четверг, 29 мая 2014 г.

Štýlové stropné

Okrem funkčné úlohy, ktoré bude riešiť kazetových podhľadov, sú tiež nástroj na vytváranie jednotlivých interiérový dizajn'vnútra, pričom na výzdobu stropu priestor v duchu štýl rozhodnutia iných inter'jer.

Rôzne štýly môžu nájsť riešenie návrhu na moderné stropné systémy. Pre klasické inter'interiér s veľkými rozlohy vhodné kovové stropy (hliník alebo pozinkovaná oceľ) alebo dlaždice vyrobené z minerálneho vlákna (zmes piesku, sklo a vápenec) jasných farieb, zdobené dyhy alebo laminátové pod stromom. Dosky z minerálnej vlny, väčšinou biele, ale tam sú farebné, biele môže byť natreté s latexové farby. Sádrokartónové konštrukcie môžu byť použité na vytvorenie klasický pohľad z prednej verande zdobené štukovou tvarovanie.

V Barokovej éry prišli do módy multilevel stropy, ktoré opticky výrazne zväčšiť priestor. Na miesto strop priestor inter'interiér v tomto štýle, môžete použiť sadrokartónového systému so štukovou ornament a spracované kachľové modules kontrastné farby.

Pre inter'interiér v modernom štýle bude vyhovovať stromy'drevené panely a farebné sklo kachľové modulov. Môžete inštalovať a zakrivené podhľadov, sadrokartónových kombináciou modulov rovné a zakrivené, panely rôznych farieb, vstavané osvetlenie v rovnakom štýle.

Pri registrácii byty, kancelárie, obchodné priestory, v štýle hi-tech dobrý budú prekrývať a modulárne rack systém, kov, zrkadlo stropy, dizajn s priehľadným panely, kazetové stropy rôznych typov a farieb.

Ak chcete pridať pozastavené dlaždice strop v etnickom štýle, môžete použiť spracovanie a tvarovanie podlahy pod strom, bambusu, z prírodných materiálov.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика