среда, 30 апреля 2014 г.

Suché omietky 2007-02-20 14:26:51

Výstavby a rekonštrukcie.

Suché omietky
2007-02-20 14:26:51

náš čas v výstavbu nových budov, tam sú všetky potrebné na ich ochranu pred vlhkosťou. V náš čas v výstavbu nových budov, tam sú všetky potrebné na ich ochranu pred vlhkosťou. Ale so starým Nadácie, najmä s pam'historické pamiatky architektúry, situácia je oveľa zložitejšia. V takýchto situáciách, používať špeciálne "suchá", alebo sanitácie omietky. Ich ďalšie výhodou je možnosť sušenie steny bez mechanických účinkov.

Vzhľadom na vysokú pórovitosť suché omietky majú povrchovú odparovania na desať a viac, - krát viac, než je nominálna, funkcia je vysoká priepustnosť pre vodné pary, veľké množstvo času, ale mal kapilárnej kapacity absorpcie, takže vlhkosti z podkladu môže preniknúť cez substrát len vo forme vodnej pary. Je rýchlosť odparovania vody cez omietka je podstatne vyššia ako jeho prijatia od základov. Tento odparovania je vo vnútri omietky vrstvu a omietnuté povrch je suchý, solenie nie kazia vzhľad náteru a nie ničí omietky. Špeciálne aditíva znižujú prenikanie vlhkosti z dažďa a rosy.

Tento obnova omietky - materiál, z high-tech a donedávna neboli uplatnené. V petrohrade si môžete kúpiť v dvoch hlavných dodávateľov, špecializujúca sa na hydroizolačné materiály, - zástupca office EPASIT GmbH (Nemecko) a zástupca office Index SpA (Taliansko).

Spoločné princípy činnosti omietky definuje spoločné a technológie ich použitia. Odstránenie starej omietky na vzdialenosti 1 meter od miest poškodené vlhkosti a soli. Ak chcete odstrániť stopy farby, bitúmen, prach ocele kefu alebo stlačený vzduch. Čisté švy, 2 cm do hĺbky. Povodie naplniť riešenie s tehla strúhanke a nízke cementu obsahu. Umývanie povrchu s vodou pod tlakom. Ak spojka je efflorescence, zvládnuť jeho vodu-odpudzujúce agent. Uplatňovať vrstvou cementovej malty s prísadami na zlepšenie priľnavosti. Potom urobiť prestávku, pred jeho spevnenie.

Uplatňovať odvodnenie omietky jednu alebo viac vrstiev s celkovou hrúbkou asi 2 cm na technológie sadry funguje. Spoje základe rôznych materiálov a iné kritické oblasti na posilnenie posilnenie sklenené vlákna oka. Čerstvo nanesené omietka na ochranu pred mrazom a praskaniu. Maľovať alebo kryt dokončovacie omietky s vysokou para priepustnosť.

ZDROJ: "Budovanie store"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика