вторник, 29 апреля 2014 г.

Dobré miesto - lacné stavebné 2011-07-15 v oblasti 16:44:45

Výstavby a rekonštrukcie.

Dobré miesto - lacné stavebné
2011-07-15 16:44:45


Stavebné firmy, vždy venovať veľa pozornosti logistické umiestnenie stavby, ako skúsení odborníci pochopili, že to doslova závisia priamo na niektoré náklady na výstavbu budov.

Stavebníctvo je jedným z najzložitejších typov hospodárskej výrobných činností. Úspech projektov, náklady na rôznych úrovniach, ponuky a dopytu budov a stavieb, a tak ďalej - to všetko závisí na stovky a tisíce faktory, ktoré nemôžu byť ignorované a povinné'vždy považujú za odborníkov. Tak, jeden z najdôležitejších faktorov je umiestnenie stavby.

Závisí od mnohých vecí. Ak je miesto pre projekt je vybrané tak zle, potom to má vplyv na celkové náklady, zvyšuje o desiatky percent, a tiež predlžuje trvanie práce. Preto v niektorých miestach ešte pred stvorením a priame povýšenia o'objekt môže vyžadovať demolácie priemyselné budovy alebo komplexu podzemných vyrovnanie a prípravu plávajúce pôdy.

To všetko nie je len deje na dlhú dobu, a určite stojí'je spojená s obrovské náklady. Ako výsledok práce po povýšenie budov môže byť nevýhodné. Na druhej strane, správny výber staveniska označené len výhody, ktoré umožňujú znížiť podmienky a náklady. V rovnakom čase len na dobré miesto, môžete stavať high-vzostup budovy so zárukou, že to bude trvať desaťročia a dokonca stáročia. Preto, výber miesta sa odráža nielen na náklady a trvanie prác, ale aj kvalitu.

Veľmi dôležité vo fáze výberu lokality stavby dopravnej logistiky. Tu je potrebné myslieť na všetky detaily: ako budú k odpadu, a ako budú dodané materiály a technické non-powered zariadenie.

To všetko, opäť by vplyv pozitívne alebo negatívne na rýchlosť výstavby a za svoju cenu a spoločnosť-exekútor a zákazníkom. Prirodzene, existencie spolu s výstavbou dobré cesty a dôležité Rosu'komunikácia má pozitívny vplyv, pričom vzdialenosť od ciest ťažšie.

Teda, stavitelia by sa mal jasne pochopiť všetky zodpovednosť padá na nich počas prípravnej fázy práce. To vám pomôže vyhnúť sa chybám, zaniká času, zbytočné straty a tak ďalej. Na úrovni ciest týchto stránok sa bude riadiť aj ostrieľaný špeciálne BU (predtým v prevádzke), ale na zlých cestách sa zlomí a najnovšie traktor... mohlo by sa Zdať, že všetko je logické a jednoduché. Ale kvôli jednoduchosti čas v tak dôležitý okamih zabudnúť, že potom má negatívny vplyv na celú prácu a jej výsledky. A v sektore stavebníctva chyby by mali byť minimalizované.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика