пятница, 30 мая 2014 г.

5 jednoduché konštrukčné možnosti závesy pre obývaciu izbu

Záclony - key dekorácie akéhokoľvek inter'interiér, a to najmä v obývacej izbe. To je v tejto miestnosti, sme sa radšej na miesto prísne klasické závesy, ktoré sú úplne v kombinácii s útulnou gauč, a s leštené stenu, a obľúbené TELEVÍZNE... Avšak, tam sú časy, keď chcem niečo zmeniť tradičné poriadku vecí. Dobre, nie'uistite sa, že okamžite opraviť na štart, a môžete, napríklad, trochu inak, aby okna.


Ponúkajú p've najjednoduchších spôsobov, ako zmeniť vzhľad vašej obývacej izby s záclony. V tomto prípade nebudete musieť vystrihnúť textílie komplexný návrh a chytiť na šijací stroj, je to oveľa jednoduchšie. A na niektoré z možností, ktoré budete potrebovať iba niekoľko minút je dosť, aby si vyzdobiť box na príchod návštevníkov).

Etapy opony

To je veril, že viac záhyby, záclony vzhľad dramatickejšie. Skúste zmeniť polohu klasické posuvné závesy nasledujúcim spôsobom: len string nich na rímsu na seba, že je, v dvoch vrstvách. Tieto žalúzie sa nepresunú okrem obvyklým spôsobom, ako sú úplne pokrýva okno, ale sú dobre usporiadané v záhyboch. Ďalší dôležitý detail tu - chytí, ktoré zhromaždiť závesy na okrajoch hrubé záhyby a vytvoriť efekt divadelný záves.

Táto technika môže byť použitá ako primárne záclony a tylu záclony. Navyše, druhá možnosť je získať funkčné, ako záclony vám zdarma tlačiť, a prehodil len čisté záclony.

Takéto záclony lepšie, aby sa tenký, dobre zavesené tkaniny v jednej farbe.

Jednoduché závesy

Ďalší jednoduchý spôsob, ako závesy klasické posuvné závesy. Ak to chcete urobiť, zavesiť jeden z tkaniny cez celú šírku rímsy. Potom uchopte uprostred záclony, závesy ňu, ako závesy, pripojte k rímse (napríklad prostredníctvom dekoratívne klip). Tak, budete mať hladké a elegantné závesy okno s visiacimi z jedného konca končí. Súkno vyzerá skvele samostatne alebo v kombinácii s tylu záclony. Tu si môžete využívať hustú, dobre pokrytý látkou akákoľvek farba.

Pôvodné slučky

Akýkoľvek spôsob, ktorým sa ustanovujú závesy, rímsy, často dáva záclony odvolanie a veľmi nevšedné prízvuk. Napríklad, môžete šiť široký slučky z rovnakej látky, ktoré Závesy, a navliekol na bicykli rímse.

Táto slučka môže mať rôzne dĺžky a šírky, v závislosti na vašich preferenciách. Ako záclony, vďaka pôvodne skončil hore, úplne sebestačná a nevyžaduje ďalšie komponenty.

Okrem toho, tu si môžete urobiť hlavný dôraz sa kladie na farbu, alebo štruktúru tkaniny.

Jednoducho a účinne

A tento jednoduchý dizajn vám pomôže upraviť vzhľad tradičnej klasické posuvné závesy. Trvať dlho tkaniny tkaniny (dvakrát dĺžku záclon) a flip je na dvoch stranách rímsou tak, že v strede okna visel elegantné závesy, a to končí zdobené pozdĺž okrajov okna, takmer k podlahe.

Na somersaults nemal sklzu a dobre udržiavané, bezpečné textílie v odkvapov špeciálne háčiky alebo príslušenstvo. Ale na okraji závesy pozrel ešte viac divadelných, môžete Doplniť ju s ozdobnými strapcami alebo strapec. Tu je lepšie použiť svetlo hladké tkaniny.

Zvlášť atraktívny vzhľad kontrastov - napríklad, keď záclony a somersaults rôznych odtieňoch. Hlavná vec je, že tento návrh môže byť vytvorený rýchlo a bez väčších ťažkostí. Jedinou nevýhodou tejto možnosti je pomerne vysoká spotreba tkanív.

Ostré konce

Samozrejme, obdĺžnikový klasické záclony kvôli obdĺžnikový tvar okna. Pokúsiť sa prelomiť stereotyp a, napríklad, prišiel vystrihnúť závesy alebo tulivu opony v podobe rovnoramenný trojuholník.

Nezvyčajné ostré konce záclony, nepochybne, vám dá váš obývacia izba originality a textúry. Trojuholníky môžu byť ľubovoľnej dĺžky si budete priať. Tak, napríklad, krátke kučeravé prvky môžu byť umiestnené priamo nad klasické záclony, ktoré bude vytvoriť efekt záves na okno.

Ako geometrické záclony vhodný pre takmer všetky inter'interiér, a najmä na priestranné izby s vysokými stropmi.

Rimma Malov

Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика