среда, 30 апреля 2014 г.

Voda-repelenty 2007-02-20 14:25:39

Výstavby a rekonštrukcie.

Voda-repelenty
2007-02-20 14:25:39

v tradičné stavebné techniky proti vlhkosti uplatňovať vetranie, izolačné vrstvy laku. P tradičné stavebné techniky proti vlhkosti uplatňovať vetranie, izolačné vrstvy laku. Avšak, v dnešnej dobe, rozvoj vedy majú dovolené vytvárať látok, ktoré chcete zmeniť podstatu pôsobenia vlhkosti materiálov - tzv. vody-repelenty. Aby hydrophobic materiál prostriedky na zabezpečenie účinok Nesmachny vody, ktorá bude roll nadol z povrchu, "ako voda na kačica".

Hydrophobization - proces prebieha na molekulárnej úrovni a vytvára úplne nové možnosti. Bez značných nákladov zabraňuje procesy ničenie a znečisťovanie životného prostredia, efflorescence, atď., Znižuje spotrebu farby a impregnovanie materiálov, čo výrazne znižuje deštruktívny vplyv kyseliny, zvýšená mobilita a flexibilita betónu, malty, omietky zmesi, protipožiarnych a antiseptirujut sklady stávajú odolné proti poveternostným vplyvom, a náterové farby, laky, vodou riediteľné lepidlá stať hydrofóbne.

So zavedením moderných vodu-odpudzujúce agent v mált a betónov, ktoré sú aplikované na streche na vrchole tesnenie, znížené požiadavky na m', ktoré strechy. Teda, hydrophobization znižuje zložitosť, zjednodušenie a zrýchlenie práce, odmietnuť niektoré zložité a nákladné opatrenia pre hydroizoláciu. Ich kvalitné spracovanie materiálov uchovávať najmenej po dobu 10 rokov na povrchovú úpravu (a podľa nepriamych údajov, a to až do 30 rokov), s o'objemnú rovnaké (hlboké impregnácia) - počas celej životnosti stavebných konštrukcií, výrobkov.

Prvý vody-repelenty s'objavil sa v konštrukcii asi pred 40 rokmi. Toto je silikónové kvapaliny typ NGL-94 (Palchikova kvapaliny), NGL-10 (etelaat sodný), NGL-11 (Melson sodný). Nevýhody: NGL-10, NGL-11 - nízka efektívnosť a pozharobezopasnost, NGL-94 - potreba používaní organických rozpúšťadiel alebo nutnosť príprava emulzií s obmedzené obdobie platnosti. Tieto kvapaliny už zmizol s výstavbou trhu, sú teraz v zložení novej generácie domáci a dovoz výroba.


Všeobecné pravidlá pre používanie

Chránené povrch dôkladne očistiť od prachu, nečistôt, zblízka chyby a praskliny. Stopy mastnotu a olejové škvrny umývanie rozpúšťadla. Peeling materiálov, voľné omietku odstrániť, ak je to potrebné na omietky nanovo.

Dôkladne premiešajte zloženie, dať na povrch štetcom, valčekom alebo striekacou zastaviť vstrebáva (Lesk). Stavebné práce by mali byť vykonávané na pozitívne teploty. Načasovanie hydrofóbny efekt závisí od podmienok a materiálov a je od 20 minút do 24 hodín (jeho funkcia - úplné ukončenie príjem vody, voda sa valí dole bez stopy). Pred koncom procesu povrchu úkryt pred dažďom a snehom.

ZDROJ: "Budovanie store"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика