суббота, 31 мая 2014 г.

Zavesenie záclon

Zavesenie záclon

Závesy sú zvyčajne zavesené na ríms v tvare tyčiniek alebo lamiel. Aj keď sú tieto systémy plní rovnakú funkciu, sú pripojené v rôznymi spôsobmi. Prút je veľmi rôznorodé a vyrobené z rôznych materiálov, napríklad zo železa alebo dreva. Spravidla sú pripevnené na stenu pomocou špeciálnych konzol. Pre väčšinu Okien pomerne dosť dva držiaky, avšak, pre široké otvory, s ťažkými závesmi, môže potrebovať niekoľko zátvorkách. Železničnej garniže sú vyrobené z plastu a váži oveľa menej. Sú pripevnené na stenu pomocou niekoľkých malých klipov a líšia sa od tyče na skutočnosť, že príloha neobmedzuje pohyb záclony. (Zátvorkách tyč môže obmedzovať pohyb záclony, tak musia byť inštalované tak, že to tak nie je. )

V prvej fáze inštalácie je rovnaký pre všetky typy odkvapov - kresby na stenu na primeranej úrovni horizontálnej jednotku riadku. Ďalšie akcie závisia od typu rímsy. Držiaky na prúty sú nainštalované na linke, ale ďalej od okna clony ako držiaky pre bežcov. Toto je robené s cieľom vyvodiť späť závesy úplne otvoriť clonu.

Vo väčšine prípadov uvedené upevňovacie skrutky celkom dosť pre spoľahlivé upevnenie akéhokoľvek rímsy na stene. Avšak, ak sú závesy veľmi ťažké, alebo stenu "slabé", ďalšie posilnenie zdvihák. To môže byť vykonané, wpisowi do navŕtaného otvoru v stene trochu epoxidovej živice. Potom vložte do otvorov a nainštalovať rímsu po živice schne.

Uplatňovanie prenosových vedení

Krok 1

Zavesenie záclon
Pri uvádzaní na rímsu za oknom otvorenie zvyčajne to by malo byť inštalované nad hranou otvoru na 5-7,5 pozri Ruleta opatrenia potrebné vzdialenosti.

Krok 2

Zavesenie záclon
Pripojenie k značke ducha úrovni, kresliť ceruzkou linky po celej dĺžke okna otvorenie a po, ako rímsu by mala byť väčšia ako jej šírka.

Mount Reiki

Krok 1

Zavesenie záclon
Z dvoch strán okna clony, označte polohu konce koľajníc, potom pozdĺž jeho dĺžky sa vzťahujú rovnaké intervaly záznamu nastaviť zátvorkách. Vzdialenosť medzi značkami závisí od dĺžky rímsy, ale zvyčajne svorky majú približne každých 25 pozri

Krok 2

Zavesenie záclon Na každom mieste vyvŕtať dieru a nainštalujte držiak. Pripevnite ho na mieste. Zvyčajne skrutky a zátok, ktoré sa používajú pre upevnenie na stene rímsa, ktorý je súčasťou dodávky nastaviť.

Krok 3

Zavesenie záclon
Koľajnica je pripojený k prednej strane konzoly. Je možné, že po montáž odkvapov potrebné, utiahnite skrutky na držiaku. Potom na každej strane Reiki konci sa zastaví, ak sú stanovené.

Upevnenie tyče

Krok 1

Zavesenie záclon
Držiaky sa montujú na ceruzky line na okraje otvoru. Prvý skrutku na stenu plech s závitové pin, potom naskrutkujte ho držiaka tak, aby sa tlačil k stene.

Krok 2

Zavesenie záclon
Upevňuje držiak základňa, ale neuťahujte príliš silno. Vložte držiak a držiak v tvare kruhu, cez ktoré prechádza bar. Skrutka to, Wintel nastavovaciu skrutku na nohy krúžok cez vrchol základne držiaka.

Krok 3

Zavesenie záclon
Preventívne druhý držiak, nastavenie rímsy. Z vonkajšej strany každej musí byť konzola jeden krúžok na záclony. Budú vedené v mieste záclony, keď sa suderve. Na každom konci tyče dať dekoratívne fleron, ktoré neumožní záclony sklzu mimo rímsu.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика