понедельник, 28 апреля 2014 г.

Deti na izbe. ABC inter'szz

Deti na izbe. ABC inter'szz

Každé dieťa by malo byť priestor, kde by mohol byť právoplatným majiteľom. V detskej izbe trávia niektoré z jeho čas, takže musíte splniť všetky jeho potreby. Hlavná vec, že bola zábava!

Stelesnením nápad

Polina Dubrovskaya, dizajnér, "Tím ruských Majstrov":

- V tejto miestnosti je dôležité, aby malý muž nebol nudný. To je dôvod, prečo v inter'interiér dieťa je živé farby v nábytku, úprava a podlahy. Hlavnou vecou je, aby to preháňať to s lesk, SV'preto hlavný tón steny sú biele. Na obvode stropu sú vymeniteľné obrazovky z Plexiskla, ktorá sa neskôr, ako pôsobnosti budú umiestnené prvý náčrt mladý umelec, svetlé pozadie bude slúžiť ako Passepartout. Prítomnosť mnohých rôznych zásuvky a police, učiť master, postupujte podľa objednávky od detstva. Podlaha je vyrobená z veľmi populárne dnes, ekologicky čistý materiál - Marmoleum, do zbierky, pre ktoré máte vhodné farby pre detskú izbu. Stropné svietidlo, vlastné, rozdeľuje priestor na dve zóny: zóna odpočinku a zónu aktívne pracovať. Deň, alebo nie neskôr, dnes, to slnko s lúčmi-body, a večer, pred spaním, keď len jedna časť, neónové podsvietenie, tam je mesiac na oblohe, napätie strop.

- Najčastejšie, rozvoj interiérový dizajn'interiéru detskej izby, pre dieťa 2-3 roky, zákazníkov stále upozorňujeme, že v niektorých rokoch bude dieťa chodiť do školy. Táto požiadavka silne ovplyvňuje dizajn projektu, ako miestnosť s dieťaťom, a tak, slávnostné a svetlý, má minimálne výmena nábytku, stal školy, a potom ako dospelý. Môj názor je, že sa na hlavné konštrukčné rozhodnutie by malo byť namaľované na stenách, konkrétne farby, nie kusy nábytku, bude počiatočný bod v detských inter'Yeri. A to nie je povinné'nevyhnutne ružová pre dievčatá, modrá pre chlapcov! Čím viac farieb, tým lepšie. Ako pre obrazy na stenách, musia byť abstraktné - band, hlavné línie - to všetko vám iskra predstavivosť dieťaťa, ktorý sa sám príde s tým, čo predstavujú. Abstraktné obrazy sú dobré, a tie, ktoré nie sú nudí s časom, ako statický obraz niečo konkrétne.
Priestor pre ďalší rast?
Elena Vgrska, architekt, "Nové city":

- Niektorí rodičia uprednostňujú na výzdobu miestnosti svoje dieťa "pre dospelých", nábytok, stávok na fakt, že dieťa skôr či neskôr sa bude zvyšovať, a problémy s výberom a prestavby bude menej. Nie je potrebné tak urobiť! Priestor potrebné čerpať z pohľadu dieťaťa Záľuby. Detská izba by mala pomôcť emocionálny a fyzický rozvoj dieťaťa a nepredstavuje nebezpečenstvo pre neho. Mnohí majú tendenciu nasýtený farbami detskej izby svetlé a sýte farby, a niekedy, nadmerné jeseň. Pobyt na jednu vec. Ak ste vybrali jasný a krásny detský nábytok nie nepreháňajte to s farbou a vzorom stien. A naopak - ak nie sú peniaze na nákup nových dieťa nábytok, alebo ste sa pre neho nábytok "pre rast", môže aspoň veselé farby na stenách naznačuje, že toto dieťa! Najviac jednoduchý a mobilný metóda zmeniť predmet a nastavenie "vek dieťaťa" je použitie Tapety. Môžu byť zobrazený hrdinovia ich obľúbené kreslené filmy za málo. Pre tínedžerov, môžete vybrať ohromujúci obraz automobilu a vytvoriť priestor v štýle Ferrari!
DIZAJNÉRI PROTI

Dieťa je nepríjemné žiť v prostredí, ktoré nereaguje na všetky žiadosti, bez ohľadu na to, ako dobre vykonané dizajn priestoru. Nesnažte sa podľa určitého štýlu v interiéri'Yeri. Dieťa je nepríjemné žiť v prostredí, ktoré spĺňa jeho potreby, bez ohľadu na to, ako dobre vykonané dizajn priestoru.

pre životné prostredie nábytok s mnohými ostrými hranami. Deti vedú kočovný spôsob života, veľa beží okolo, jeseň. To nie je žiaduce používať pre životné prostredie nábytok s mnohými ostrými hranami. Deti vedú kočovný spôsob života, veľa beží okolo, jeseň. Preto je tento nábytok môže byť traumatické.

centrum by malo byť miestom, kde sa dieťa môže hrať. Nemali by ste platnosti celej miestnosti nábytkom, centrum by malo byť dostatočný priestor, kde sa dieťa môže hrať.

ale to by malo byť dosť štúdie a kresby. Osvetlenie v detskej izbe by nemali byť ostré podráždený, ale to by malo byť dosť učenia a kreslenie. Najlepšie je mať tri zdroje svetla: strop, steny a nočného.

Je známe, že toto miesto sadá prach, a pre detskú izbu prachu je kontraindikovaný. Nevyberajte záclony, ktoré si vyžadujú komplexnej starostlivosti. Je známe, že toto miesto sadá prach, a pre detskú izbu prachu je kontraindikovaný. Jedným z osvedčených materiálov pre výrobu záclon je bavlna. Je to celkom husté a vytvára efekt teplo a m'kvalita, s nenáročná na údržbu.
Zdroj: remontblizko. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика