вторник, 29 апреля 2014 г.

Návrh domu: praktické rady od odborníkov

Návrh domu: praktické rady od odborníkov

dizajn záhrady malý dom Premyslený dizajn záhradný dom - záruka, že vaša krajina stránkach si s'sa zobrazí tam, kde si nie len budú môcť skladových zásob, ale aj pohodlne tráviť svoj voľný čas.

Správne navrhnuté a dobre postavený záhradný dom sa môže stať dekorácie pre vaše stránky, vypracoval pravidlá krajinnej architektúry. A ak sa vám prinesie ho na svojich rukách - a predmetom oprávnenej hrdosti!

Výhody v self-postavený dom nastaviť. Tento a relatívna lace (v návrhu sú pomerne lacný a veľmi časté materiály)a jednoduchosť konštrukcie, rýchlosť výstavby.

Ako prax ukazuje, v prítomnosti pripravený projekt a predbežnej kúpnej základné materiály letné dom je možné postaviť samostatne menej než dva týždne.

konštrukcia zimnej záhrady v dome

Dizajn záhrady malý dom

Najčastejšie na výstavbu krajiny domy používa takzvaný rám konštrukcie - steny sú rámu, pre-oplášťované profil Dosky.

Ako steny, ktoré chcete nainštalovať, a potom so susednými už zmontované, a to výrazne zjednodušuje a urýchľuje.

Rám rekreačný dom je zhotovený podľa modulárny princíp, ktorý je zostavený z hotových dielov. Po prvé, sme sa položil Základ záhrady malý dom, potom - výroba a montáž prvkov konštrukcie stien.

Ukončí montáž strechy altánku, montáž Okien, dverí a prvkov inter'jer. Správne namontované dom sa dokonale hodí do Vášho dizajnu, záhradný plot 6 sotok.

Okrem toho si môžete postaviť malý prístrešok na fasády, záhradné, malý dom, alebo na dizajn, malá záhrada, ohraničená nízkym plotom. Vo Všeobecnosti, spracovanie a vylepšenie domu sú obmedzené len na vašej fantázii!

Nástroje

Pre svojpomocnú výstavbu záhrady malý dom, budete potrebovať nasledovné nástroje:

  • Kotúčová píla (manuál)
  • Vŕtačku (najlepšie batérie)
  • Mitre videl
  • Tesárske kladivo
  • Označenie kábel
  • Úroveň
  • Súlade s gon

Tieto nástroje, ktoré budete potrebovať takmer na sto percent pravdepodobnosť. Okrem toho budete potrebovať niečo iné-ale závisí to od konkrétneho návrhu vašej záhrady domu.

Nadácia

dizajn malá záhrada

Pier Nadácie

Keď projekt je pripravený, materiály a nástroje zakúpený, môžete začať výstavba altánku. A môžeme začať pracovať od začiatku, a to výstavba základne.

V závislosti na tom, ako masívne je váš záhradný dom, Nadácia môže predložiť konkrétne a stromy'drevo:

  • Ako betónový Základ pre malý dom, môže ísť betónovej dlažby dosky položené flush so zemou alebo tesne nad ňou prísne na úrovni. Ale ak očakávate, že budete viac masívne konštrukcie, je to stále lepšie stráviť čas a peniaze a tvoriť mierne raft Nadácie.
  • Iný variant ako Základ je Základ pena betónových blokov. Jednotky sa v miestach nosnej konštrukcie domu. Každý blok je pochovaný v zemi aspoň 10-15 cm na posteli, štrku, piesku alebo rozbité tehly. Nadácia blok vyžadovať zosúladenie úrovni.

Prosím, rešpektovať! Ak Nadácia zvykať na nerovnom povrchu, v žiadnom prípade by ste nemali znížiť hĺbku bloky v zemi. Lepšie v spodnej bod povrchu nainštalovať dva bloky pochovaný silnejšie. Bloky spoločne s'DOMO pomocou cementu alebo lepidla na báze cementu.

Okrem betónový Základ môžete tiež usporiadať stromy'drevených pier Nadácie. V tomto prípade, celá stavba bude založené na vykopal v zemi podporu z prihlási na konkrétny vankúše.

Ak chcete predĺžiť životnosť stromov'drevených pier Nadácie všetky stromy'Yana časť spracované antiseptickým nádrže a daubed s asfaltom.

Usporiadanie podlahy

Tak, Nadácie je pripravený.

PBE'úprava klietky

PBE'prepojenie skeleton

V ďalšom kroku potrebujeme sa učíme našich podlahy, záhradný dom:

  • Najprv sme stanoviť PBE'Azubalis lúče, ktoré bude pripojené k rámu sám poschodí. Stromy'drevené hranoly, rezivo v súlade s projektom náš dom (alebo prevzatý z pripravený nastaviť vidieckych domov), ošetrené antiseptické zloženie a nechajte vyschnúť. Suché lúč namontované na základni, ktoré sú namontované na začiatok ich stromy'Yana rebrá a opraviť celú štruktúru v jedno pole stavebných nechty.
  • Potom s'DOMO rebrá PBE'asavannah trámov kríža, bary, ktorá bude slúžiť ako rámec sex. Bary rámu nastaviť v krokoch po nie viac ako 50 cm prísne kolmo na rebrá a záznam mimo budovy nechty.
  • V ďalšej etape sa nastilka podlahové. Môžete zobraziť váš návrh vízie záhradný dom: je možné položiť podlahy z masívneho palubovky, a to je možné položiť drsné poschodí drevené Dosky alebo preglejky, a na vrchole toho, aby sa byť položené parkety, laminát, alebo paluba, Doska. Každopádne, výber podlahovej krytiny na záhradu, malý dom je lepšie sa rozhodnúť pre prírodné materiály, budú vyzerať harmonické.

Steny záhrade domu

Po podlahe rámovanie nainštalovaný na základoch, a podlaha funkciu, prejdite na ďalší krok - budovať steny.

Prosím, rešpektovať! Stromy'drevené prvky steny, rámy, ako aj prvky, PBE'ASCI podlahy musia byť ošetrené antiseptické účinky.

  • Na rovnú plochu stanovené pre-cut dosky s'pripojený v shpunt a hrebeň. Viac dosky uložené rám na stenu rám a dosky, pribitý na rám flush.
  • Pripravený rámy steny vľavo na okná a dvere a otvory sú nainštalované na PBE'ASCO sex rovno hore a upevnené na podlahe oceľové skrutky. Montáž vzdialenosti nie viac ako 35-40 pozri
  • Nainštalované všetky stenové prvky a zosúladiť ich v pravom uhle k sebe. Upevnite na stenu najprv medzi sebou a potom upevnite na stenu do palubovky, najlepšie v tých miestach, kde sa podľa palubovky sú záznamy.
  • Pokračujte inštalácia Okien a dverí. Pre zachovanie jednotného štýlu v záhrade domu je lepšie použiť stromy'drevené Okná s jednoduché alebo dvojité zasklenie. Dvere je tiež lepšie použiť stromy'Yana, najlepšie celku.
  • Na Okná a dvere zapadajú do celkového dizajnu, odborníci odporúčajú pre dekorácie okien a dverí svahoch, ak chcete použiť rovnaké tabule, ktoré boli použité obklad.
  • Pred montážou okenných a dverných otvorov spracované pražec na záverečné vyrovnanie a odstraňovanie ostrín. Po Okná a dvere sú nainštalované, mimo zjazdovky smerom dosky pribitý, že vizuálne zvýrazniť otvory v stenách.

Strecha altánku

montáž strešných

Montáž strešných

Po stene bol postavený, jediná vec, ktorú potrebujete je konštrukcia strechy:

  • Na základe strechy nášho domu sú krokvy vyrobené z dreva h mm Pre ploché strechy vypustí z dažďovej vody, znížiť prestoje šikmo, tak, že ich hrúbka okolo zadný koniec bol 90 mm (rozdiel bude suma do 40 mm).
  • Prosím, rešpektovať! Úprava mas malo byť vykonané pomocou kotúčová píla. Okrem toho riadku rez by mal byť rovný a hladký, inak strechy padne nerovnomerne.
  • Dať krokvami v hornej časti steny nášho domu s krokom 60 pozri Poznámku krok montáž na krokvy od horného okraja steny a pomocou vhodných fix krokvami na rám steny pod uhlom 90 0.
  • pripravený záhrade domu

    Pripravený záhrade domu

    Nad krokvami, lamela strechy: prvý panel vlhkosti-doklad, preglejky, a potom - flexibilné dlaždice. Šindle na panely preglejky upevnite pomocou špeciálne strešné klince.

Prosím, rešpektovať! Pod strešné krytiny preglejky priamo na krokvy, si môžete dať valcované strešnej krytiny. Tým sa výrazne posilniť ochranu vášho domu pred vlhkosťou.

  • Ak strechy nášho domu je štítom, z útržkov šindle povinné'nutne robiť Forte. To vám ušetrí strecha úniku dokonca aj v hustom daždi.

Teraz, vo Všeobecnosti, a všetky! Vaša záhrada dom je pripravený, teraz môžete pristúpiť k jeho výzdoba - napríklad, ak chcete nastaviť haly s barmi pre popínavé rastliny, lámať prednej záhrade, alebo nainštalované na streche pól s weathervane.

Ako môžete vidieť, o niekoľko dní na minimálne náklady na odmeňovanie práce stavebníkov na vaše stránky budú rásť krásne a útulné záhradný dom, ktorý sa stal dekorácie, záhradný dizajn.

A okrem toho, v tomto procese, budete získať veľmi užitočné zručnosti, ktoré budete na ramene, že konštrukcia zimnej záhrady v dome, výstavba summerhouses...


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика