суббота, 31 мая 2014 г.

Domáce kiná v inter'Yeri

Domáce kino s'relatívne nedávnej. Móda pre ne zavedené milionári, významných politikov a filmové hviezdy. Radosť je mať vlastné divadlo, samozrejme, nie je lacné. Avšak popularita domáceho kina rýchlo rastie.

Čo je domáce kino? Po prvé, táto profesionálne navrhnutá miestnosti, v ktorej ste nainštalovali veľkej obrazovke, špeciálne vybrané akustika a projektor s vysoko optické rozlíšenie. Samozrejme, na kvalite zariadenia závisí od úplnosti skúsený divák pocity pri sledovaní filmu. Napríklad, dobré video, projektor vytvára obraz s vysokým kontrastom a sýtymi farbami a prirodzenú reprodukciu farieb. Obraz je v'objemnú, spôsobuje pocit blízko tých, ktoré vznikajú v kine. Divákovi, ako keby sa stáva strany sa deje na obrazovke, hlboko cítil emócie postáv filmu. Ale na dosiahnutie tohto efektu, budete musieť zvoliť komponenty pre inštaláciu systému s pomocou profesionálov. Preto, technické záležitosti, je lepšie obrátiť sa na odborníkov. Ale budeme hovoriť o osobitostiach inter'interiérových priestoroch je nainštalovaný vybavenie pre domáce kino.

Na zabezpečenie požadovanej kvality zvuku a obrazu, domáce kino, by mal byť umiestnený v samostatnej miestnosti. Je lepšie, ak to bude mať podlhovastého tvaru obdĺžnika a minimálny počet Windows. Ešte lepšie, ak izby podľa domáce kino je určený v etape návrhu alebo bytu alebo domu. Potom môžete zvážiť umiestnenie reproduktorov a začleniť ho do steny, tak, že spojenie káblov a reproduktory dochádzky inter'jer.

Textil v miestnosti pre domáce kino je jednoducho nutné. Okrem funkcie výzdoba, je schopný uhasiť akustického hluku. Záclony, čalúnenie a závesy slúžiť aj pre harmonický prelínanie nábytku a zariadenia v jednom súbore. Okrem textílií robí inter'jer farebnú škálu, určuje náladu. Pretože bývanie vybavenie skôr jednotnú farbu a dizajn.


Nábytok pre domáce kino je rozmanitá vo forme, ale rovnaké "obsah". Ako pravidlo, to je vždy m'ktoré, pohodlné kreslá a pohovky, kde môžete nie len sedieť, ale je vhodné rozobrať alebo aj ležať. Je potrebné zabezpečiť, m'nábytok nastaviť rôzne veľké vankúše a prikrývky. V miestnosti, ktorú chcete dať niekoľko nízkych stolíkov s policami a nohy na kolesách, tak, aby mohli byť presunuté. Šikovný stojan pre skladovanie kazety a Cd.

Osvetlenie miestnosti vyžaduje robustné riešenia: musí byť multi-vrstvený a viac. Nastavenie v miestnosti, žiarovky, je potrebné zabezpečiť, modelovanie svetlo, jas, a orientácie. Samozrejme, lepšie, ak tam bude niekoľko svetelných zariadení, ktoré sú na rôznych úrovniach a v rôznych oblastiach. Vybavenie pre domáce kino, celkom zapadá do minimalistický inter'EP predpokladá, len tie základné a jednoduché v podobe nábytku. Je vhodný pre miestnosti, v hi-tech štýle. V takýchto inter'kariéra sa hodí takmer všetky moderné vybavenie. Ako historického inter'Yorov, napríklad Ríše, Viktoriánskom štýle alebo jemné Rokoka, tu je trochu zložitejšie, ale to nemá riešenie. Stĺpec, napríklad, môžete prikryť záclony, alebo, zastrčený ďaleko v nika, temný obraz. Vo Všeobecnosti, skúste zdobili všetky zariadenia. A potom, sedí pohodlne v kresle čakať na zázrak, že má prísť do vášho domu. Zázrak zvaný kino. Prajeme príjemné prezeranie.

Text: Natália Tesler
Foto: Gettyimages

Zdroj: Časopis "Vlastník"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика