суббота, 31 мая 2014 г.

Na vodovodnej 2008-10-08 14:17:33

Výstavby a rekonštrukcie.

Na vodovodnej
2008-10-08 14:17:33

Voda - toto je hlavný a net'objemnú prvok v stavbu domu, pretože bez kvalitné bývanie s vodou, je nemožné vyriešiť mnohé každodenné problémy. Prvý systém zásobovania vodou existoval v Rímskej Ríši v podobe akvadukty. S ďalším rozvojom technického pokroku sa stal hlavným faktorom v živote modernej spoločnosti. Takže keď stavba domu, musíte mať základnú predstavu o riadnu organizáciu vody.

Ak chcete poskytnúť svoje dom s vodou nie je príliš ťažké. Tradičný systém zásobovania vodou zahŕňa: voodoo inštalácie, nádrže a filtračné jednotky.

zásobovanie vodou systém

Po prvé, je potrebné začať, že v zhromaždené plynovodu s krmivo kohútiky v kuchyni, v kúpeľni, v záhrade voda bola vždy pod určitým tlakom. Táto okolnosť vám umožní bezpečne používať vodný systém. To by mal byť konštantný zdroj vody - studňa, vrt alebo rieku. Ak chcete vytvoriť konštantný tlak môže mať obrovský nádrž o'objem 1, alebo 1, 5 Kuba a priložte ho do podkrovia. Ale môžete to urobiť inak: naneste malé uzavretej nádobe, ktorá má iba jeden otvor. Toto otvorenie je spojený so systémom prívod vody. Do vody, pretože voda je dodávaná čerpadla. V studni, kde čerpadlo čerpá vodu, vzduch, skladajúci sa z grid a spätný ventil. Vo Všeobecnosti, štandardné schémy, s výnimkou dodatočné kapacity. Tak ona pomáha, aby systém jednoduchý a spoľahlivý. Voda v ňom pochádza z nižšie. So vzostupom hladiny vody v nádrži je stlačený vzduch, ktoré je nad vodou.

Vypnutie čerpadla, poskytovanie tlak (stlačený vzduch v celej sústavy). Ďalej by ste mali automatizovať momenty zapnutie a vypnutie čerpadla.


Čerpadlo. Domácnosti odstredivé čerpadlá kolektora veľmi nespoľahlivé. Z domácich lepšie ako tie, čerpadlá, ktoré neobsahujú v jeho dizajn vinutia kotvy, zberateľ a štetce. Používajú sa skratuje rotora a kondenzátory poskytujú prevádzka motora v jednofázové sieti.

Výkon a tlak nie je tak dôležité. Aspoň, akékoľvek záhradné čerpadlo bude poskytovať možnosti, ktoré potrebujete. Nie je vhodné kúpiť ponorné, membránové čerpadlá, ako tieto typy čerpadiel, ktoré nie sú ziskové a sú často používané v studniach, čistiace systémy a odvodňovacie systémy.


Ventil. Hlavná vec, v it - security. Musí si ujsť jedinú kvapku vody.

Rúra. Sú bežne používané kovové plastové rúrky (dosť priemer 16 mm) a potrebujú sada príslušenstva. Pre s' pripojenie potrubia ventily, čerpadlo a schopnosť kúpiť tzv. "odtiene" (flexibilné hadice) správnu dĺžku.

Kapacita. Najlepšie je variť z nehrdzavejúcej ocele.


Automatizácia. Potrebujete na ovládanie čerpadla, v závislosti od dostupných tlaku v systéme. Ak tlak klesol na hodnotu - zapnite ho, a keď tlak bude stúpať ako výsledok práce čerpadla je vypnutý. To je celý princíp. Môžete si tiež kúpiť kontaktné tlakomery a pripojte ho do systému a čerpadla.

Ak po vyčistení systému zistíte, že čerpadlo podozrivo často zahrnuté potom dôvodom môže byť buď úniku niekde v systéme (napr. odkvapkávanie kohútik), alebo chybný ventil, ktorý prehliada vody späť do studne.



Filtračné jednotky. Vo SV'ASCO s veľmi nízkou kvalitou vody v kolektorov predmestí veľkých mestách, tam je pocit, ktorý chcete zahrnúť do systému inštalácia čistiť. Výber systém by mal byť realizovaný na základe výsledkov chemických a bacteriological analýza vody. Nedávno sa na trhu'objavili sa malé čov na základe membrány. Hlavnou výhodou membránové filtre v prednej časti tradičné zariadenia je, že membránové filtre schopný pracovať nepretržite 500-1000 hodín a "work" zdroj pokrýva 200 až 300 m3 čistej vody. A tento objem priemer chata v priemere bude trvať po dobu 8-12 mesiacov. Keď zdrojov "vyrobené", filter alebo by mali byť umyté, alebo vymenený za nový.

V prípade akýchkoľvek problémov počas inštalácie vodovodov je vhodné obrátiť sa na odborníka.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика