пятница, 30 мая 2014 г.

Inštalácia vonkajšej kanalizácie pre country house

Kanalizácia krajiny domy alebo súkromného by mal fungovať hladko, aby poskytovali pohodlie odstraňovanie a recykláciu odpadu z domácností, nie je horšie ako v bytových domoch. To je dôvod, prečo teraz veľký počet vlastníkov takýchto domov vyberať najlepšie odpadových vôd z možností je hlboko biologické čistenie stanice. Takáto štruktúra umožňuje vysoký stupeň čistenia odpadových vôd, nie je nebezpečná pre životné prostredie, vhodné na prevádzku. Nižšie považujeme najmä výstavba Kanalizačnej siete v súkromnom dome s stanice biologickej liečby ako čov.

Konštrukcia systému je najlepšie štart, keď sa dom je postavený. Potom môžete položiť do projektu sa konal pod čov, kanalizácie, plynovodu, trasy, miesta prijímače odpadu z domácností (wc, umývadlá, vane). A budete vedieť, približné náklady na tento systém bude schopný vypočítať potrebné náklady.

Ak zariadenie kanalizácie v súkromnom dome chýba, a vy budete chcieť, aby od nuly, budete musieť stráviť trochu viac, tak, aby ležal na rúrky majú pre existujúce Nadácie a existujúcich budov, ktoré. Po vypracovaní projektu znova vstúpil do kanalizácie a zjednotením s potrebnými služieb, ktoré môžete začať pracovať. Je potrebné zvážiť niektoré jemnosti. Tak, rúrky z príjmu bodov odpadových vôd na čov by mala byť namontované pod svahu (asi 2 cm na 1 meter). Toto by sa malo urobiť, aby kanalizácie nezávisle drew na čistenie stanice. Je tiež žiaduce, aby potrubie bolo právo, bez ohýba a zmení.

Ak chcete nainštalovať stanice biologickej liečby, stačí vykopať jamu, ktorá by bola 30 cm prekročila svoje rozmery. Hĺbka musí byť také, aby stanice týčil nad zemou asi 15 -20 cm. A pit nebude musieť pripraviť, bude stačiť len aby stanice. Jednoduchá inštalácia - to je plus tejto čov. Napríklad, usadzovacích nádrží pre vidiecky dom nastaviť vo veľkej jamy, v ktorých je potrebné, aby sa cement "tričko".

Keď stanica je nainštalovaný, to sumarizuje rúry Samostatné kanalizácie. V prípade inštalácie diery je požadovaný priemer, to je vložené potrubie, a potom výsledné šev tesnenie polypropylén. Stanica je dodávaný napájací kábel pre napájanie kompresora.

Po ukončení týchto prác, stanice biologickej liečby je naplnený vodou o dve tretiny, a rovnomerne pokrytá zem jamy. Tento postup vyhladzuje tlak na steny stanice a nebolo možné ich deformovať. Akonáhle pôda bude úplne vyplniť jamy, môžete predpokladať, že dokončenie inštalácie Kanalizácie. Stačí iba zapnúť nainštalujte a užívajte si komfort použitia systému Samostatné Kanalizačné systémy, ktoré v žiadnom dať v mestských run -.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика