среда, 30 апреля 2014 г.

Nezávislé prenos otváranie dverí do tehlovej steny 2011-09-02 16:09:24

Výstavby a rekonštrukcie.

Nezávislé prenos otváranie dverí do tehlovej steny
2011-09-02 16:09:24


Niekedy s'je potrebné, aby sa prenos dverách v jednej ceste alebo iný vnútorných stien. Spravidla, ako proces-kompatibilita'spojené s okamžité zmeny v vnútorná konštrukcia objektu alebo so zmenami v inter'Yeri tento alebo tento byt.

Po prvé, mali by sme povedať, že nové stromy'Jan interiérové dvere nie je potrebné, malo by byť nariadené len po bude pripravená nová dverách. Ak chcete tak urobiť len z dôvodu, že veľkosť tohto nové otvory pre dvere, z rôznych dôvodov, môže byť iná ako veľkosť z už zakúpili dvere, a to v poradí, poskytne ďalšie opravy náklady s príslušnými funguje na montáž váš nový vchod do veľkosti kúpil pred dvere.

Ale ak si jednoducho nemajú takúto možnosť, alebo dokonca dverí ešte pripravený, potom všetky práce musia byť vykonávané v súlade s extrémne opatrní meranie veľkosti a rozmery. Nezávislé prenos otváranie dverí do tehlovej steny
Po prvé, musíme poznamenať, že na vykonávanie prác na vytvorenie nových dverách potrebovať nejaké nástroje:

- Videl, uhlovú brúsku s mimoriadnym disk určený pre prevádzku v kamennej
Úroveň
- Ceruzka
- Ruleta
- Skrutkovač, dláto a kladivo.

Pred začiatkom práce by tiež mali odrezať elektriny na odstránenie bezprostredného miesto práce všetky rozvody, ktoré pravdepodobne môžu byť umiestnené, ako aj vypínače a zásuvky.

Po tom všetkom by ste mali začať kreslenie obrys nové dvere. Ak to chcete urobiť, pomocou konštrukcie fixkou alebo ceruzkou, úroveň a zvisle, použite dve strany steny accertati obrysy budúcnosti otvory. Po načrtnúť, čo urobil, môžete začať vysekávanie časti steny s brúsky. Tento proces, mimochodom, je zvykom robiť priamo s oboch stranách steny. Avšak nezabudnite si tiež znížiť späť oblasti na oboch stranách, tak, ako on má stále relatívne vysoká hmotnosť.

Po dverách bude rez, musíte nainštalovať prepojku na naloženie s dverami, jamb hviezdičkou. Táto záťaž, mimochodom, môže'objavovať v dôsledku tlaku, ktorou sa na jej hornej časti, čo môže viesť nielen k poškodeniu samotných dverí, ale aj na riziko kolapsu celého časti steny.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика