среда, 30 апреля 2014 г.

Nábytok rukách 2009-11-10 15:57:31

Výstavby a rekonštrukcie.

Nábytok rukách
2009-11-10 15:57:31

V našej quick time, tento druh činnosti ako je výroba nábytku vlastnými rukami je veľký luxus. Tak liečiť táto udalosť by sa pokojne, úmyselne, bez zhonu.

Je žiaduce, aby ste mohli pracovať v dobre vetranom a priestranné izby s dobrým osvetlením. Bezpečnosť - po prvé. Vezmite kus papiera a na ňom zobrazený kresby (technické kreslenie vašej práce), berúc do úvahy všetky vaše požiadavky. V tejto fáze vypočítať príslušenstvo (kľučky, háčiky, závesy, držiaky na poháre, držiaky, poter, alebo rohy), Potom môžete dokonca znížiť plnej veľkosti vzory.
Písací stôl s rukami

Potom vyberte materiálov (v súčasnosti v prebytok), prijať peniaze, dobre, potom produktu bude posledný a skvelé-vnúčatá. Vezmite normálne strom, ako materiály z drevených vlákien dosky nie sú zvyčajne vysoko kvalitné a krátky-žíl, v dôsledku hygroscopicity, napriek tomu, film a plastový kryt. Teraz nájsť voliteľne, všetky, preto náklady a čas, v tejto fáze by mal byť sekundárne úvahy. DIY
Viac info, ako urobiť stoličky s rukami.
Pílenie (lepšie elektrické fretsaw a hrúbkou viac ako 10 mm. Parkety kotúčové píly, ručné náradie vyžadujú zručnosti). Po tom, čo sme prejsť kusy stredne šmirgľový papier alebo rašpľa. Zbierať lepšie na špeciálny nábytok, poter oblastiach a v priebehu času na seba a celá budova sa rozložiť až do úplného zničenia. Pred vŕtanie otvorov výhybkách a kravatu starostlivo označte otvory.

stoličky s rukami
Viac informácií ako vyrobiť posteľ s jej ruky.

Najlepšie je položiť návrhu na podlahe. Vŕtacie by mal byť malý, pohodlne a bez bije na hriadeľ pre vŕtanie veľkých otvorov, po prvé, prejdite cez menšie priemer vrtáka, na strednú rýchlosť. Po Montáži, môže byť pokrytý náterom požadovanú farbu a vôňu. Ja osobne preferujem škvrny a laky, po niekoľkých tenkých vrstiev a dobré leštenie nábytku je jedinečný a trvanlivé (hlavná pozorne si prečítajte pokyny o bankách). Hlavná vec je, nie poponáhľať, pretože je to vaša práca, aby si dal svoju dušu.
ZDROJ: http://www. stroymart. com. ua/

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика