вторник, 29 апреля 2014 г.

Kvetinový ornament pohodlie

Odpoveď na otázku - ako vyzdobiť dom - príde samo. Samozrejme, kvety! Snáď nikto nebude polemizovať s tým, že oni sú schopní priniesť do domu krásy a teplo, zatiaľ čo odráža osobnosť majiteľa. Bude sa jednoducho musieť rozhodnúť, aké črty ste chceli zdôrazniť, a tie, ktoré sa schovať...

Ako poradiť dizajnérov, m', aké vlastnosti prenajímateľ dáva elegantný kvetinové kompozície, umiestnené v pozastavené sklenené gule alebo vázu. Zároveň je žiaduce, aby sa pri pohľade na toto pozastavenie sa mal obraz mora alebo tajomné miesto. To je, sklo by sa mali započítať ako prirodzenému sky-modrá farba.

Verejná osoba, čo sú zvyknutí štátu "pre ľudí, vidieť a byť videný", sa bude dať lásku účastníkom konania, ak dal všetko do jeho bytu kvety a svetlé tóny. Ako svetlo-oranžová, teplé červené a citrónovo žltá. Tento rozsahu odráža slávnostnej nálady majiteľa, spôsobuje návštevníkov štedré dary.

A skromný človek, majú tendenciu skrývať svoje plány od ostatných, bude stáť sezónne rastliny s osobným pozemku. Pre tento účel je vhodné niekoľko konárika a trávy, ktoré sú vhodnejšie v nenáročný hlinené vázy alebo koša.

Ambiciózny typ povinné'bude trvať celý priestor, v blízkosti domu alebo dlhé chodby, kvitnúcich s bičom alebo konáre stromov. Pre väčšiu spoľahlivosť v kvalite balenie je povinné'musí si vybrať veľké urn na podstavci, z ktorého visia veľké množstvo zelene.

Ale ak nechcete, aby sa odhaliť jeho charakter potenciálnych hostí, ale, naopak, dať ho skryť, je potrebné zdobiť dom na použite jedinečný kvetinový aranžmán. Navyše, každá izba jeho vlastné. Ak sa budete držať tohto odporúčania, pohodlie je zaručené.

V hale

Na vstupné dvere, v znamení vítajú hostí, je lepšie, ak sa chcete pripojiť malej misky. Veľkosť, to by mala byť taká, že je vhodné trochu veniec, ktorý bude visieť krátke stonky čerstvé kvety. Ak chcete vytvoriť dobrý dojem, je to lepšie ako veľký poschodí vázy naplnené elegantný buket, prostriedky nie sú k nájdeniu. Dobre, príjemné prostredie bude klásť dôraz na kôš puky záhradné kvety. Budú presne do miesta, ak dal som ich na stôl blízko vchodu.

V jedálni alebo kuchyni

Vydržať rafinované, elegantný štýl, veľké úsilie nie je potrebné. Dosť na stôl umiestniť niekoľko malých krištáľové vázy a svietniky. Ak vyplniť každý pohár "balenie" kvety a zelené, večera pri sviečkach a obklopená kvetmi psychicky vykonávať všetky účastníkov jedlo v tajomný hrad. Ak pre každého hosťa, aby sa jednotlivec kytice, a dokonca pripojiť k nej názov, značku, rapture nie je limit. V tomto prípade, aj tie banálne boršč, zdá vynikajúce jedlo.

V obývacej izbe

Tu sa povedať, hra stojí za to, sviečka, a v doslovnom zmysle slova. "Úžasné," efekt všetkých nebudú šetriť a lepšie ísť do kvetinárstva. Ale ak dovtedy, kým nebude mať financie, ktoré môžete urobiť, vnútorné rezervy. Napríklad, ak chcete vyplniť obľúbené crystal nádoby s vodou, dať na povrch, dve alebo tri kvety (Gordana alebo gerbera) a pridajte 1 - 2 plávajúce sviečky. Toto takmer intímne pozadí je najvýhodnejšie, ak chcete zavolať hostia Frank hovoriť. Avšak, hostia nič s tým robiť. Srdce k srdcu hovoriť, alebo ak chcete vyriešiť konflikt je v tejto relaxačné prostredie. Tam je každý dôvod na naliehavé hádať sa vzťahuje tiene od sviečky a vzájomného obviňovania sa roztavený vosk.

V spálni

Je dôležité, aby sa toľko starať o vzhľad miestnosti, ale o to, čarovná vôňa, ktorá evokuje príjemné sny. Toto môže pomôcť v čajové ruže, frézie, pivónia, zvony a ľalie. Všetky z nich sú sladké vône a majú schopnosť "rock", sprievodné o realite v sne príjemnú arómu sny.

Kúpeľňa

Tu lepšie ako okvetné lístky ruží, roztrúsené vo vani, na čo si len viete predstaviť. Ale ako to nie je vždy naplnený vodou, že oni by mali mať na polici v mierne pootvorené kolo váza. Vôňa sa šíri ďaleko za kúpeľňa, tlačí, aby sa vodné procedúry, bez ohľadu na dennú dobu. Nebolí tu a kytice zo sušených lúčnych kvetov, cez ktorý vlhkosť v miestnosti bude príjemnú arómu, pripomínajúce vlani v lete alebo sľubuje jar budúceho roka.

Foto: www. artareas. com

Zdroj: Noviny "číslo Bytu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика