четверг, 29 мая 2014 г.

Miestnosti, ktorá bola malé

Vaše dieťa rastie starší, a nie je nič prekvapujúce, ak jedného dňa zistíš, že jeho izbe, bez ohľadu na to, ako priestranné to bolo, on sa stane -- mal ako oblečenie, z ktorých vyrastal.

Obdobie dozrievania dieťaťa je najviac pravdepodobné, že prinesie rodičom veľa problémov rôzneho charakteru, a o tom, ako dobre budete schopní vyrovnať sa s nimi, závisí v časti a svoje ďalšie vzťahy. V tomto zmysle je veľmi dôležité nielen denne byť citlivé na záujmy, vkus a potreby dieťaťa, ale aj pomôcť mu, na jednej strane, uvedomiť si seba ako samostatnú osobnosť, a s iným - primerane zapadnúť do spoločnosti. Pretože sa ešte niekoľko rokov žijú spolu v jednom byte (nie s dieťaťom, a takmer s dospelým, kompletná ľudská bytosť, jeho vlastnom území, to by malo byť nielen jasne pridelené a vhodne zariadené.

Vzdelávací moment

Po prvé, kde začať, je vybrať vhodné miesto, alebo ak označenie miestnosti vo vašom dome sú už distribuované) skúste sa na to pozrieť s novými očami. Našou úlohou je pochopiť, čo dieťa nie je celkom to, čo "dospievania", tak to by mala venovať viac priestoru. Napríklad, ak stojíte pred voľbou - ktoré z dvoch izieb určiť podľa manželskej spálne, a ako prenájom teen, žiadne pochybnosti, musíte mu, že spacey. Vo Všeobecnosti, plánovanie dom v území pre tínedžera, to je najlepšie prezentovať to, aby sám niečo "bakalár", apartmán pre jednu osobu. Samozrejme, je skvelé, ak si môžete dovoliť poskytnúť pestuje dieťa kúpeľňa s vaňou a šatne, ale nemusí to nevyhnutne'byť istí: normálny variant s "miesta bežné použitie" má tiež svoje výhody. Ak mladý človek bude mať nie "plochý", a skromný "hostel", to bude robiť mu dobre.

Tu by sme mali hovoriť o veľmi dôležitý princíp, čo je dobré použiť, zariadený bývania s dospievajúcimi oblasti. My sa musíme pokúsiť nájsť príslovečné "Zlatý stred" vo vzťahoch s mladej generácie: na jednej strane, ak chcete, aby sa nových priateľov, nestratiť kontakt a vážim si rodinu, tradície, a na druhej dať mladý človek slobodne rozvíjať. V praxi by to mohlo vyzerať nejako takto: teen žiť s vami v byte a v rovnakom čase, ako všetkých ostatných členov sedem'th, má svoje jasne definované práva a povinnosti'ASKI. On si môže dovoliť doma realizovať veľa Koníčkov, napríklad: hlasnej hudbe, učiť sa hrať na gitaru, robiť na simulátore, bojovať, maľovať steny, aby priatelia, niekedy, strán atď.,

Ale to musí striktne dodržiavať "pravidlá socialistického spoločenstva", aby ste nepoškodili iným, dodržiavať čistotu a poriadok, pomáhať udržiavať spoločnú domácnosť, a tak ďalej, to Všetko nie je dôvod pre iróniu a povinné'Eskov dobré vzdelanie, ktoré, ak sa obísť ich strany môžu odpovedať na vaše dieťa v dospelosti. Súhlasíte s tým, ľudí, scatter okolo špinavé oblečenie a nezabudnite na skrutky do trubice zubná pasta, kde sa budú len ťažko vítané. Medzitým, všetky tieto zručnosti sú stanovené teraz, keď je vaše dieťa je stále v rámci svojho zdieľaný byt, vstupuje do samostatného života. Tieto tenká čiara medzi svoje vlastné túžby a dlhu medzi "my" a "cudzie", medzi fatherly starostlivosti a priamych manipuláciu, a mali by tvoriť základ vášho prístupu k tvorbe inter'interiéru pre teenager.



Vedenie

Najlepšie vyzdobiť súkromné apartmány dospelých začiatočník by mal začať s dôkladnou opravy. V tomto prípade, úloha je veľmi "samostatný" priestor: stud steny nejaký zvuk pohlcujúce (stromy'drevené alebo plastové dosky, korok), prináša silný (najlepšie dvakrát a masívneho dreva) dvere. Ak vaše dieťa začne trvať na bočnom paneli na hrad (čo je dosť možné), pokúste sa ho presvedčiť, že to nie je potrebné a na jeho izbe, keď zatvorí dvere, nikto bez zaklopania prísť nebude (samozrejme, prísľub musí byť prísne dodržiavané).

Ja som dlho trápil nad výber dekor (Tapety, drahé farby, obklady a pod.), ako liečiť všetky ďalšie jednoducho a výstižne. Prvý, a vy a on bude mať menej problémov (Bože chráň, veľmi nemotorný teenager alebo niekto z jeho mladých hostí by pokaziť). Po druhé, teenager bude dostávať neutrálny priestor - tabula rasa pre vlastné nápady a vtipy od seba - prejavu. Ale pokiaľ ide o zariadenie - tu máte solídny otca bude viesť projektu, a dieťa volanie spoluautori. Sadnúť si s ním a opatrne, do najmenších podrobností, vám bude izba, že teenager bude môcť robiť, ako bude reproduktory, ozvučenie, obrazovkách TV a monitor. Vašou úlohou v tomto prípade je zabezpečiť, aby nápadom neporušila na najcennejšie - zdravie'ja som si svoje "detské". Kriticky zhodnotiť miesto na pracovnej ploche a osvetlenia, kvality práce stoličky alebo postele. Napríklad, aj keď je v miestnosti je plno, nemali by ste si vybrať poschodová posteľ (alebo ekvivalent posteľ loft): lekári sa domnievajú, že spať v preťaženia zóny odsávaného vzduchu, ktorý je vždy tvorený v hornej časti priestoru, ktoré sú škodlivé pre zdravé'I.



Tiež by ste mali byť opatrní pri výbere rozkladacia pohovka (najčastejšou voľbou pre multi-funkčných priestorov): všetky Matt podporné mechanizmy, navyše k systému "kniha", nie sú vhodné pre denné skladanie a rozvíjajúce sa. Metódy skladovania by byť navrhnuté tak, aby teenager bol ľahko udržiavať poriadok: posteľná bielizeň môže byť ľahko odstránená do Skrine, sušenie, uložené v zásuvkách a na dverách kupé, č. "prach tašky", ako je otvorené police, kobercov a prikrývok. Miestnosť by mala byť väčšina prázdne a zadarmo: napríklad, všetky hlavné (vrátane početných korčule, kolobežky a dosky) umiestnené v univerzálna skriňa, plne zaberá jeden stien, a izba, sa nepočíta do pracovného priestoru, to trvá len gauč, stôl s vybavením, konferenčný stolík na kolieskach a niekoľko z Pohovky.

Pracovné miesto je navrhnutý tak jednoduché: rohu stolík s dvoma povrch - pracovať na comp'počítač a písať, a za to mobilné kontajnery s množstvom zásuviek. Vydané ako výsledok tejto minimalistický prístup priestor, úplne odovzdaný majiteľovi miestnosti, za predpokladu, že bude obsahovať jeho území v poradí. Nech hodí na zem chlpaté koberce alebo kože. Nech sa otočí kúpeľňa do dielne graffiti alebo Afro Skriňa...

Ak sa vám podarí vytvoriť priestor pre váš teenager podľa nasledujúcich jednoduchých pravidiel, váš vzťah nebude mať strach z prechodné veku, a "dospievania" bude vo vašej domácnosti suverénny štát, ktorý podporuje vás s teplou a priateľské vzťahy.

Text: Marina Voronezhskaya
Foto: JP

Zdroj: Časopis "Vlastník"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика