среда, 30 апреля 2014 г.

Hydroizolácie, omietky 2007-02-20 14:24:42

Výstavby a rekonštrukcie.

Hydroizolácie, omietky
2007-02-20 14:24:42

tokatornike hydroizolácie uplatniť, ako pravidlo, štruktúrami naturgeschichte vibrácií a deformácie. W tokatornike hydroizolácie uplatniť, ako pravidlo, štruktúrami naturgeschichte vibrácií a deformácie. Výhody týchto povlakov: možnosť uplatnenia na nerovnom povrchu (murivo), jednoduchosť a pohodlie aplikácie, ekologickej čistoty, odolnosť, po použití akýchkoľvek dokončovacie podlaha je dlažba, kameň, omietky, farby.

Najstaršie hydroizolácie, omietky - hustá a tvrdá vrstva 2-3 mm čistý cement (cement test) bez výplne. Tento tzv. "zheleznenie", ktorý bol používaný naše dědovi a nadácií pod kabíny a v pivniciach. V budúcnosti, s'objavil cementovej malty s prídavkom tserezita, riešenia na tekuté sklo a okrem sodíka aluminate.

Tserezit emulzia vápna, olejová kyselina a okrová, síran z oxidu hlinitého a vody. Zatváranie tserezita mastné cementovej malty, za predpokladu, póry sú vyplnené, zvýšenie hustoty a vode odolnosť riešenie.

Riešenia pripravené na tekuté sklo, aj vodotesný, a ich rýchle nastavenie umožňuje, aby ležal na socalise trhliny.

Riešenia s sodíka aluminate sa tiež používa na utesnenie na socalise trhliny pre zariadenie nepremokavé omietky na mokrom povrchu betónu a muriva, ako aj vodotesný prístroj spriahadlami.

Dnes však použitie týchto technológií nie je veľmi populárny. V súčasnosti platí Všeobecné pravidlo, bol prechod do hotových suchých zmesí a kompozície, pripravené priemyselne podľa zložitého vzorca kvalitné komponenty.


Všeobecné vlastnosti

Hydroizolácie, omietky riešenia pozostávajú z minerálnych v'spojivá (zvyčajne cement, kamenivo a polymérne látky a minerálne doplnky. Určené pre výkon izolačné vrstvy v pivníc, základy, kúpeľne, sprchy a iných mokrých oblastiach, bazény, šachty, potrubia, strechy, balkóny, atď.,

Aplikovaný na vonkajšie a vnútorné povrchy stien a podláh, na suchý betón, cementové omietky, murivo všetkých druhov s vyplnené škáry (murivo s dutín v kĺboch by mali byť vopred omietnuté vrstva nie menej ako 10 mm). Poskytnúť odolný proti vode pri zachovaní priepustnosť pary. Dodávané vo forme suchých zmesí. Elastická zmes môže byť aplikovaná na rušnej dôvodov (napr., ţelezobetónových konštrukcií), kde je možnosť crack rastu.

Spoločnou podmienkou pre použitie riešenia je školenia dôvody. Riešenia by mali byť aplikované na pevný základ, bez prachu, špiny, vápna, oleje, tuky, odkalísk farieb. Shell a prehĺbenie by sa mali zosúladiť s cementovou maltou.

Suché zmesi zavrie voda presne podľa receptu a dôkladne premiešajte. Odporúča sa používať mixer. Teplota aplikácie je od +5 do +30 stupňov. C. V procese vytvrdzovania náter by mal byť chránené pred vysychaniu (veterná, solárna energia), zmrazenie dážď, pracovné zaťaženie. Náter by mal byť chránený pred poškodením (omietka, poter, alebo iným spôsobom). Zmes sa musí skladovať v originálnom balení, zabraňuje zamrznutiu tekuté zložky.

ZDROJ: "Budovanie store"

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика