu kupujúci tovar vo vhodnom čase, ako aj prostredníctvom tretích-party organizácie dopravy a služieb špeditérov, ktorí sú zodpovední za bezpečnosť nákladu.

Keď všetky inštalačné práce sú hotové, musíte sa prihlásiť zákona o vykonaných prác. Keď funguje mať materiálu, v niektorých prípadoch je možné vrátiť predávajúcemu. Na oplátku, načasovanie a ďalšie podrobnosti treba dohodnúť s predávajúcim obklad v čase nákupu.

Vo Všeobecnosti, nákup obklady s pomocou stavitelia sa vykonáva v súlade s postupom popísaným vyššie, a je mierne odlišná pri nakupovaní bez stavitelia. Avšak, vždy jedným z hlavných faktorov úspešného nákupu je schopnosť vybrať vysokokvalitného materiálu medzi veľký počet navrhovaných variantov. Poznať základné charakteristiky dobrého vlečky, aby tento výber je pomerne jednoduchý.

Hlavné vlastnosti vysoko-kvalitné obklady

Obklad vysoká kvalita má charakteristické znaky, napríklad prostredníctvom maľovať na panely a stabilitu ich hrúbka, prítomnosť antiradary hrad a záruky a produkt certifikáty.

Prostredníctvom maľovať na panely sa určí pomerne jednoduché. Na oboch stranách panel obklad, musí mať rovnakú farbu. Ak zadnej a prednej strane materiál mať rôzne odtiene, panel bol namaľovaný povrch, č cez Progresa. Ako pravidlo, vnútorná vrstva panel vyrobený z nízkej kvality recyklovaných materiálov a obklad má nízku pevnosť, tepelná a mechanická stabilita, nízka stálofarebnosť. V niektorých krajinách je tento materiál nie je potvrdzujem a nie používaných v stavebníctve. Len nekalé alebo nekvalifikovaných pracovníkov v stavebníctve používa ako materiál v ich práci.

Na určenie stability hrúbka panelu musí sa na to pozrieť od konca. Ak je hrúbka panelov nemení počas celého prierezu, panel odkazuje na materiál vysokej kvality. Naopak, ak panel hrúbka sa pohybuje v celom priereze, ako obklad vyrobený na zlé vybavenie a vysoká kvalita.

Antiradary hrad poskytuje trvanlivé' spojov medzi panelmi a stability sprievodný značné zaťaženie vetrom. Ak vlečka má tento zámok, potom to môže byť považovaný za vysoko kvalitný materiál. Aby preukázal existenciu antiradary hrad jednoduché. Mierne ohnúť cez otvory pre upevnenie panelov v hornej časti steny panel (niekedy to môže byť dozadu ohýbanie) a nazýva antiradary hrad.

Na kvalitných produktov od predávajúceho musí byť príslušné certifikáty na žiadosť kupujúci je Zobov'musí poskytnúť'odhaliť. Takéto certifikáty sú certifikáty zhody, hygienický certifikát a osvedčenie o požiarnej bezpečnosti. A samozrejme, musí zadať adresu firmy, ktorá vyrába produkty.

Okrem toho, výrobky musia byť v písomnej záruky. Ak obklady vyrobené v domácich podnikov, táto záruka poskytuje, alebo výrobca alebo organizácia predaja tovaru. Ak obklady vyrobené na Amerických alebo kanadských továrne, písomnú záruku na tovar alebo poskytnúť distribútor'distribútor alebo spoločnosť, ktorá predáva tovar.

Na základe uvedených ukazovateľov kvality obklady, môžete chrániť pred nákupom nízkou kvalitou materiálu a dodržiavania základných fázach procesu kúpy pomôže rýchlo a výhodne na kúpu materiálu.

Prejsť na: Fasády → Siding


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика