среда, 30 апреля 2014 г.

Druhy a použitie presklené dvere 2011-08-31 12:20:52

Výstavby a rekonštrukcie.

Druhy a použitie presklené dvere
2011-08-31 12:20:52


Jeden z najviac aktuálnych materiálov používaných pre interné poskytnutie priestorov, a tiež pre dekorácie dverí, priečky a nábytok je sklo. Presklené dvere opticky zvýšiť svoju izbu, dávať to zvláštne štýl a robiť to ľahšie. Takéto dvere sa perfektne dopĺňajú celý inter'jer priestoroch.

Sklo krásne, praktické a veľmi rôznorodé, a niektoré druhy dokonca ani žiaruvzdorné a odolné voči opotrebovaniu. V závislosti na vašej fantázii, môžete plne presklené dvere, a môžete len malá časť.

Dvere so sklom vložky sú rozdelené podľa ich štruktúry a funkcie na sklopné, posuvné, dvojitý alebo jeden, môžu byť špecializované skla a dekoratívne.

Pre obytné apartmány v meste, v hoteloch a vidieckych domov je ideálny dekoratívne presklené dvere na výrobu, ktoré používajú rôzne sklo: matné, údená, jednofarebný alebo vzorovaný. Počas výroby takéto okuliare sú rôzne technológie spracovania: imitácie farebné sklo, maľba, melirovanie, sandblasting, pacerone a podobne. Vďaka aspekt brúsenie skla okraji ošetrené špeciálnym spôsobom, ktorý pozostáva zo 4 fáz: hrubé mletie, čisté brúsenie, pre-leštenie a leštenie. Tento aspekt brúsenie často podrobené pravidelným transparentné plochých skiel.

Druhy a použitie presklené dvere
Na liečbu a zmiernenie zakrivené prvky vitráže, použite malavko sklo, ktoré je horúce, tvarovanie skla. Sklenené vložky môže mať rôzne formy, od pravouholníka nezvyčajné zakrivené siluetu. Najčastejšie nosné konštrukcie ako dekoratívne sklenené dvere sú vyrobené z drevotriesky alebo stromy'drevené dvere.

Dvere, zasklenie môže nielen vyzdobiť váš domov, ale tiež sa stal hasiace prostriedky. Takéto sklo sa najčastejšie inštalované v halách, kanceláriách, núdzových východov alebo na chodbách, pretože môžu vydržať do 60 minút. Sami požiarne dvere vyrobené z hliníka a ocele s žiaruvzdorné výplň.
Pred objednaním dvere, budem definovať spôsob, ako otvoriť, a veľkosť dvere, potom veľmi starostlivo skontrolujte, či vaše vybrané dvere na posúdenie jeho kvality. Zvážiť, ako bude miešať tieto dvere v spoločných inter'jer priestoroch.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика