среда, 30 апреля 2014 г.

Dlaždice. Kombinovať nezlučiteľné. 2011-03-30 11:37:24

Výstavby a rekonštrukcie.

Dlaždice. Kombinovať nezlučiteľné.
2011-03-30 11:37:24

Takmer žiadne domu alebo bytu, kde nie je čelia dlaždice. Ale len málo ľudí vie, že zručný prístup môžete dozvedieť, ako vytvoriť dlažba koberec.

Na vytvorenie pôvodného inter'jer o pomoc dlaždice možno jednoducho, mastering zložitosti procesu. Najdôležitejšie je nájsť optimálne riešenie návrhu.


Byt alebo dom, vždy odrážať životný štýl majiteľa, tak sa snažíme dať do bytu slušný a útulný pocit. Keramické dlaždice, vytvoril nové technológie, nám pomôcť v tomto.

Ak skoršie, nedostatok výber smerom materiálu, starostlivosť hostitelia boli v kuchyni a kúpeľni, teraz dlaždice dať aj na balkóne. Tento odolný materiál má jedinečný dizajn, funkcie.

Isté prekrývanie dlaždice na akýkoľvek povrch s použitím špeciálne lepidlo nevyžaduje žiadne špeciálne znalosti. Akékoľvek master, ktoré majú určité schopnosti, byť potiahnuté vás nič. Ďalšia vec, na vytvorenie pôvodného inter'jer s dobrou veľkosti obrazu v kombinácii s farbami.

Takýto návrh rozhodnutia vykonávajú skúsení remeselníci, ktorí podliehajú všetky nuansy práce s dlaždicami. Zvyčajne je nastavený dizajnérov. Ale čo robiť, ak profesionálny nie je na obzore, a dlaždice, ktorým je potrebné. Existujú, samozrejme, klasické pravidlá, ktoré by sa mali chápať, aj keď návrhár bude.


Ak ste vyzbrojení farebné dlaždice, on, ako pravidlo, hlavných výrobcov zdvihol farby a textúry. Napríklad, v zbierok Keguma Marazzi byť položený ľahko. Špeciálne brožúry, ktoré môžu byť kladené pri nákupe dlaždice, vysvetliť celý koncept diela.

Ďalšia vec - monochromatické, ktorým čelí. A nemyslite si, že všetko, čo tu je veľmi jednoduché, pretože v jednej farbe dlaždice vyžaduje rôzne rozloženie miestnosti nevyzerala sad.

Dosiahnuť jedinečný dizajn pre čelia pomoc z rôznych materiálov, ktoré sú kombinovať nielen s témami inter'interiér, ale aj s príslušenstvom. Zložením by to malo byť jasne zodpovedal rozsahu a forme.


Jeho prínos k celkovému vnímanie a aby dlaždice švy, že je neprijateľné, venujte trochu pozornosti. Ale môžu slúžiť nie len ako oddeľovač, ale malo by byť vykonané o'douche. To je dôvod, prečo výrobcovia ponúkajú pre kĺby spolu s biely materiál a farba.

Správne položené dlaždice sa tiež nazýva karelintm koberec, tak to všetko dokonale.
Dlaždice môžu opticky zvýšiť alebo znížiť miestnosti. Odborníci radia v prvom prípade nie je na výber veľký formát škridle, ako sa "kradne" priestor. S hladké dlaždice uvoľnenie na okraji vlys s symetrický vzor. Tým sa opticky rozšíriť miestnosti.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика