среда, 30 апреля 2014 г.

Omietky SUCHÉ ZMESI 2007-02-20 14:22:02

Výstavby a rekonštrukcie.

Omietky SUCHÉ ZMESI
2007-02-20 14:22:02

článok sa zaoberá suché putty v súčasnosti na trhu petrohrade. V článok sa zaoberá suché tmel sú v súčasnosti na trhu petrohrade. Každá z tried môžu byť vyrábané v niekoľkých zmien. Niektoré systému v tejto odrody umožňuje, aby sa klasifikácia zmesi na hlavnej'agocomoo, na stabilitu riešenie vlhkosti a cena. Klasifikácia výsledky sú uvedené v tabuľke.

Technický popis betónových zmesí povinné'uistite sa, že zahŕňajú technológie ich použitia. Avšak, väčšina z týchto požiadaviek na rôzne zmesi sa opakuje. Hoci tento článok je venovaný materiálov, nie je technológia, niektoré pozornosť Všeobecné požiadavky pomôže lepšie pochopiť povahu a účel väzby agentov, ich rozdiel od iných riešení pre budovy.


Technológie. Všeobecné požiadavky

Základná je potrebné čistiť od prachu, náterov, delaminations, debnenie, oxidy, sadzí, atď. a / alebo voľné omietky, tuk a voskové škvrny. Nevzťahujú riešenia mrazené dôvodov. Windows a iné non-obrábaných plochách by mali byť chránené. Na shpaklevanii základe sadry je potrebné, aby prvý náter.

Cementového tmelu nevzťahuje vápna dôvodov.

Suché zmesi mix s čistou vodou o teplote miestnosti (studený - teplý) a zmiešajte v mixéri. Niektoré zmesi, si vyžaduje trpezlivosť po zmiešaní, počas ktorého sa rozpustí vo vode prísad. Po holding zmes sa zmieša znova.

Pre počiatočné zarovnanie shpatlevki odporúča sa pomocou oceľovej stierky 30 cm dlhé, pre full - oceľové pravítko 80 pozri Prebytok omietky riešenie vymazať a znovu použiť. Každý zo sušených vrstva shpaklevki je leštený. Následné vrstvy by mala byť použitá po zatuhnutí predchádzajúcej.

Po použití nástroje a vybavenie, okamžite umyť v teplej vode. Použitie znečistené nádoby a nástroje skracuje čas práce s riešením. Putty môžu upchať trubice, tak to nie je odporúčané, aby pour zostávajúce hmotnosť je v kanalizácie.

ZDROJ: "Budovanie Store"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика