среда, 30 апреля 2014 г.

Dokončovacie kovové dvere: materiály a trendy 2011-07-29 14:23:28

Výstavby a rekonštrukcie.

Dokončovacie kovové dvere: materiály a tendencie
2011-07-29 14:23:28


Odolné a spoľahlivé dvere - bezpečnostné Vkladu, prvý a hlavný riadok, ktorý oneskorenie votrelca na prahu. V sebe, však, oceľové dvere nie sú príliš atraktívny vzhľad. Vyrobené z plechov, vyzerajú drsné a nie dekoráciu bytu. Ak chcete vyriešiť tento problém, a súčasne dať na dvere dodatočné tepelné a zvukové izolačné vlastnosti, použitie rôznych dokončiť oceľové dvere. V závislosti od materiálov výkon, dizajn dverí rôznych vzhľad a náklady.



Najjednoduchší spôsob, ako vzpružíte neslušný dverí je povlak na povrchu plátna prášok-polymérové vrstvy. Vďaka ochranná vrstva, dverí, je odolný voči korózii, mechanické poškodenie, je ľahké umývanie a čistenie. Viac atraktívny dizajn oceľové dvere je možné získať výberom vinylový povrch s pokožkou. Rôzne farby a možnosti čalúnenie tento materiál umožňujú získať elegantný a moderný dverí je relatívne lacný. Iná verzia dekorácia na dvere - plastové panely. Rôzne dizajn, odolná a ľahká, oni zase nuda vzhľad vstupných dverí.




Avšak, väčšina zákazníkov, ktorí ocenia odolnosť a praktickosť, vybrať ako dokončovacie materiál MDF panely, maľované alebo vrstveného plastu. MDF - moderný materiál, ktorý je vyrobený z jemnej frakcie odpadu z drevospracujúceho priemyslu. Malé čipy sú stlačené pod tlakom s pridaním spojív, ktoré tvoria trvalé a ekologický materiál. Tým, frézovanie panely dať úľavu kresby, a dekoratívnym povrchom poskytuje tenká vrstva papiera podľa laminárne vrstvy. Pre vodu-odpudzujúce vlastnosti, povrch lamino - potiahnuté tenkou vrstvou plastu. Moderné technológie umožňujú dosiahnuť to, čo kovové dvere, skončil s MDF panely vyzerajú ako výrobky z prírodného masívneho pole. Okrem MDF panely sú tiež použité prírodné materiály, morských preglejky, pevný dub alebo dyhy cenných druhov. Nový materiál na výzdobu dverí je vyrobený z plastu postforming. Tento materiál je záznam pre dlhú životnosť. On sa nebojí rany, škrabance, teplota, otvorený oheň, chemikálií. Plastové postforming etablovala ako vynikajúce anti-vandal náter na kovové dvere.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика