понедельник, 28 апреля 2014 г.

Čo budú deti milovať svoje dieťa?

Čo budú deti milovať svoje dieťa?

Deti musia byť dokonalý v očiach jej malé majiteľa. Ale my, dospelí, často neberú do úvahy, ale nie sa dokonca domnievajú, že je potrebné konzultovať s ich potomkov, vybavenie pre neho priestor. Po všetkých inter'interiérový dizajn a farebné riešenia - malý svet, schopné vyvíjať veľký vplyv na charakter dieťaťa a formovanie jeho osobnosti. A samozrejme, v mojej izbe dieťa by malo byť pohodlné a zaujímavé.

Obráťte sa na vášho dieťaťa


Dizajnéri hovor detskej izby, kde dieťa žije od narodenia až dvanásť rokov. Keď mu vyrastá krátke nohavice, v jeho izbe pred'sú "dospelých" požiadavky. A pred'odhaliť jeho pán, môže aj sám. Ale zatiaľ, čo je veľmi malé, registrácie detí, spočíva na pleciach rodičov, a robí to však príjemné, ale nie je jednoduché.

Najčastejšou chybou dospelých - dizajn dieťaťa, bez dieťaťa. Samozrejme, že trojročné dieťa nebude vyhlásiť, že preferuje inter'EP v určitom štýle, a nie je potrebné ho. Ale dieťa je schopné povedať, že chcel stenu "ryby", "medvede" alebo s niektorými "neznámych zvierat". Každé dieťa žije vo svojom vlastnom svete fantázie. Aby sa snažili vytvoriť v detských atmosférou, ktorý bude vyhovovať im a potešiť ho. A nezabudnite na jednoduchú pravdu, že dospelý aj dieťa je zlé.

"Rodičia často chcú mať deti spoločné s celý byt štýl, ale je to zlé. Nie mučenie dieťa, on by nemali žiť v atmosfére prísne klasiky, a najmä secesie alebo high-tech. V jeho izbe všetkých by mal byť jasný a zaujímavý, " - povedal dizajnér Ľudmila Krasnov.



okrem'jer dieťa

Čo sa môže farba

V návrhu zo škôlky má vlastné nepísané pravidlá, ktoré by mali byť dodržiavané. Po prvé, miestnosť by mala byť "trvalo udržateľný". To znamená, že podlaha musí byť tmavšie, než na stenách. Ak naopak - dieťa nerozumie dizajn a bude to nepríjemné. Po druhé, farieb by mal byť jasný a veselý. Vo Všeobecnosti farba je silný stimulant, a povzbudiť s ňou, dieťa vám veľa. Napríklad, modrá farba spôsobuje chladiaci účinok, upokojuje nervový systém, a zelené osviežujúce a tiež má upokojujúci účinok. Tieto farby sú dobré na izbu, Okien, ktoré majú výhľad na Juh. Alebo pre deti, ktorých majitelia sa žiť, hyperaktívne alebo excitable deti. A ak vaše dieťa je príliš tichý, vklinený dieťa, pridať do svojej izby, trochu viac žlté a oranžové tóny, vytvára dobrú náladu. Sú tiež dobré pre miestnosti, kde sa zaoberá len zriedka slnka.

"Hračka" nábytok

Nábytok pre dieťa nie je rovnaká ako pre vás. Má svoje vlastné črty - rôzne veľkosti, farby a funkcie. Tu, preferované všetko jasné a svetlé. Neobsadí nábytok príliš veľa priestoru, aby mohol hrať na podlahe v radosti, ale nenechávajte extra priestor. V opačnom prípade dieťa bude stratiť svoj vlastný majetok. V prípade, izba je veľká, rozdeliť ho na niekoľko častí - hracej, spanie, školenia. Limity môžu byť steny alebo police. Kým dieťa chodí do škôlky, na policiach "zúčtovanie" hračky, a v budúcnosti kníh.

Všetky nábytku popredných dodávateľov vydala špeciálny rad detský nábytok. Ako pravidlo, nábytkové zostavy pre deti zahŕňa všetko od miest a písací Stôl pred nočné stolíky a komody. Sady detský nábytok trhu veľa, ale prednosť by sa mala je vyrobená z prírodného masívneho dreva.



škôlky

Podrobnosti nie sú maličkosti

Výber nábytok je vyrobený. Teraz baby, je to "zdobia" a "oživiť". Dieťa by nemalo byť nuda, a preto by mal byť schopný niečo urobiť, vybudovať, farby, tvarovať... Mnohí rodičia, ktorí uskutočnili drahé rekonštrukcii, to nie je ako je. Však,, aby vaše dieťa rozvíjať predstavivosť a oceniť to, čo sa zaujíma o dieťa.

Ak sa mu páči, kresliť - zavesiť na steny svetlé snímky, možno, že jeho vlastné, a dolnej časti steny tesnenie white list, ktorý bol kde načerpať nové majstrovské diela. Ak chcete vytvarovať hliny, nasaďte špeciálne dosky, ktorá môže byť formovaná do čokoľvek a v akomkoľvek množstve bez toho, aby boli dotknuté steny. Ak rastie zvedavý - kúpiť svete, alebo zavesiť na stenu mapu. Keď dieťa vyrastá, ho v miestnosti sledovať niektoré "zábava" farby.

Výzdoba dieťa môže byť zábavné rohože s malé zvieratá-aplikácie. A ak zviera na šiť na prsia, veľké a malé vrecká, deti sa budú môcť dať ich na ich pyžamá, mušle, rôzne hlúposti, alebo sa schovať tam miláčikovi... Okrem'jer mladý matematik, môžete "oživiť" o svetlé'veľký počet farebné textílie na "poznámok". Zmena svojich miestach, dieťa bude na štúdium.

Dar'I Balabana, Marina Vasilieva

Zdroj: www. salon. tým,
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика