суббота, 31 мая 2014 г.

"Wet" fasády

pridané 04. 06. 2012] [Nový, pridané 04. 06. 2012]

Domov izolácie umožňuje, aby sa život viac pohodlné a útulné, zatiaľ čo výrazne šetrí na vykurovanie. Jeden z variantov tepelná izolácia vonkajších stien budov je technológia, "wet" fasády - efektívne a populárne rozhodnutia.

Jeho meno "wet" fasád bol kvôli omietky, náter, ktorý v začiatku práce je zriedený s vodou. Štukovou fasádne systémy je rozšírený v novej výstavby, rekonštrukcie a veľké opravy budov v Európe, v posledných rokoch, je aplikovaná technológia v Rusku. Výhody patria jednoduchosť inštalácie, schopnosť výrazne zlepšiť tepelné izolácie domu, vytvára jedinečný a atraktívny vzhľad budovy, relatívna lace.

Okrem toho, systém nie je ukradnúť skutočný životný priestor, nevytvára dodatočné zaťaženie na stenách, dobre chráni dom pred mrazom, hubami, nadmernej vlhkosti a tepelné straty, zvýšiť úroveň zvukovej izolácie.

Podľa analytikov, asi štvrtina všetkých "wet" fasáda je nainštalovaný v súkromných domoch a chatách, okolo 20% z objemu sú komerčných objektov - obchodných centier, obchodných a zábavných komplexov. Menej "wet" fasády sú montované na priemyselné stavby a o sociálnej'objekty (školy, nemocnice, atď.), - 10% a 20%, resp.

Systém "wet" fasáda je častý dizajn, "pie", skladajúci sa z niekoľkých vrstiev. V základe koláč - ochranné dizajn. Prvá izolačná vrstva. Skladá sa z dosky z materiálu s nízkou tepelnou vodivosťou, izoláciu obálky budovy, s lepidlo pre lepenie dosiek z warmlyisolation, nástenné dosky dowels. Druhá vrstva je vystužené, nesie základné zaťaženie určuje životnosť systému. Obsahuje lepidlo zloženie pre posilnenie vrstva, odolná voči alkalických skleného oka pri určení veľkosti 4x4 mm) a špeciálnych profilov (socle hliníka a PVC roh s oka výstuže)). Tretia vrstva - ochranné-dekoratívne (tónované akrylátová penetrácia a dokončovacie dekoratívny náter - dekoratívne omietky).

V závislosti na hrúbke omietky vrstva fasádne systémy sú hrubé a tenké. V prvom prípade izolačné dosky krepjat mechanického systému s flexibilným (mobile) prvky, a zaťaženie omietkových vrstiev a vonkajšie vplyvy vníma kovové zvárané pletivo. V druhom prípade, pevné systém upevnenie platne (lepidlo a mechanické), nesie tepelno-izolačná vrstva.

Okrem toho, fasádnych systémov, "wet" typ rozdelené podľa druhu izolácie a spôsobu dokončovacie povlak. Na tomto základe sú:
- Ekologické izolačné omietky fasádne systémy - používa sa ako izolácia EPS dosky, a ako posilnenie náter - posilnenie organickej hmoty, ako kabát - organické a silikónové omietky;
- Minerálne omietky fasádne izolačné systémy - používa sa ako izolácia minerálna vlna dosky, a ako armovacia vrstva z minerálnych posilnenie hmotnosť, ako kabát - a minerálne, silikátové omietky;
- Kombinované omietky fasádne izolačné systémy EPS tepelná izolácia a minerálne materiály použité na posilnenie a konečná vrstva.

Pojem "systém," znamená, že všetky jej prvky a komponenty sú navrhnuté tak, aby zabezpečili dlhú spoločnú prácu všetkých zložiek.

Hlavné komponenty sú glutinous zmesi, zmesi na podklad, vystužené alkalických-odolný oka, a dekoratívny náter. Ako izolácia sa aplikuje minerálna vlna alebo dosky z expandovaného polystyrénu. Avšak, v prípade žiadosti o penovým polystyrénom, vzhľadom na jej Horľavosť, povinné'je povinné, použitie minerálnej vlny dosky, ako oheň RASSIEC.

Hlavné požiadavky, ktoré sa vzťahujú izolácie pre omietky fasády sú: hustota, pevnosť v ťahu vrstvy, diferenciálna doska hrúbky, vysoký modul kyslosti.

Keď sa používa v systémoch mokré EPS, osobitná pozornosť by sa mala venovať pár priepustnosť dizajn. Keďže vodná para priepustnosť dát izolačné materiály nižšia ako slávny stien, odstránenie vlhkosti v týchto prípadoch je ťažké. Použitie polystyrénu má niekoľko obmedzení, stand'súvisiace s požiarnym požiadavkám. Je povolené používať polystyrénových platní na fasádu s rámom okien, dverných otvorov a interfloor RASSIEC z minerálnej vlny Dosky, ktoré do istej miery tiež rieši problém zlepšenie vodnej pary izolačná vrstva.

Technology "wet" fasáda má mnoho výhod, a, ako ho vyberiete, ako izolačný systém musí prísne dodržiavať technológia montáže a použitia kvalitných materiálov. Potom "wet" fasáda bude trvať dlho, aby svoj domov pohodlné, príjemné a krásne. Pri plánovaní načasovanie práce je potrebné vziať do úvahy, že vonkajšia izolácia stien s následnou omietky zahŕňa použitie mokré procesy, ktoré musia byť vykonané, keď vonkajšia teplota +5 stupňov -25. Je neprípustné, aby práce počas zrážok.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика