среда, 30 апреля 2014 г.

Funkcie inštalácie klimatizácia 2011-03-23 12:55:04

Výstavby a rekonštrukcie.

Funkcie inštalácie klimatizácia
2011-03-23 12:55:04


Všetko, čo potrebujete vedieť o funkciách inštalácie klimatizačných?


Montáž klimatizácie v byte alebo v súkromnom dome, kde už dokončená rekonštrukcia, reformácie a ľudia žijú, sa vykonáva ihneď. Toto sa nazýva plnú inštaláciu. Tiež prísť a úrady, priemyselné a obchodné budovy, obchody, kaviarne, bary, kde workflow nemôže byť zastavená na dlhú dobu. Proces plná inštalácia sa spustí po doručení klimatizácia a často trvá niekoľko hodín. Ak sú ťažkosti, ktoré zahŕňajú dlhú trať chladiaceho média, ťažkosti pri prekonávaní stropov, deliacich stien medzi miestnosťami, ako aj sťažený prístup k vonkajšej jednotky, môže sa stať, že pre plnú inštaláciu môže trvať niekoľko dní. Ale v každom prípade, je to najrýchlejší spôsob inštalácie klimatizáciu. Veľmi jednoduchá inštalácia štandardných delené systémy a okenné klimatizačné zariadenia a mobilné klimatizačné zariadenia, ktoré nevyžadujú špeciálne zariadenia a špeciálne zručnosti


Ak chcete, aby sa inštalácia tohto zariadenia v miestnosti, ktorá je len v štádiu opráv a jeho steny, stropy a podlahy nie sú omietnuté a zdravotechnika nie je nastavený, bude racionálne vykonávať klimatizácia inštalácie v dvoch fázach. To umožní umiestniť všetky komunikácie false stropov alebo stien len pri vykonávaní týchto činností bez rušivých ktokoľvek. To v žiadnom prípade bude mať vplyv na vzhľad priestorov, pretože jeho dokončovacie nie je dokončená.

Často trase chladivo ležal v stroebe, šírke a hĺbke, ktoré je 6 pozri Špecialisti na montáž klimatizačných rez na chase v súlade s požiadavkami inštalácie. Potom komunikácie zásobníka v chase, po ktorých pracovníci sú zapojení v oprave priestorov, immure jej, pričom konce rúry, kde budete inštalovať vnútorné jednotky klimatizácie. Po ukončení dokončovacie práce, pri stene je teraz pripravený na inštaláciu do vnútorného bloku rúrky, takže je úplne zatvorí. Súčasne pripojenie komunikácie na vonkajšej jednotky. Teraz môžete spustiť systém v testovacom režime. Ak je všetko v poriadku, preto, inštalácia klimatizácie, dokončená a je pripravené na ďalšie fungovanie.


Avšak, každý z popísané metódy inštalácie má svoje výhody a nevýhody. Výhody inštalácie klimatizácia vo dvoch etapách, sú relatívne najlepšiu kvalitu a čistotu. Ukazuje sa, že visí na stene tesne mimo bloku, a všetky trubky a drôty skryté v plastovej skrinke. Tak, že prístroj vyzerá oveľa opatrnejšie. Skončenie odvodnenie je možné dať do kanalizačného systému, nie na ulici, ktorá je typická pre plnú inštaláciu. Takéto rozhodnutie umožňuje používať klimatizáciu, v zime, ako drenáž bude pred mrazom. V stroebe hosting rúrky chladiaceho média, vzduch je dodávaný a výživy, kábel zobrazí na samostatný stroj. To je bezpečnejšie ako jednoducho kábel sieťový zástrčku, ktorá sa pripája do zásuvky elektrickej siete. Týmto spôsobom sa pripájate vzduch s nízkou a priemerný výkon, s plnú inštaláciu. Ale inštalácia v dvoch fázach, má svoje nevýhody. Z rúrky chladiaceho média sú zamurovaná v stene na pomerne dlhú dobu. Oni sú veľmi citlivé a môžu byť poškodené klince, skrutky a iné problémy, ktoré sa používajú počas vykonávania opravy a stavebné práce. Takže ak náhodne poškodiť trati sa musieť rozbiť stenu. To isté platí do haly medené rúrky v mieste, kde sa vyjsť zo steny. Nekompetentné pracovníci môžu minimalizovať ho na stranu, takže wallpapering alebo omietky stien. Ak trubice je opustené, nie je vhodný pre pripojenie k klimatizácia a je potrebné zvýšiť spájkovanie. Toto je veľmi jemná práca, ktorá je docela drahé. A ešte. Sumarizáciou montéri z PVC rúr, ktorá združuje chladiaceho média, sa vykonávať iba na mieste, kde sa tam budú zvedené do kanalizácie. Ich úloha je dokončená a v súčasnosti sa práce prijaté Builder, ktorý je pripojený prijímač do sifónu vaňa alebo umývadlo, ak budete inštalovať túto klampiarske práce. Ak tak neurobí v čase, trubice môže byť na sadrokartónové alebo zamurovaná v stene, ktoré môžu mať za následok malé povodňových po spustení klimatizácia. Povinné'povinné stav táto inštalácia je prítomnosť sifón, voda ventilom pre odvodnenie. Je to preto, lebo počas prevádzky na vnútornej jednotke ventilátora vonia kanalizácie bude ťahať do miestnosti, ale nie je to veľmi pekné.


A najdôležitejšie je, keď si zvoliť typ inštalácie, ako aj všetky typy'záležitostiach povinné'uistite sa, že sa poraďte s odborníkom. To môže byť Manažér spoločnosti od ktorého ste zariadenie zakúpili, alebo predstaviteľ spoločnosti, ktorá bude vykonávať zariadenia. On môže o'objektívne posúdiť všetky možnosti a ponúknuť vám optimálne.

Najlepšia ponuka: predám klimatizácia Kyjeve nainštalovať


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика