среда, 30 апреля 2014 г.

Príprava pre inštaláciu a inštaláciou dvere 2011-09-19 11:54:27

Výstavby a rekonštrukcie.

Príprava pre inštaláciu a inštalácia dverí
2011-09-19 11:54:27


Jedným z najdôležitejších prvkov v opravu bytu je inštalácia interroom a vchodové dvere. Vstupné dvere chráni domov z nechcených hostí, a interiérové dvere poskytujú komfort a zdieľať izbu. Pred montážou dverí je potrebné v prvom rade zistiť až múr okolo dverí na zvislej polohe. To možno vykonať ľahko pomocou úrovni. Ak nie je dokonalý zvislých stien, musia byť vyvážený, ako v prípade inštalácie dverí na drsné steny prípadnému narušeniu krídla dverí. Po stenách sú uznané ako vyhovujúce, musíte zmerať výšku a šírku otvoru. Toto je robené s cieľom poskytnúť potrebnú vzdialenosť medzi rám dverí a steny na úrovni o 10 až 15 mm.

Správny výpočet veľkosti dvere, okno a plátno zabezpečiť normálne fungovanie dverí. Ak veľkosť otvoru bude viac ako budete potrebovať, to bude vstupné dvere nie sú husté. Znížiť rozdiel je zvyčajne použité rezivo, s ktorými je medzera je podaná na požadovanú hodnotu. Preto je potrebné vziať do úvahy možnosť rekonštrukcie podláh, Príprava pre inštaláciu a inštalácia dverí ako pre niektoré coverages vyžaduje trochu väčšie medzery pod dverami. Ak chcete nainštalovať interiérové dvere, ako vchod, je potrebné vziať do úvahy aj ich dizajn. Nedávno, vo väčšine prípadov dať masívne kovové dvere, ktoré minimalizujú možnosť neoprávneného prieniku. Ale to je potrebné pre správnu inštaláciu dverí handričkou. V stenách pre-fit vybavenie, ktoré je potom zvárané na rám. To vám umožňuje spoľahlivo chránia dvere z zraziť z rám dverí.

Po príprave dverách zase nasleduje príprava zárubeň. Spôsob, ako s'jednota dvere, okno, závisí od typu. V klasickej verzii rám dverí je obdĺžnikový vzhľad. Pre taký druh boxy zvyčajne vybrať najjednoduchší spôsob, ako'jednoty: horné priečky budúcnosti boxy sú uložené na koncoch bočné nosiče. V niektorých prípadoch sa vykonáva odstránenie malá časť skrine otbelivanie. To má zabezpečiť, že na konci tvár lietadlo bolo umiestnené kolmo na vnútornom povrchu regály. Ak toto políčko nie je už také usporiadanie, žiadne zmeny je potrebné urobiť.

Príprava pre inštaláciu a inštalácia dverí
Ale ako klasicky voľby boli používané zriedkavejšie, ich zmena nastala v priebehu komplexné tvarované profily, dvere, okná. Spájacie prvky niektoré typy zložených polí pomocou fúzov s'jednoty. To znamená, že končí spojovacie prvky musia byť melódie podľa rohu 450. Ak je toto políčko má takáto bola pitie, inštalácia dverí je nutné začať s podaním regály.

Odborníci odporúčajú venovať pozornosť dĺžka časti zárubeň. Dĺžka a šírka krídla dverí by mala zodpovedať veľkosti poľa. Musíte mať však malá medzera. Ak je medzera je malé, potom chcete plátok. Proces plátok treba pristupovať veľmi opatrne, pretože v prípade veľmi veľkých plátok fix box alebo plátno je takmer nemožné. Rez by mal byť vykonané minimálne vzdialenosti od okraja poľa, ako v prípade nepresnosti, alebo chyby bol druhý čase držať rez a nasmerujte lietadlo. Niekedy dvere, okno je dodávané s vloženej tesniace prvky. V tomto prípade, rez by mal byť predložený po odstránení tesnením.

Príprava pre inštaláciu a inštalácia dverí
Po príprave rám dverí by sa mali zamerať na bočnom paneli na hardvér. Zámku a závesov dverí sú zvyčajne nainštalované na dvere, umiestnené vodorovne. Pod dverami by mali byť stanovené obloženie, a dali Polystyrénu alebo kartónové listy. Takto sa môžete vyhnúť BM'latinskej alebo poškodená vrstva laku alebo farby pokrýva povrch dverí. Predné a zámok štrajk, rovnako ako mapy slučky musia byť umiestnené presne úrovne s povrchom. Všetky armatúry by mali dostať do príslušných zásuviek bez medzier. Niekedy povolené medzery, nepresiahne jeden milimeter. Po inštalácii prvého prvky z najväčších nedostatkov je možné hovoriť o profesionálne kvality majstra. Žiadne medzery medzi povrchom box a kartu slučky možno dosiahnuť prostredníctvom dláto, nôž a kladivo. Samozrejme, je to lepšie pre tieto účely používať elektrický mlyn, ale jeho neprítomnosť je ideálny vyššie uvedených nástrojov.

Pomocou nástrojov vyberie. Rozsah pôsobnosti táto vzorka musí presne kontúry vložený prvok. Podľa niektorých odborníkov, ručné bočný panel poskytuje presnejšie výsledky ako mechanické. Môžu existovať určité ťažkosti s rámček dielov s zaoblené časti, a tým menej viac ťažké presne vykonať rez. Z tohto dôvodu, podrobnosti o obdĺžnikové formy, zvyčajne rez po ruke, a pre časti so zaoblenými časti perfektné mechanické box. Tiež, môžu nastať problémy s bočnom paneli kovaní v rám dverí, MDF, maľované na automobilovú techniku. V tomto prípade z šok dláta farby na priľahlých lokalít môžu peel off, tak to je veľmi ťažké urobiť presné hranice. V takýchto prípadoch je lepšie použiť elektrický mlyn.

Po vzoriek pod slučkou sa vykonáva, a mapy slučky v nich pevné skrutky, dali zostal časti slučky. Ak je aplikovaný na hornej prednej časti poľa, ktorý označil pozíciu pántov. Potom zopakujte celý proces popísaný kravatu, ale nie je na dvere, a na stojane. Treba poznamenať, že v tomto procese sa vzťahuje len na veľmi hodinu box, namiesto toho, aby ho všetky. Ak Ste si zakúpili už zhromaždené box, je lepšie pochopiť, pretože je to oveľa pohodlnejšie pracovať s jedným popruhom, s celou box. A tým sa zvyšuje pravdepodobnosť presnosti vykonávania práce na vsadenie príslušenstvo. Potom v krídla dverí sú perá, a baranov zámku.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика