среда, 30 апреля 2014 г.

Dokončiť krb s rukami

Dokončiť krb s rukami

Dokončiť krb s rukami Dokončiť krb s rukami nie je len zložitá, ale predovšetkým - návyková. Všetky majster bude chcieť, sami vo zrekonštruovaný dom na vytvorenie krb, mal snívali. A všetky rôzne spôsoby, ako krby vám umožňuje vybrať dizajn, ktorý sa vám páči.

Najobľúbenejšie spôsoby krby sú:

  • Dlaždice
  • Smerom dlaždice

Tieto metódy spracovania a určených na tento materiál.

Dlaždice

Ako ozdobiť krb

Čelí krbové obklady

Plášť keramické dlaždice - relatívne jednoduchý spôsob spracovania. Vyrovnať sa s čelí krb môže prakticky každý majster - hlavná vec je vybrať správny materiál a v súlade s funkciami, technológie, ktorým sa dlaždice.

Pre čelia krbov sa najčastejšie používajú:

  • Majolika (stlačené dlaždice s obrázkom, na ktoré sa vzťahuje s glazúrou'h)
  • Terakota (neglazúrované keramické dlaždice)
  • Slinku dlaždice
  • Žulové dlaždice

Všetky tieto materiály, okrem vynikajúcu tepelnú vodivosť, sú reprezentatívne vystupovanie, mechanická pevnosť povrchu, odolný voči vysokým teplotám a odolnosť.

Žiaruvzdorné majolika

Žiaruvzdorné majolika

Veľkosť dlaždice pre čelia, je tiež dôležité. Dlaždice veľké ľahšie pack, ale oveľa ťažšie nastaviť na požadované rozmery a nepravidelný tvar časti krbom (prejavy, police, výklenky, a tak ďalej )

Okrem výberu obkladov na krby je potrebné venovať osobitnú pozornosť výberu dlažby lepidlo. Pre čelia krbov vhodné žiaruvzdorné lepidlá, ako sú vtáky žiaruvzdorných O 26-2". Obsahujú pružné materiály, ktoré neutralizujú teplota deformácie lepiacej vrstvy, ktoré vznikli počas vykurovania a chladenia z krbu.

Čelia s krbom doska je vyrobená podľa schémy:

  • Pre začiatok - povrch krb dôkladne očistiť od prachu a častíc v roztoku. Ktorým švy zvýšiť 10-12 mm, T.j. skutočne vykonávať rovnaké operácie, ktoré boli používané na prípravu stien pod omietky. Ak ohnisko bolo predtým natreté - odstránenie farby z ocele štetcom alebo namontovaný na povrchu mriežku s bunku 15x15 mm
  • Riadený dlaždice pre tvarovanie, rezanie je v súlade s požadovaný tvar a veľkosť. Ktorým sa po spustení súboru dlaždice, rezané na veľkosť.
  • Bezprostredne pred ktorým označenie povrchu. Pre markup môžeme použiť zvisle alebo úrovni. Tiež (ak je to možné) horizontálnej úrovni je možné nastaviť pomocou laseru úrovni.
  • Položenie dlažby sú od spodnom riadku, od prvého celú dlaždicu. Dať lepidlo na povrch veľkosť jedného-dvoch dlaždice, a distribuovať lepidlo rovnomerne s drážkou okraji lyžicou alebo špachtľou. Dlaždice pritlačí lepidlo ruky, ak je to potrebné prestativa kladivo s gumeným krytom.
  • Po znáške počet dlaždíc kontrole s úrovňou lietadlo, ktorým sa. Čím skôr sa vykonávajú takéto overenie, tým jednoduchšie bude možné vykonať opravy.
  • Do medzery medzi dlaždicami medzi, a medzi riadkami boli rovnaké, použite diaľkové separátory (plastové krížiky, ktoré sa dajú kúpiť v každom železiarstve).
  • Hneď, ako dlaždice odstránené z povrchu riešenie spočíva. Ak to nerobí, potom vysoké riziko poškodenia zavlažovanie.
  • Injektáž (spájanie) vyrobené po úplne zmrazil lepidla. Pre zatirki použiť Guta riešenie na báze cementu, ktoré napĺňajú švy s gumovou stierkou alebo stierkou. Vyplnené šev zosúladiť s vlhkou špongiou.
  • Po fugovannoj riešenie bude vyschnúť (15-20 minút), vyčistenie pevného dlaždice čisté, hubky alebo flanelové handričkou.

Keď lepidlo je úplne polymerizo vaných parne, kĺbov zvládne nečistoty odpudzujúca štruktúry. Váš krb je pripravený na použitie!

Smerom dlaždice

Krb, zdobené dlaždice

Krb, zdobené dlaždice

Smerom krbov a kachlí dlažby technológie spracovania odpadu, bez preháňania, po celé stáročia. Obklady sú keramické dlaždice špeciálna forma: sú ploché obklady stien, rohová dlaždice a tvarované dlaždice na vytvorenie poličky a rímsy.

Štruktúra dlaždice sú hladké a plastický, povrch - presklené (majolika) a terakota. Najčastejším typom je majolika hladké dlaždice s tlačené obrázky.

Rozdiel dlaždice keramické dlaždice je k dispozícii vo vnútri poľa otvoriť rímsu - tzv. rumpoy. Pomocou rumpoy dlaždice sú pripojené k revetted povrchu, poskytuje teplo skladovanie a vysokej kvality prenosu tepla.

Rumpoy dlaždice

Rumpoy dlaždice

Prosím, rešpektovať! Hmotnosť dlaždice je oveľa väčšia, ako hmotnosť keramická dlažba, preto Základom krb, ktorý máte v pláne revet dlažba by mala byť vhodné. Okrem toho, technológia, ktorým dlaždice vyžaduje znížiť ich počet bol tiež založený na základoch, tak pri navrhovaní krb, zvážte to.

Self-murované ohnisko dlaždice ťažké, ale možné. Ale aj ak chcete vyhľadať pomoc od ponikev profesionálne, znalosť základov technológie sa potýka s krbom, dlažba a omietky pece Všeobecne vás nebudú zasahovať.

Pred ktorým dlaždice z jednej strany povinné'nevyhnutne zoradené, ako niektoré chyby v tieni. Tmavšie dlaždice uvedené na spodnej časti krbu.

Všetky dlaždice sú založené na veľkosti, odreže prebytočnú hrany. Toto môže byť vykonané ako v tradičným spôsobom - s oceľové pásy, a s brúsky. Úseky vybavené dlaždice leštené diamond kruhu (môžete použiť rovnaký brúska)

Na povrch krb doska je pripojený oceľového drôtu. Riadky dlaždíc (vertikálne a horizontálne) s'sú pripojené ploché ocele popruhy.

Pre upevnenie pomocou barly - kusy oceľový drôt s priemerom asi 5 mm, ktoré sa vkladajú do otvorov rumpoy.

Urob to takto:

  • Pred inštaláciou do polovice naplniť runoy dlaždice s zmesi hliny riešenie a rozbité tehly (pomocou kmeňových červená tehla). Rovnaké riešenie, a nie vápna omietka sa používa na vyplnenie priestoru medzi riadkami väzňov dlaždice.
  • Po tom, v otvory rumpoy vložili barlu. Až do polovice barly Voľba'Yasuo m'oceľový drôt druhý koniec, ktorý je zakotvený vo šve murovanom krbe.
  • Vyplňte rumpy až po okraj s hlinou riešenie s tehla troskách.
  • Položené dlaždice na správnom mieste, pevne pritlačí jeho a položiť oceľový drôt, ktorý vedie z barlu v šev medzi tehly.

    Schéma smerom dlaždice

    Schéma smerom dlaždice

  • Počet nainštalovaných preto dlaždice uzavreté medzi kovové prúty alebo drôty.

Ako môžete vidieť, technológie sa potýka s krbom, dlažba má veľa nuáns. Pridáva ďalšie zložitosti a vysoké náklady na dlaždice je "pracovať" bez osobitných nákladov, je nádej na úspech.

Ale krbom a môžu byť maľované špeciálne tepelne-odolné farby, alebo dokončiť s dekoratívne omietky s rukami.

A ak sa rozhodnete, aby sa zapojili do čelí, krbové obklady, odporúčame vám nebude ponáhľať, a dozvedieť sa, ako obstoyatel všetky sú k dispozícii na tento problém odporúčania.

Neglazované dlaždice a kameniny, ktoré nie sú len odpoveď na otázku "ako vyzdobiť komín? ". V každom prípade, konečný výsledok závisí len a len na vašej predstavivosti a svoju zručnosť.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика