среда, 30 апреля 2014 г.

Obklad: izolované steny dokončovacie materiál

Obklad: izolované steny dokončovacie materiál


 Obklad: izolované steny dokončovacie materiál Vďaka zvláštnosti inštalácie obklady s vlastníkmi súkromných domoch s'dodatočné možnosť izolácia budovy. Tento postup môže byť realizované viacerými spôsobmi, s ktorými sme sa teraz chystá učiť sa. Už vo fáze inštalácie prepravky môžete premýšľať o spôsob ohrevu môžete použiť na vaše druhu stavby, a tiež o aký typ izolácia by mali byť použité. V zariadení izolácie je potrebné sledovať, nie je v rozpore podmienky pre optimálne inštalácie vlečky.

Rozpočet možnosť izolácie stien bude pomocou roll materiálov. Sú namontované na stenu s lepidlom. Hrúbka valcované materiály sa pohybuje od 3 do 20 mm, takže si môžete vybrať tú najlepšiu možnosť. Prepravka pre inštaláciu siding je namontovaný priamo na vrchole, z valcovaných materiálov. Tento spôsob izolácie je dobré, pretože to nestojí. Ale nemôžeme povedať, že tepelná izolácia bude na vrchole. Váš domov bude voľný od koncepty, ale nie viac.

Izolácia môže byť vykonané microcasea spôsobom. Ako tepelný izolant použitie, neohybné, polyuretán, polystyrén, minerálna vlna. Voľba materiálu závisí od hrúbky bruskov pre prepravky. Vybrané dosky je vložená medzi latovanie lat, raspravam nich. Hrúbka tyče by malo byť viac, hrúbka materiálu 2-5 nájdete na upevnenie izolácie použiť lepidlo, tmel alebo skrutky. Najbezpečnejšie je možnosť použiť špeciálne dištančné vinyl "huby". Spolu s izolácie stien vrstva je vŕtané s pomocou vŕtačky. Huba je vložený do otvoru. V súčasnosti pevný prvok vloží skrutku, ktorá nedovolí huby na jeseň zo steny.

Spoľahlivú metódu inštalácia ohrievača na cross-frame je považovaná odborníkmi, aby sa tie správne. Rámik pre inštaláciu horizontálne panely by mali byť umiestnené vodorovne. To je vložená materiálu ako vyššie opísaným spôsobom. Na výslednej vrstvy izolácie v rámci namontované druhý rám. Ale v tomto prípade, dosky musia byť inštalované aj vertikálne. V rámci plug ohrievač, ktorý je upevnený s lepidlom alebo huby. Táto možnosť izolácie budovy pred inštaláciou vlečka sa dá vyhnúť zbytočným studenej mosty. Druhá izolačná vrstva pokrýva švy a sekcie rámci prvej vrstvy. Ale pre realizáciu tohto variantu izolácie vyžaduje veľa materiálov, ktoré budú viesť k dodatočné náklady.

Iný spôsob inštalácie izolácia poskytuje pre uchytenie k stene zo stromov'drevené kusy barov. Ohrievač môže byť inštalované v jednej alebo dvoch vrstvách. V tých miestach, kde sa dosky zasahuje do inštalácie tepelných izolačných materiálov musí byť rez. Na upevnenie izolácie použitie lepidla a plesní. Po konečnú Montáž izolácie, líšt pre montáž panelov upevnite na stromy'drevené úlomky dosiek na stene. Používajú oceľové prepravky v tomto prípade izolácie.

Prípadne vyššie uvedených metód dom otepľovanie môže byť použitie polyuretánovej peny, ktorá je uložená na povrchu steny. Polyuretánovej zmesi s pomocou špeciálneho zariadenia sa dodávajú striekacou pištoľou pod vysokým tlakom. Stále na stenu, pena reaguje so vzduchom a zem a začne peny. Bez ohľadu na zložitosť steny, môžete použiť túto metódu, ktorá umožní vytvoriť na povrchu jednotnú vrstvu bez švov. Táto možnosť izolácie nevyžaduje inštaláciu parozábrana a windproof vrstvy. Polyuretán je pevne uchytený na stenu, povrch, tvorí pevná podlaha. Ale táto metóda sa zvyčajne vyjadrujú špecialistov, ktorí majú profesionálne vybavenie.

Obklad: vybrať izolácie

Hlavné požiadavky na izolácia pod obklady odolné a biologickej stability. Tepelný izolant musí vytvoriť pevný povrch, ktorý umožní, aby sa zabránilo vzhľad studenej mosty. Vlhkosť a páry by mali mať možnosť ísť na vzduchovej medzery v brnení, aby sa zabránilo kondenzácii. Často majitelia strediska na pomoc z minerálnej vlny a sklenenej vlny. Minerálna vlna je nebojí plesniam a hubám, bude to dodatočná ochrana proti hluku. Kovy, že kontakt s minerálnej vlny, nebojí materiálu. Pri výbere dosiek z minerálnej vlny by mali venovať pozornosť tuhosť materiálu, niektoré typy ohrievač špeciálne navrhnutý pre montáž v ráme, bez dodatočného upevnenia. Vzhľadom na flexibilné štruktúry, platne ľahko obeťou v rám pred montážou obklady, netvoria trhlín a medzier, prilieha na stenách rámu.

Pre druhý variant izolácie budovy pod obklad je lepšie použiť dvojité vrstva z minerálnej vlny. Bližšie na vonkajšej strane steny, je nainštalovaný hustá vrstva ako doska. M'vrstva umožní ohrievač na fit tesne na povrchu fasády. Táto možnosť je dôležité, ak nie je ostré hrany a otvory na stene. Ak používate tretia možnosť izolácie, je vhodné používať voľné typ minerálne dosky.

Pri výbere minerálnej vlny je pam'nezabudnite, vysoká para priepustnosť materiálu. Z boku domu, musíte nainštalovať parozábrana. Ak to chcete urobiť, môžete použiť papier alebo plastová fólia. Je možné na pokrytie stien s olejovou farbou. Obzvlášť relevantné parozábrana v domoch drôtený typu. Mimo nie je potrebné na pokrytie materiálu je hustá vrstva, ktorá by zabránila pár z izolácie. Vlečka je nevyhnutná, pretože špecifickosti inštalácie umožňuje vzduchovej medzery "prijať" páry, povrch z materiálu rýchlo suší v prípade potreby. Na omietnuté murivo a blokovať fasády sú zvyčajne aplikuje hydro-izolácie, zvyčajne používané olejové farby pred ktorým izolácie. Film použiť do podkrovia, izolácia a celé podkrovie, pivnica podlahy.

Po inštalácii, minerálne dosky rámu by mala byť pokrytá vietor-ochranné membrány. Vlhkosti z vonkajšej vrstvy nebudú schopné preniknúť cez stenu domu a izolácie, ale páry zdarma byť schopní ísť von z minerálnej vlny. Každý majiteľ rozhodne, nezávisle na tom, či pod obklad inštaláciu čelného skla. Toto rozhodnutie závisí od klimatických a geografických charakteristík polohy domu.

Doma izolácie by nemali strácať zo zreteľa, okná a dvere a otvory na účinnosť izolácie nebola znížená na nulu. Okno alebo dvere môžu byť v zahĺbenie pre multi-layer prevedeniach: 10-15 cm tepelná izolácia, 2-5 cm vzduchová medzera, 3-5 cm obklad siding. Toto okno môže byť problém v dome: strácame zdroj prirodzeného svetla, ako hlboko poloha do steny a znižuje množstvo svetlo do miestnosti. Okná a dvere môžu byť presunuté do zóny ohrevu počas opravy funguje. Ak je váš dom má samostatné bloky, vonkajšia jednotka môže byť presunutá, a interiér opustiť miesto. Takto sa môžete vyhnúť zbytočným nákladom na vnútorné opravy.

Na izoláciu svahu v prípade, ak okna zostáva na rovnakom mieste, použite materiál v hrúbke nie menej ako 5 pozri lepenie izolačného mastixu, môžete použiť huby. Ďalej môžete chrániť izolácie na svahoch. Ak to chcete urobiť, použite omietky na mriežke. V tomto prípade nemusíte namontovať obklad na svahoch úplne. Ale to je vhodné vybrať obklad siding svahoch počas montáž plastových Okien. Na omietnuté plochy a plastové mať rôzne koeficienty tepelnej rozťažnosti, to vedie k vzniku trhlín počas prevádzky svahoch, na ktoré sa vzťahuje s omietkou.

Zjazdovky na domácej izolácie je potrebné izolovať povinné'byť istí. Ak to nerobí, potom po inštalácii siding budovy prídete o 35% tepla na prevádzku budov. Hlavná časť teplo bude unikať cez neizolované svahoch okenných a dverných otvorov. Pod obklad môže byť omietnuté svahu, ale môžete nechať to bez spracovania, ako obklad bude dokonalé krytie. Medzi izoláciou na svahoch a obklady budú všetky rovnaké vzduchová medzera, ktorá zaisťuje správnu cirkuláciu vzduchu masy.

Prejsť na: Fasády → Siding

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика