среда, 30 апреля 2014 г.

Záclony do kuchyne 2009-11-18 14:55:08

Výstavby a rekonštrukcie.

Záclony do kuchyne
2009-11-18 14:55:08

Výber záclon pre kuchyňa

výber záclon


Vyzdvihnúť záclony potrebné, od návrhu vašej kuchyne. Štýl môže byť rôzne - od klasických až po High-Tech. a avangardne jeho dizajn, tým vyššia je pravdepodobnosť, že to pôjde z módy, alebo je unavený. Ale, expresívne a avangardne jeho dizajn, tým vyššia je pravdepodobnosť, že to pôjde z módy, alebo je unavený. Ak ste pochopili, dáme vám niekoľko tipov na to, ako vyzdvihnúť žalúzie pre váš štýl. záclony
Tradičný anglický štýl charakterizuje obrovské a drahé. Každá položka by mala vyzerať at "5 +". Vybrali textílie pre závesy, je dôležité, pam'uvedomiť, že to musí byť prirodzené, ťažké a hrubé. - vec je, vyšívané kvety na hladké "zem". Na všetky časy na počesť British boli velvet, satén a damask - vec je, vyšívané kvety na hladké "zem". UK klásť veľký dôraz na vzor na látke. To môže byť rastlinného obrázky. Ale najobľúbenejšie bol tradičný Britský dve farebné textílie na sklade. Ako pre farbu, to by malo byť šťavnaté a sýte farby, napríklad Indigo alebo farba zelený hrášok.
Jeden zo základov, z krajiny-style - maximálna účelnosť, tak to je najlepšie vybrať odolné, silné a prírodných materiálov. záclony Sola Taliansko Posteľná bielizeň a bavlnená je najlepšou voľbou. umožňujú určitú slobodu: môže to byť Koketná záclony s volánikmi a chytízviazaný s luky a iné povrchné veci. Vhodné textil akékoľvek farba: pruhované, s folklórne obrázok, veľké alebo malé bunky, bodky. Krajina umožňujú určitú slobodu: môže to byť Koketná záclony s volánikmi a na vyzdvihnutie, head'súvisiace luky, a iné frivolná nezmysel. záclony inter'szz
Zlaté pravidlo Japonského Orientálny štýl : menej svetlé farby a obrazy, tým lepšie. Tkanivo môže byť jeden alebo dva odtiene tmavšie alebo svetlejšie ako steny. Na hieroglyfy sa bude dať kuchyne tajomstvo, a že údaje nie sú vizuálne potlačené miesta, dostatočný, aby ich na okraj záclony.
Na záclony, kuchyňa vo francúzskom štýle bude vyhovovať ťažké zamatové a útulné ženilkové strieborno-fialový odtieň. . Namiesto obyčajného krajky-obrazovka Windows, odporúča sa použiť svetlo citlivá záležitosť, napríklad trblietavé organza. Tkanina je preferovaný s luxusnými textúry, pevné, posteľ tieni.
Japonské závesy
V Škandinávskej kuchyne vládne svetlo, takže všetko, čo tu je, vo veku vo väčšine svetlé farby. Na záclony vhodné gázy a mušelín, aj miss svetlo. Tradičné Škandinávsky dizajn na tkanina je bunka. Ale moderné "Škandinávia" má iné možnosti.
Etnické záclony - je to najviac neuveriteľnú zmes národných inter'kariéry nápady. Výber látky, je potrebné'byť istí, pam'nezabudnite program, ktorý je navrhnutý tak, interiérový dizajn'interiérov. Široko používané ručné výšivky na zlato, striebro alebo korálky. Aj kartami zrkadlo kusov bude vyzerať celkom vhodné. záclony, závesy Pri výbere záclony do kuchyne potrebné venovať pozornosť vlastnosti textílie. impregnácia. Je žiaduce, aby skladba bola žiaruvzdorné a že materiál mali odpudzujúce impregnácia.
Ak ste ocenia pohodlie, vyberte Rímske rolety, ktoré najviac zvážiť, ideálne riešenie pre kuchyne, ako sú ideálnou kombináciou štýl, funkčnosť a krásu.
štýlové záclony
A nakoniec, zvážiť faktory, ktoré treba zvážiť pri výbere závesy pre kuchyňa:
1. Striktne dodržiavať kuchyňa dizajn a farby gama.
2. Určiť prípustné hodnoty
3. Venovať pozornosť praktickosť závesy na zloženie a vlastnosti tkaniva
4. Určiť úroveň súladu svetelný tok.
Po všetkých, správne zvoleným záclony vám pomôže, aby kuchyni hoden svojich majiteľov!

ZDROJ: http://www. stroymart. com. ua/

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика