вторник, 29 апреля 2014 г.

Dizajn záhrady so vlastných rúk

Dizajn záhrady so vlastných rúk

dizajn záhrady so vlastných rúk Vlastné dvore stanovuje obmedzenia na majiteľa: budete musieť starať o rastliny a sledovať stav územia. Ale len tu každý môže dosiahnuť ich potenciál a urobiť dizajn záhrady s rukami, bez pomoci odborníkov s krajinu dekorácie.

Mnohí veria, že dizajn stránok je najviac príjemná vec v krajine. Proces zlepšovania môže byť nekonečný, pretože rastliny vyžadujú neustálu starostlivosť, zavlažovanie a sadív, a dekoratívne predmety zastarané a sú zabudnuté.

Ak chcete odomknúť svoj tvorivý potenciál, aby Alpine slide alebo Rocard v strede dvore, zelené strechy vašej krajine domy, Nestle terasa zelená zloženie popínavé rastliny na pozemku, vždy nájdete niečo pre každého.

Okrem toho, garden design svojich rúk je dlhodobé zamestnanie. Niektoré rastliny kvitnú iba v priebehu niekoľkých rokov po výsadbe.

A ak chcete pestovať ovocie, záhrada, byť pripravený počkajte 10 rokov, kým v záhradke s'zobrazí sa najchutnejšie ovocie, a jeho oči budú môcť využiť svetlé list.

Zimná záhrada

záhradný dizajn svojich rúk

Zimná záhrada

Amatérski záhradkári sa sťažujú, že v našich klimatických, nemôžu plne uspokojiť ich chuť na starostlivosť o rastliny. V zime, na zemi je skryté pod hrubou vrstvou snehu a všade, kam sa pozriete, neuvidíte jednej zelenej listovej.

Dobrým riešením v tomto prípade by bolo vytvorenie zimnej záhrady.

Ak chcete začať, vytvoriť návrh dizajnu záhrady priamo u vás doma. Starať sa o izoláciu, inštalácia dvojité Okná a byť pripravený pre rozvoj a architektonické riešenia.

Nakreslite obrázok zimnej záhrady, ktorá vás tak dlho snívali, a krok za krokom, urobiť niekoľko vecí:

  1. Vytvoriť plán pre budúcnosť záhrade.
  2. Nakresliť dendroplan - umiestnenie rastlín.
  3. Rozvíjať inter'jer priestoroch.
  4. Starať sa o správne inžinierstvo tinning: inštalácia automatický zavlažovací systém, osvetlenie, klimatizácia a kúrenie.

Potom si môžete vytvoriť nový dizajn zimná záhrada. Tak, rastliny môžu byť vysadené v samostatných nádob, a vo veľkej kapacity kvetinové záhony.

Nezabudnite o umelé stavby - Kam'drevené útesy s vodopádmi a iné ozdoby. Oblúky, výklenkov a pilastry tiež pomôže diverzifikovať dizajn vašej zelenej oblasti.

Záhrady v Japonskom štýle

konštrukcia zimnej záhrady

Príjemné rozšírenie budovy

Pri výbere štýl pre vašu záhradu, mnoho ľudí sa tradične odvolanie na Japonské tému. Nie je jasné, čo presne je lov dizajn, Japonské záhrady, ale počet jeho fanúšikov sa neustále zvyšuje.

Hlavné komponenty na vybudovanie záhrady v Japonskom štýle je voda, kamene a zelené koruny stromov a kríkov. Navyše, v záhrade, môžete často nájsť most nad vodou, ktorá symbolizuje slnko.

Malé jazierko s kamene, na ktoré sa vzťahuje s moss podobné more, ktoré obmýva horách. Typické Japonské budovy, potiahnuté zakrivené dlaždice, predstavujú mraky. Toto je typickým prejavom krajinnej architektúry záhradný plot pre Japonsko.

Zvážte, najčastejšie v Japonskej záhradné rastliny:

  • Bambusové symbolizuje odpor;
  • Sakura je symbolom duchovnej krásy;
  • Lotos je znakom múdrosti;
  • Camellia - znamená varovanie.

Bohužiaľ, v našej bambusu pás nemôže existovať pod holým nebom, tak pre zimné musieť vytiahnuť na sude s týmto rastlín v dome na ochranu pred mrazom.

Okrem týchto rastlín, Japonci sú populárne kvitnúce stromy a kríky - rhododendron, Magnolia, a dekoratívne mozgov.

Medzi trvalky kvety sú poctený iris, chryzantémy a pivonky. Ak ste vzdelávania krajinná architektúra - Japonská záhrada, svetlá výška, ktoré sa musíte naučiť.

Vybavené rekreačnej oblasti

dizajn záhradné pavilóny

Zelená altánok

Ale späť k pozemku. Zimné prechádza a potrebujú miesto na oddych po dni na listy. Je čas na vytvorenie rekreačnej oblasti.

Skvelé miesto na relax po celodennej práci bude altánok.

Bez ohľadu na poveternostné podmienky, máte možnosť si vychutnať čerstvý vzduch a uniknúť z letných horúčav.

Tak, dizajnové záhradné pavilóny môžu byť rôzne: od budovy z dreva alebo kameňa, k normálnej rastlina.

Vyberte si z kovu, stromy'drevené, murované pavilóny rôznych tvarov a veľkostí, môže byť veľmi ťažké, ale vieme, že len jedna vec: arbor nesmie vyzerať ako úplný štruktúry, a vytvoriť atmosféru jednoty s prírodou.

Pre stavebné organické prírodné tŕne potrebujeme oceľový rám a niekoľko kríkov hrozna. Rám je namontovaný v mieste, kde je potrebné stavebné a obsecurity hrozna.

Postupne rastliny prepletené, kovové tyče a urobiť altánok sunproof, a za pár rokov a pre dážď. Zostáva len aby sa pár z lavičky vnútri a vychutnajte si pokoj prírody. A, samozrejme, nezabudnite - v prvom rade je potrebné opravy súkromnom dome.

Samozrejme, ďalším prírodným materiálom je drevo.

Príjemný na dotyk, akumuluje teplo a odoláva vlhkosti, drevo je výborný materiál na stavbe dom na oddych a zlepšiť dizajn oblasti dvore-záhrada.

Po približný výpočet budúcich rozmery štruktúra a tvorbe plánu pavilóny, začínajú robiť poschodí. Môžete, samozrejme, aby stromy'drevené platformy, aby sa zabránilo zaplaveniu počas dňa, ale jednoducho povedané základe dlažby obklady. V rohoch obvode dreva sú poháňané pilierov, na spodnej časti, ktorá je spracovaná v dechtu. Po inštalácii stĺpikov a tvrdnutie cementu, si pripravený návrh na opravu strechy. Dokončiť inštaláciu strešných a môžu byť zdobené prijaté štruktúry, a aj na prepravu elektriny pre viac intímne stretnutie.

Umelé jazierko v nádvorí

na krajinářské záhrady

Rybník vo dvore

Pokračovanie v rekreačnej oblasti môžu byť vytvorenie umelý rybník rybník, ktorý sa vlieva do potoka alebo jazero. Po prvé, môžete vytvoriť dizajn projektu, popisujúca veľkosť budúcej záhrady, materiály potrebné pre jeho výstavbu, a je aj vyhodnotenie možnosti jej v budúcnosti zvýšiť.

Normálne dizajn záhradný rybník poskytuje pre dekoráciu oblasti v blízkosti vody so špeciálnym rastliny, ktoré potrebujú veľa vlhkosti a kvitnúť takmer po celý rok.

Okrem toho, musíte pochopiť účel vody orgán: ako dekoráciu, miesto na kúpanie alebo ryby. Na zlepšenie dekoratívne úlohu by bolo lepšie inštalovať ďalšie fontány so svetlami.

Pre rozvod ryby, je potrebné vypočítať počet parametrov brať do úvahy teplotu faktory a iné charakteristiky budúcich vodné plochy.

Kúpanie je vhodné pre bazén, než sadzby keď nedávno dizajnérov vytvoriť niečo medzi týmito dvoma orgánmi vody, ktorý kombinuje výhody oboch štruktúr

Kamene v návrhu

dizajn stránok záhrady nádvorie

Rocard

Záhrada na pozemku je konštantnú volatilitu. Rastliny rastú, kvet, a zomrieť, zem sa pohybuje od vietor a dážď, ale kamene sú vždy na jednom mieste.

Kamene v záhrade dizajn je konštantná hodnota. Skúsení dizajnéri ich použiť pre dekoráciu záhonov a chodníkov, budovanie steny a architektonické tvary a vytvoriť umelecké kompozície - rock záhrady a skalky.

Existuje mnoho rôznych druhov kameňa, ktoré sa líšia vlastnosti formu, farbu a veľkosť. V závislosti od vkusu zákazníka a dizajnér vyberie špecifické vlastnosti kameňa, ale tam sú niektoré stanovené pravidlá pre dizajn kamene.

  • Pre stavebné účely kamene veľkej veľkosti a sily, odolný voči vonkajším vplyvom;
  • Pre čelia vhodné Kam'Jan dlaždice malá hrúbka;
  • Pre dlažby ideálny dlažby a iné silné Kam'Jana skaly.
  • Na návrh nádrže štrk, balvany a kamienky - kamene spracované vody.

Tak, krajina záhradný dizajn je celkom jednoduché, najmä ak viete, že jej nie len teoreticky, ale vykonávajú aj praktickú tried na vlastné stránky.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика