вторник, 29 апреля 2014 г.

Výber laminátových

Laminátové veľmi často vybraný ako podlahy, ako alternatívu k podlahe. Ak podlahe je veľmi chcú vidieť parketové Dosky, ale finančné zdroje nedovoľte, aby sa vidlica pre nákladné parkety, potom by bolo vhodné zastaviť na výber laminátu.

Laminátové vyzerá veľmi pôsobivé na podlahu, parkety, je to rôzne konštrukčné a materiálové vlastnosti. Rada laminát sa skladá z niekoľkých vrstiev: podpora základné, dekoratívne vrstvy (obrázok), ochranný a stabilizačný vrstva vrstva. Rôznych výrobcov, ktoré sa môžu použiť ďalšie vrstvy na zlepšenie prevádzkových vlastností laminátových doskách.

Ako pravidlo, laminátové simuluje rôzne plemená stromu, ale tam sú laminátové je vyrobený z mramoru, žuly, kobercov, dlaždíc. Aj tam je laminát, dekoratívne vrstva, ktorá sa aplikuje ornament alebo abstraktné maľby.

Výhody laminátové

Pre laminátové podlahy je veľmi jednoduchý na údržbu. Na laminátovej nie je ľavej poškriabaniu a BM'latinská, dokonca aj vtedy, ak sa pohyb ťažký nábytok. Ostré päty, príliš, nenechávajte žiadne stopy. Nie je strašné laminátové a vysokej teplote. To nespôsobí škody klesol cigariet zadok alebo vykurovacieho zariadenia. Akékoľvek škvrny drhnúť z laminátu bez väčšej námahy.

Vďaka zvláštnosti vrchná vrstva laminátu, ten odpudzuje prach. Starostlivosť laminované parkety, podlahy je vákuum. Môžete držať tepovanie dobre wrung handričkou. Na odstránenie zaschnutých nečistôt na laminát, ako stopy plsteným hrotom, Obuvi krém a tak ďalej, sú použité špeciálne prostriedky na čistenie. Rozpúšťadlo môže byť aplikovaný acetón. Nie je možné použiť pre čistenie laminátových brúsne a deacestea fondov. Ak laminátové bola riešená škody, môže byť odstránená so špeciálnymi vložiť vhodné farby.

Laminované parkety absorbuje hluk - bicie a vzduchu. Plus laminátové v tom, že je to celkom jednoduché, aby sa zmestili.

Výber laminátových triedy

Urobiť prvý krok na výber laminát, je potrebné určiť čas, v ktorom chcete vidieť, plávajúca podlaha v perfektnom stave. Na určenie životnosti laminované parkety rozdelené do tried. Triedy prevádzky laminátové uvedie, ako dlho má laminátové si zachová svoj vzhľad podľa rôznych ho načíta.

V Rusku najčastejšie, sú nasledovné triedy laminátové:

trieda 31 - prevádzkovanie poschodí komerčných priestorov s neprimeraným zaťažením. Život laminátové o 2-3 roky. Doma podlaha môže ležať 10-12 rokov.

32 triedy - prevádzkovanie poschodí komerčných priestorov s priemerným zaťažením. Život laminátové 3-5 rokov. Doma podlaha môže ležať 12-15 rokov. 32 triedy optimálne voľbou pre domácnosti a kancelárie.

trieda 33 - prevádzkovanie poschodí komerčných priestorov s ťažkým nákladom. Život laminátové asi 5-6 rokov. Doma podlaha môže ležať 15-20 rokov.

Stále existujú triedy 21, 22, 23. To laminátov pre domáce použitie. V Rusku laminátov tried 21 a 22 dnes chýbajú.

trieda 23 - laminátové s ich životnosť 4-6 rokov. Oblasť použitia - spálňa, špajza, baby, chodí-v skriniach, jedálne, kuchyne, chodby, že je oblastiach s vysokou prevádzky poschodí doma.

Vybrali laminát hrúbky

Druhým kritériom je výber laminátových podláh - jeho hrúbka. Tento stojan'je spojená s tri najdôležitejšie problémy:

1) Na základe HDF (High Density drevovláknitá doska - sporák vysokej hustoty, na základe ktorého sú vyrobené posilnenie výrobného závodu píly, napríklad, zámky, tým väčšia je priepasť panely, hrubšia doska. Ako dôsledok, laminátov 8-12 mm hrúbka môže byť prevádzkované bez trhlín dlhšie ako 6 mm alebo

2) na hrubšie laminátu, čím je vyššia vlastnosti absorpcie zvuku.

3) tenšie Dosky laminátové, náročnejšie to rovinnosti základne.

Je dobré mať na pamäti, že čím silnejšie Doska lamino, drahšie je. Odhad nákladov na laminátové a náklady na školenia dôvody a rozhodnúť.

Výber laminátových v výzdoba a výrobca

A nakoniec, ako posledný krok pri výbere laminátovej, bude výber z jeho vzhľad v zbierkach rôznych výrobcov.

Zdroj: Opravy 2x2

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика