среда, 30 апреля 2014 г.

Vzduchu v miestnosti-kondicionéry split systém výrobcov 2011-03-23 12:48:42

Výstavby a rekonštrukcie.

Vzduchu v miestnosti-kondicionéry split systém výrobcov
2011-03-23 12:48:42


Na trh klimatizácia je možné prideliť nasledujúce účastníkov:


- Japonská spoločnosť Daikin tri-ročnú záruku na svoje výrobky. Táto pokuta Japonská technika. Domov vzduchu-kondicionéry, vyrobené touto spoločnosťou, majú najmodernejšie a high-tech dizajn. Systém klimatizácie Daikin obsadiť vedúcu pozíciu na svetovom trhu vďaka rýchlej reakcie spoločnosti na meniace sa potreby spotrebiteľov. Spoločnosť má vo svojom zložení osobné vývojovej základne, vďaka ktorému je možné vyrábať systém klimatizácie, prispôsobený podľa zvláštnosti Európske a ruské trhy. Klimatizácia, vydané spoločnosťou daikin, prvé dostali Európskej kvality CE certifikát pre celý sortiment výrobkov. Každoročne spoločnosť daikin produkuje asi 2, 5 miliónov kusov klimatizačných jednotiek.


Spoločnosť fujitsu General aj Japonci. Podľa štatistík, každý šiesty klimatizácia, kúpené v Japonsku, vyrobené v tejto spoločnosti. Na trhu Ruska Všeobecné prezentuje svoje stroje pre viac ako desať rokov, a domácich spotrebiteľov sú posudzované podľa vlastných naozaj miloval. Tieto kondicionéry sú na miesto v byte alebo dome, ako v obrovskom office. Všetky pochybnosti o kvalite rozptýliť tri-ročná záruka, širokú škálu funkcií a množstvo modelov.

- Klimatizácia Mitsubishi Heavy sú tiež vyrábané v Japonsku a garantované na tri roky. História spoločnosti sa začína v ďalekej 1884, a výrobu klimatizačných jednotiek sa začala v roku 1948. Tieto kondicionéry prešli skúškou času, ich kvalita je v závideniahodnej vytrvalosť. Spoločnosť mitsubishi heavy je jedným zo svetových lídrov vo výrobe vozidiel a vybavenie priemyselné a domáce účely.


- Japonská spoločnosť Toshiba je prvý na svete začala výroba split-systém. Stalo sa to v roku 1961. 1968 označené spoločnosti prvého vydania v Japonsku rotačný kompresor. A v roku 1981, Toshiba vydala invertor technológia. Záruka na výrobok - 3 rokov.

- Spoločnosť CHOFU je aj Japonci a záruku na ich klimatizačné zariadenia 3 rokov.


Kórejský klimatizácia, vyrábaný spoločnosťou Hyundai, má 2 ročnú záruku. Montáž je realizovaná výhradne v Kórei priamo v závode. Je charakteristický vysokým stupňom spoľahlivosti, takže solídne tempo rozširuje svoju prítomnosť na trhu klimatických zariadení.

Kórejský klimatizačné zariadenia Samsung majú iba ročnú záruku. Spoločnosť sa zaoberá výrobou vzduchu-v usa od roku 1980. Sú jednoduché v prevádzke, je vyrobený s využitím najnovších technológií čistenia vzduchu, majú štýlový a kompaktný dizajn.


- Klimatizácia, výroba kórejská spoločnosť Lg, majú ročnú záruku. Spoločnosť bola založená v roku 1960. Potom to bolo označiť GoldStar. 1969 označené za spoločnosť od začiatku výroby je klimatizácia. Teraz kondicionéry LG obsadiť 19, 7% trhu klimatických systémov, že je takmer každý s'piaty zakúpili klimatizácia vo svete vyrobený spoločnosťou LG.

- Japonský kondicionéry Hitachi majú 3 roky záruka. Táto spoločnosť je hlavný výrobca HVAC zariadenia. Jeho továrne sú v Číne, Malajzii a niektorých iných krajinách.

- Vzduchu-kondicionéry vyrába Japonská spoločnosť Sharp záruka pracovať tri roky. Spoločnosť sa zaoberá výrobou kancelárskych a domácich elektroniky a informačných systémov a elektronických komponentov. Produkty spoločnosti stelesňuje harmonické spojenie vysokej kvality a mierne ceny. Spoločnosť má jedinečné vlastnosti, ktoré sa stali prvky z jej úspechu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика