вторник, 29 апреля 2014 г.

Čo LED Televízory? 2011-07-06 15:02:04

Výstavby a rekonštrukcie.

Čo LED Televízory?
2011-07-06 15:02:04

Typy podsvietenie LED.

Zdá sa, že všetko, čo o Televízory, ktoré sa už uskutočnili, prasiatko tieto technológie sú už plná, ale výrobcovia sa snažia kombinovať staré predstavy. Aktuálne LED TELEVÍZOR je tzv najnovší pohľad na staré úspechy.

Čo LED Televízory?


Väčšina výrobcov Televízorov dať triviálne modely LCD Televízory najnovšie LED TV. Rozdiel je nahradiť konvenčné žiarivkové svetlo na LED. Zmena je naozaj vážna, ale vytvára veľa zmätku.

V zime 2009 na British Advertising Standards Authority zakázala reklamu spoločnosti Samsung, pretože používa pojem "LED TV". Vo svojich reklamných spoločnosť vo všetkých opatreniach skresľuje skutočný stav veci, ktoré predstavuje potenciálny kupujúci zavádzajúce. Neskôr zákaz reklamy boli odstránené, ale organizácia žiadal od spoločnosti umiestnenie v reklame ruže'vysvetľujúce informácie. Bolo potrebné, aby informovali zákazníkov, že v Tv tohto typu nie je nový typ LED-displej, LED-osvetlenie.

Treba poznamenať, že nový termín je používaný ako Samsung a LG, Toshiba, Sharp, atď Iných krajinách nevyjadrujú takéto tvrdenia, že k inzerátu takéhoto plánu.

Typy LED podsvietenia.


Existujú dva hlavné typy LED-podsvietenie. Prvý typ je bočné svetlá. LED-prvky bielej farby (Biela LED), ktoré sa nachádza na obvode alebo strán, matrix LCD, a špeciálny panel je zodpovedná za rovnomerné rozloženie svetla. Druhý typ je drahšie, ako LED-prvky sú umiestnené priamo za LCD substrátu. Druhý typ zahŕňa použitie prvkov z troch farieb - modrej, zelenej a červenej (RGB Led). Výroba systémov s využitím prvkov biela stratové, ale tento model a bol na správnom mieste. RGB Led podsvietenie pracuje v závislosti na pôvodnú farbu obrazu, a fragment obrázku zvýraznené potrebnú farbu. Táto technológia má nielen výhody, ale aj niektoré nevýhody.

Výhody a nevýhody smart podsvietenie.

Prvý a najdôležitejší výhodou je možnosť uloženia elektrickej energie. LED podsvietenie je možné znížiť spotrebu energie v porovnaní s LCD Televízory. Osobitnú pozornosť treba venovať modely s bočným osvetlením, ako sa môže výrazne znížiť náklady na elektrickú energiu.

Ale nezabudnite, že LED TV je dva krát drahšie ako plazma alebo LCD TV. Takže musíme byť pripravení na skutočnosť, že náklady na nákup také drahé jednotka nemusí byť kompenzované úsporami v spotrebe elektriny.

Druhá vec je chvályhodné, to je merkúr-free LED podsvietenia. Ale prítomnosť tohto typu gália a myslenia', ktorý robí vás zaujímalo, o zdravie, bezpečnosť'I používanie týchto toxických súčastí.

Strany Biele LED podsvietenie je pomerne lacné v porovnaní s RGB LED. jeho vlastnosti sú dosť blízko, aby vlastnosti LCD. Hlavnou výhodou takéhoto systému je uvoľniť jemnejšie zobrazuje (menej ako 10 mm). Ale v tomto prípade, budete sa môcť upraviť podsvietenie rôznych častí obrazovky, RGB osvetlenie bude aj nemožné.

RGB LED možno považovať za pomerne zaujímavú možnosť. Treba poznamenať, že Televízoroch Sony Ice používa túto technológiu v niektorých modeloch už niekoľko rokov. Poskytnutím farba podporu jednotlivých častiach displeja obrázok má vyššiu kvalitu. Ostrosť a kontrast obrazu v nových modeloch je vyššia ako 1000000:1. Vypnutie jednotlivých pozemkov umožňuje získať hlbokú čiernu farbu.

Ale nie je bez problémov. Počet položiek podsvietenie je obmedzený (cca 1000) a monitorovať tento počet položiek je veľmi ťažké a drahé. Potrebné vypnúť tieto položky sú určité skupiny. To vedie k zániku osvetlenie obrázok, ktorý by mal byť jasný.

V porovnaní s LCD s bielym LED, RGB LED sú schopní poskytnúť bohatú škálu farieb a ich cena je oveľa vyššia.

Mnoho popredných výrobcov odmietnuť použiť RGB LED a radšej bočné svetlá. Pre nízku cenu TELEVÍZORA tento typ podsvietenia byť lepšie.

Výber je na vás. Len dodať, že podľa stanoviska zástupcu Toshiba Biele LED účinnejšie ako RGB.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика